Første publisering: oktober 24, 2021 | Sist oppdatert: september 29, 2022 | Forfattar: Jan Daniel

Ting å gjøre i Playa de las Americas

Playa de las Américas (eller ganske enkelt Las Américas) er turistsenteret sør på Tenerife, som ligger rett mellom Los Cristianos og Costa Adeje. Mange turister fra hele verden (spesielt europeere) velger denne destinasjonen for sine ferier. Det er mange ting å gjøre i Playa de las Americas, som du vil oppdage ved å lese denne artikkelen.

Besøk de mest populære og anbefalte stedene på Tenerife med henting i nærheten av hotellet ditt i Playa de las Americas (flere hente- og avleveringssteder på feriestedet er tilgjengelig for din bekvemmelighet).

Ting å gjøre i Playa de Las Americas

Tenerife - Boat Charter - (7).min

Vi vet!!! Hovedspørsmålet ditt er hvilke ting du kan gjøre i Playa de las Americas. Les videre for å finne ut.

Det er mange ting å gjøre i Playa de Las Americas, for eksempel utflukter, aktiviteter, øyturer, quad-safari, leie av buggy på Tenerife, vannsport og mye mer. Alle starter direkte ved eller fra dette feriesenteret.

Det meste av det vi tilbyr nedenfor leveres med transport. Andre aktiviteter finner sted direkte i Playa de las Americas. For eksempel med start fra stranden eller havnen. Andre vil du bli hentet med buss fra hotellet. Når du bestiller hos oss, vil vi selvfølgelig gi deg nødvendig informasjon for å enkelt nå start- eller møtepunktet.

Komplett liste over ting å gjøre i Playa de Las Américas✅

Her er den komplette listen over utflukter og ting å gjøre i Playa de las Americas.

Vannsport i Playa Las Americas

Gjennom følgende liste presenterer vi deg alle vannaktivitetene i Playa de las Americas tilgjengelig på nettsiden vår.

Flyvende fisk

Fly Fish ride in Tenerife

Nyt en aktivitet full av adrenalin og moro. Flyvefisken er en flyte som ligner på bananbåten der du og vennegjengen din vil oppleve intense følelser. Oppdag kraften til flyvefisken når båten akselererer og alle flyr gjennom luften.

Banan båt

banana boat tenerife

En populær aktivitet blant alle som besøker strendene på Tenerife. Hold fast i bananen så godt du kan. Men vær forsiktig, ingen blir liggende igjen på bananen når farten øker. Det er en morsom aktivitet å få frem et smil og slippe litt stress. Del den med venner og familie.

Safari kajakkpadling

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Føl spenningen ved å lede kanoen med kraften fra armene dine. Kanoen skal drives frem av åreårene, som igjen vil bli kontrollert av passasjerene. Det er en teamaktivitet der alle må jobbe sammen. Det er morsomt og spennende. Seil rundt Tenerife-bukten, oppdag skjulte hjørner mellom klippene og la deg forføre av havets skjønnhet.

Jetski

Jetski in tenerife south

Jetski i Playa de Las Americas er et must. Vi har en fantastisk Jetski-aktivitet i Costa Adeje for at du skal ha en flott tid med vennene dine. Du kan velge en tid fra 20 minutter til 2 timer. Kjenn vinden i ansiktet og hastigheten til de kraftige motorene til vannscooterne våre.

Parascending Flight

Parascending in Tenerife South

Vi har også den velkjente vannparaglidingen for deg å sveve gjennom luften over Tenerife-bukten. Paraglideren er festet til en båt som beveger seg i høy hastighet, noe som får paraglideren til å sveve. Du vil bli festet til paraglideren og vil nå en fantastisk høyde som vil få deg til å føle deg som en fugl som flyr fritt i luften. Aktiviteten er helt trygg da den utføres av et team av eksperter i sektoren.

Flybrett

Flyboard in Tenerife South

For å avslutte med listen over vannsport vil vi gjerne nevne Flyboarding. En aktivitet like spennende som den er ekstrem. Føl kraften til denne enheten som lar deg gjøre de mest utrolige piruettene.

Vi har også vannsportpakker slik at du kan nyte flere idretter i samme aktivitet. Nyt jetski, parascending og fluefiske. Pakkene lar deg nyte flere aktiviteter uten å måtte leie dem separat, og dessuten til en mer behagelig pris.

Los Gigantes-klippene

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (3)

Tenerife har virkelig mye å tilby, og enkelte deler av det er vel verdt et besøk. Noen steder, som Cliffs of Los Gigantes, kan være veldig fascinerende, og andre vil gjøre deg for spent.

Seilyacht charter med skipper på Tenerife Sør

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea

Vi tilbyr deg fengslende seilyachter for en tur på Atlanterhavet. Med en yachtcharter med skipper kan du seile rundt i bukten i total eksklusivitet. Bare deg og gjestene dine. Du trenger ikke dele turen med fremmede, så du har friheten til å være deg selv og nyte opplevelsen med glede. Vår ekspertkaptein kjenner de beste stedene i bukten. Turen starter med ombordstigning i Puerto Colon. Inkludert er et stopp ved en strand for forfriskninger, drinker og lunsj samt delfin- og hvalsafari på Tenerife.

Katamaran charter i Playa de las Americas

Katamaranene er komfortable og romslige båter å dele med flere personer. Turen inkluderer en tur til stedene der hvalene og delfinene kommer nær, et stopp i en vik og snacks. Under stoppet kan du svømme, snorkle og forfriske deg i det krystallklare vannet på Tenerife.

Denne typen båt er perfekt for å feire spesielle begivenheter som bursdager og konfirmasjoner. Inviter vennene dine til å feire med deg omgitt av hav og frisk vind. Husk at livet er bedre og morsommere på sjøen.

Katamaranen er en av de mest populære båtene for hval- og delfinsafari på Tenerife. Husk at sjødyrene har en tendens til å frekventere vannet mellom Tenerife og La Gomera, og det er akkurat dit katamaranen tar deg. Nyt å se delfinene og spekkhoggerne ankomme. Vi kan ikke garantere at du vil se hvalene, men det er en god sjanse for at du vil se hvalene. Disse vennlige dyrene er kjent med båtene og kommer ofte opp for å si hei.

Dykkerkurs

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Vi har ulike kurs og aktiviteter for deg å fordype deg i havbunnen. Utforsk havets hemmeligheter og svøm med de lokale skilpaddene og fiskene. Med vårt førstegangsdykk vil vi forberede deg med teori slik at du kjenner de tekniske detaljene i prosessen. Du vil alltid bli ledsaget av en instruktør som vil hjelpe deg å nå en passende dybde. Det vil bli en uforglemmelig opplevelse og en som du vil ønske å gjenta igjen og igjen.

Vi har også aktiviteter for erfarne dykkere, dykking og for de som ønsker å få ny sertifisering. For mer informasjon, vennligst kontakt oss på WhatsApp, så hjelper vi deg gjerne. På slutten av teksten finner du også en detaljert liste over alle aktivitetene som er tilgjengelige på Tenerife, inkludert de som er relatert til dykking.

Dykking fortsetter å være en av de mest populære tingene å gjøre sør på Tenerife. Det er anslått at det store marine biologiske mangfoldet i området tiltrekker seg hundrevis av dykkere på jakt etter eventyr.

Utflukt til Teide

Vi har utflukter til Teide nasjonalpark og dens berømte vulkan. Denne typen reiser bør ikke mangle på listen over ting du kan gjøre under ferien på Tenerife. Husk at Teide representerer hjertet av øya, og du kan ikke dra uten å besøke den.

Vi har også andre utflukter som tar deg til andre like fantastiske steder i andre deler av øya. Utflukter rundt Tenerife er den beste måten å bli kjent med øya i følge med ekspertguider. Du trenger ikke å bekymre deg for noe, bare ta med kameraet og nyt alt Tenerife har å tilby. Ta en tur til Santa Cruz, La Laguna og Taganana, eller besøk den utrolige landsbyen Masca med sin rike historie og nye landskap.

Vandring

Private Trekking Teide with Permision (2)

Som alle vet er Tenerife en øy rik på vegetasjon og vakre landskap formet av vulkaner. Her finner du skog, fjell, klipper, størknede lavaflater, steiner og det utrolige Teide. Alle disse miljøene byr på fantastiske stier for å gå og nyte naturen. Vi inviterer deg til å oppdage Tenerife gjennom stiene.

Quads Safari i Playa Las Américas og Buggy-turer

En annen måte å drive aktiv turisme på Tenerife er om bord på en Quad eller Buggy. Nyt adrenalinet og ekstreme følelser når du kjører disse kjøretøyene. Våre quad-safarier på Tenerife tar deg gjennom magiske stier og fortryllende steder på øya.

Temaparker på Tenerife

Et annet alternativ som Tenerife tilbyr sine besøkende, er den lange listen med fornøyelsesparker for hele familien. Ikke gå glipp av muligheten til å besøke noen av disse parkene og ta noen gode minner med deg hjem.

Besøk Monkey Park, et territorium som tilhører apene. Du vil finne dem i total frihet, slik at du kan dele med dem. Ta bilder og gi dem frukt, vi forsikrer deg om at du vil ha en flott tid. Du kan også nyte en fin kameltur på Camel Park.

Jungle Park er et annet fantastisk sted på øya, en autentisk jungel full av vegetasjon, bekker og mer enn 500 dyr som venter på å gjøre dagen din. Loro Park er kanskje en av de mest kjente, siden den er hjemsted for mange forskjellige dyrearter, inkludert papegøyer og marine dyr. Dyrene er forberedt på å gi deg flotte show som vil forbløffe publikum. Nyt de vakre pingvinene, det gigantiske akvariet, papegøyeshowet, spekkhoggere, delfiner og sjøløveutstillinger.

Strendene i Playa de las Americas

Playa Troya - Costa Adeje Beach (13)

Selvfølgelig husker vi at til tross for kjærligheten til fester og underholdning, tiltrakk Tenerife deg først og fremst av den milde solen og det blå havet. Så vi kan ikke glemme å nevne strendene. Hovedstranden i Las Americas heter Troya. Det er et perfekt sted for soling, avslapning og bading i det blå vannet på Tenerife.

Å trene utendørsaktiviteter i Playa de Las Americas er mye moro. Du finner vannscootere, pedalbåter og solsenger. Den gråaktige sanden på kysten inviterer deg til å slappe av og sole deg. Nyt vinden i ansiktet og den milde lyden av bølgene som skvulper på sanden.

Blant tjenestene på Playa de las Américas kan vi nevne parasoller og solsenger, Røde Kors livredderpunkt og alt den badende trenger for sin komfort. Vi minner om at dette er en Blått Flagg-strand, noe som betyr at den er trygg for bading og at den gir kvalitetstjenester. Og hvis du vil ta en pause fra middagssolen, ta en forfriskende drink i en av barene langs kysten.

Været i Playa de Las Americas

Ting å gjøre i Playa de las Americas

Været i Las Americas Tenerife forblir solfylt det meste av året. Her finner du milde værforhold, slik at du kan nyte ferien når som helst på året. Temperaturen i juni er bare noen få grader høyere enn i desember.

Underholdning

I Playa de las Americas finner du mange steder for underholdning. Vi kan nevne barer, restauranter, golfbaner og kjøpesentre. Utelivet er godt utviklet med mange diskoteker og strandklubber. Du kan også feste på en båt, som er en veldig populær aktivitet blant innbyggerne på Tenerife.

Uteliv

Ulike nattshow, barer og puber med levende musikk, lys og dans til de tidlige morgentimer – alt dette er en integrert del av Las Americas. Las Americas har alltid tiltrukket seg unge mennesker og fest- og moroelskere i alle aldre. Så hvis det er endeløs underholdning du leter etter, er dette det perfekte stedet. Sjekk ut Veronicas Stripe, mer kjent som Las Veronicas hvis du liker å feste og ha det gøy.

Forbindelse

Den nærmeste flyplassen til Playa de Las Americas er South Airport, Reina Sofia. For å komme deg derfra til hotellet ditt i Las Americas vil det ta deg omtrent 30 minutter med buss.

Hoteller

Playa del Camison - Playa de las Americas

Når vi snakker om kjente feriesteder på Tenerife, er det første navnet som kommer til folks sinn når de tenker på et hotell, Playa de las Americas. Du har sikkert hørt om strendene, nattklubbene og utfluktene. Las Americas er kjent som underholdnings- og nattelivssenteret sør på Tenerife.

Playa de las Americas har luksuriøse 4- og 5-stjerners hoteller som Villa Cortes eller det berømte Mare Nostrum Resort. Også hoteller som Columbus, Catalonia Oro Negro, H10 Las Palmeras & Best Tenerife eller Spring Hotel Volcano tilbyr svært gode tjenester.

Restauranter

I Playa de las Americas kan du finne mange restauranter for enhver smak og budsjett. Hvis du vil prøve typisk spansk mat, gå til Mesón Castellano. I tilfelle du ikke liker spansk mat (som er nesten umulig) eller bare ønsker å variere måltidene dine (som er mer mulig), kan du gå til Safari kjøpesenter og prøve, i henhold til dine preferanser, italiensk mat på Bianco, Indian mat på Bombay Blue, Tex-Mex på Hacienda Miranda eller asiatisk mat på Thai Botanico.

Shopping

Playa de las Americas er også kjent som det kommersielle hjertet av den sørlige delen av Tenerife. For shopping besøk Golden Mile, som starter ved Vista Sur. Der finner du de kjente kjøpesentrene: Safari, Oasis og Américas Plaza. Husk også å besøke Siam Mall, et enormt kjøpesenter, som nylig er bygget i Las Américas.

Assistanse og transport

Vårt første tips er å lage en god ferieplan før du ankommer Tenerife. På denne måten kan du spare dyrebar ferietid og få mest mulig ut av oppholdet ditt på et av Tenerifes mest kjente feriesteder: Playa de las Americas.

Vi tilbyr de beste utfluktene på øya. Vi har valgt dem en etter en basert på vår erfaring fra mange års arbeid i den lokale turistbransjen på Tenerife. Hvis du trenger vår hjelp til å organisere dine aktiviteter og utflukter under oppholdet på Tenerife, ikke nøl med å kontakte oss. Fyll ut vårt bestillingsskjema som du finner vedlagt hver utflukt. Du kan også skrive til oss på WhatsApp for en mer direkte kontakt. Vi stiller også til din disposisjon vårt spanske mobilnummer +34 663 699 101.

Dette er slutten på denne artikkelen som vi ønsker å vise deg utflukter og ting å gjøre i Playa las Américas. Vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg og at du kan begynne å planlegge ferien. Hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille, vennligst skriv til oss på WhatsApp, vi vil gjerne svare deg.

Book via WhatsApp

Anbefalte ting å gjøre på Playa de las Americas

Båtturer på Playa de las Americas

dykking på Playa de las Americas

Firhjulssafari på Playa de las Americas

Fisketurer på Playa de las Americas

Fotturer på Playa de las Americas

Hval safari på Playa de las Americas

Luksusbåtutleie på Playa de las Americas

øytur på Playa de las Americas

Privat katamaran tur på Playa de las Americas

Seilbåt charterturer på Playa de las Americas

Tematiske parker på Playa de las Americas

Vannsport på Playa de las Americas

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.