Ting å gjøre i Playa de las Americas

Ting å gjøre i Playa de las Americas

Playa de las Americas (eller ganske enkelt Las Americas) er feriestedet sør på Tenerife, like mellom Los Cristianos og Costa Adeje. Mange turister over hele verden (for det meste europeere) velger dette feriemålet for ferien. Det er mange ting å gjøre i Playa de las Americas, som du vil finne ut av å lese denne artikkelen.

Besøk de mest populære og anbefalte stedene på Tenerife med henting i nærheten av hotellet i Playa de las Americas (flere hent- og startpunkter på feriestedet er tilgjengelig for din komfort).

Øya har virkelig mye å tilby, det er virkelig verdt å besøke visse deler av den. Noen steder som Los Gigantes -klippene kan virkelig gjøre deg fascinerende, og andre vil kjøre deg begeistret.

Så vårt første råd er at du lager en god ferieplan før du kommer til Tenerife. På denne måten kan du spare dyrebar ferietid og dra full nytte av at du bor på et av de mest berømte feriestedene på Tenerife: Playa de las Americas.

Vi tilbyr utflukter som vi valgte en etter en med vår erfaring fra mange år i Tenerifes lokale turistvirksomhet. Hvis du trenger vår hjelp til å organisere aktiviteter og utflukter under ditt opphold på Tenerife, er du velkommen til å kontakte oss. Gi oss beskjed ved å fylle ut bestillingsforespørselsskjemaet som du finner på detaljinformasjonssiden for utflukter, eller bare send oss ​​en rask WhatsApp for en mer direkte kontakt. Ring også til vårt spanske mobilnummer +34663699101

Generell informasjon

☁️ Vær

Milde værforhold, som gjør at du kan nyte ferien alle månedene i året, det betyr at temperaturen i juni er bare noen få grader høyere enn i desember.

💃 Underholdning 👯

Mange steder for underholdning, inkludert barer, restauranter, golfbaner, kjøpesentre, utviklet uteliv med mange diskoteker og strandklubber og mye mer å gjøre, som båtfester.

✈️ Tilkobling

Den nærmeste flyplassen til Playa de Las Americas er Sør lufthavn Reina Sofia. Å komme deg dit til hotellet i Las Americas tar deg omtrent 30 minutter med buss.

🏨 Hoteller

Når vi snakker om berømte feriesteder på Tenerife, er fornavnet som kommer inn på et hotell på Playa de las Americas. Du har sikkert allerede hørt om strendene, nattklubbene og utfluktene. Las Americas er kjent som sentrum for underholdning og natteliv på Sør-Tenerife.

Playa de las Americas teller med 4 og 5 -stjerners luksushotell som Villa Cortes eller det berømte Mare Nostrum Resort. Også hoteller som Columbus, Catalonia Oro Negro, H10 Las Palmeras & Best Tenerife eller Spring Hotel Volcano tilbyr virkelig gode tjenester.

 

Clar️ Avklarende informasjon

Vi vet! Hovedspørsmålet i hodet ditt er hvilke ting du kan gjøre i Playa de las Americas. Fortsett å lese for å finne det ut.

Fordi du selvfølgelig kan gjøre mange ting i Playa de Las Americas, som utflukter, aktiviteter, øyturer, vannsport quad -safari og mer. Alt starter direkte i eller fra dette feriestedet.

Det komplette utvalget du kan gjøre i Playa de las Americas er bare en rulle ned. Men før vi vil gi en rask beskrivelse av hva du kan forvente av noen av våre utflukter og aktiviteter.

De fleste tingene vi tilbyr nedenfor, er transporten. Andre aktiviteter realiseres direkte i Playa de las Americas. For eksempel fra stranden eller havnen. Andre henter deg med bussen fra hotellet. Når du bestiller hos oss, vil vi selvfølgelig gi deg nødvendig informasjon for å komme til startpunktet eller møtestedet enkelt.

⚡Rask liste over gjøremål ✅

  • Oppdag naturens virkelige skatter, som Teide -fjellet, det høyeste fjellet og vulkanen i Spania med en halv dagstur
  • Sett pris på de enorme klippene i Los Gigantes, mens du tar en avslappende båttur
  • Nyt autentisk kanarisk atmosfære i landsbyer som Masca med en av våre dagsturer
  • Utforsk kysten og møt fascinerende hvaler og delfiner med en hvalsafari
  • Besøk den pittoreske og naboøya La Gomera på en hel dagstur
  • Føl friskheten og gleden mens du sykler på vannski eller gjør en av dine favoritt vannsportsaktiviteter

🌃 Natteliv

Ulike kveldsshow, barer og puber med livemusikk, lys og dans til morgenen – alt dette er en integrert del av Las Americas. Las Americas tiltrukket alltid unge mennesker og fest- og moroelskere i alle aldre. Så hvis du er ute etter endeløs underholdning, er det det helt rette stedet. Ta en titt på Veronicas Stripe, mer kjent som Las Veronicas hvis du liker moro og fester.

🏖️ Strender

Selvfølgelig husker vi at til tross for kjærlighet til fester og underholdning, først og fremst tiltrukket Tenerife deg av mild sol og blått hav. Så vi kan ikke glemme å nevne strendene. Hovedstranden i Las Americas kaller Troya. Det er et perfekt sted å få bronse, slappe av og bade i det blå vannet på Tenerife. Og hvis du vil ta en pause fra middagssolen, kan du ta en forfriskende drink i en av kostnadssidene. Forresten, hver søndag om sommeren kan du delta på strandfesten, organisert av Monkey Beach Club. Oppdatering oktober 2019: Monkey Beach Club stengt for øyeblikket.

🍔 Restauranter

I Playa de las Americas finner du mange restauranter for enhver smak og budsjett. Hvis du vil prøve typisk spansk mat, kan du gå til Meson Castellano. Hvis du ikke liker spansk mat (det som er nesten umulig) eller bare vil variere måltidene dine (hva som er mer mulig) kan du gå til Safari kjøpesenter og prøve, avhengig av dine preferanser, italiensk mat i Bianco , Indisk mat i Bombay Blue, Tex-Mex i Hacienda Miranda eller asiatisk mat i Thai Botanico.

Shopping 🛒

Playa de las Americas er også kjent som shoppinghjertet i Sør -Tenerife. For shopping, besøk Golden Mile, fra Vista Sur. Der finner du de berømte kjøpesentrene: Safari, Oasis og Americas Plaza. Husk også å besøke Siam Mall, et stort kjøpesenter, som nylig ble bygget i Las Americas.

Anbefalte ting å gjøre på Playa de las Americas

Båtturer på Playa de las Americas

dykking på Playa de las Americas

Firhjulssafari på Playa de las Americas

Fisketurer på Playa de las Americas

Fotturer på Playa de las Americas

Hval safari på Playa de las Americas

Luksusbåtutleie på Playa de las Americas

øytur på Playa de las Americas

Privat katamaran tur på Playa de las Americas

Seilbåt charterturer på Playa de las Americas

Tematiske parker på Playa de las Americas

Vannsport på Playa de las Americas

Playa de las Americas er det ideelle stedet å bo på Tenerife hvis du ønsker å drive...
Playa de las Americas er et av de viktigste feriestedene og ligger sør på Tenerife....