Första publicering: mars 9, 2024 |

Guidade utflykter i Los Gigantes
Guidade turer och utflykter från Los Gigantes Teneriffa

Njut av våra guidade turer och utflykter från Los Gigantes för att lära känna Teneriffa och dess charm. Ön erbjuder ett oändligt antal aktiviteter att göra och njuta av under din semester, liksom olika turistattraktioner av stort intresse för besökare. Vi inbjuder dig att promenera genom dess magiska byar, emblematiska städer och naturlandskap med stor skönhet.

I den här artikeln vill vi berätta om våra alternativ för att lära känna Teneriffa med professionella guider. Vi har redan tagit fram resplaner till de viktigaste sevärdheterna på ön, men vi anpassar oss också efter dina önskemål om du vill veta mer om en specifik plats. Skriv till oss på vår WhatsApp just nu för att chatta och hjälpa dig med dina bokningar.

Så här bokar du guidade turer och utflykter från Los Gigantes

Visitas y excursiones guiadas desde Los Gigantes Tenerife
Spara tid och pengar med oss. Vi vet vad som krävs för att planera din semester, det är därför vi vill lätta din börda med våra förbokade guidade turer. Genom att boka guidade turer från vår hemsida får du transfer och tillgång till privata platser till ett lägre pris och utan att behöva oroa dig för att göra separata bokningar.

Vi samarbetar med professionella guider som tar dig runt på ön och dess mest intressanta platser. Våra guider är utbildade för att lära dig de viktigaste fakta om varje plats de besöker. De är mycket kunniga om de kulturella aspekterna av varje plats, dess historia, seder och bruk med mera.

Njut av våra guidade utflykter i en bekväm buss

Bussutflykter
Vi tar dig genom Teneriffas skogar, byar och städer ombord på bekväma och mycket bekväma bussar. Ta med din kamera för att ta bilder vid varje stopp. Vi erbjuder även privata utflykter för att lära känna ön på ett exklusivt sätt. Glöm att det finns främlingar med under aktiviteten, på det här sättet kan du ha roligare, få en mer personlig behandling och njuta mer av resan. Med privata utflykter kan du också bestämma vilka platser du vill besöka och hur länge du vill stanna, eftersom du är äventyrets ägare.

Vi anpassar oss efter dina önskemål och gör det gärna. För att chatta, skriv bara till vår WhatsApp, vi arbetar för att erbjuda dig den bästa servicen. Se nedan vilka platser du kan besöka när du bokar våra guidade turer och utflykter från Los Gigantes.

Utflykt till Teide

Visitas y excursiones guiadas desde Los Gigantes Tenerife
Besök den mest emblematiska vulkanen i Spanien, vi talar om det imponerande berget Teide med mer än 3700 meter över havet. Med våra guidade utflykter till Teide National Park på Teneriffa tar vi dig längs dess stigar och upptäcker skönheten i dess vulkaniska landskap.

Stjärnturism på Teneriffa

Teide by Night Teneriffa (4)
Vi har en guidad utflykt till Teide by night så att du kan beundra natthimlen med klarhet. Men utöver detta kommer du att ha möjlighet att utforska kosmos genom de kraftfulla teleskopen på parkens astronomiska station. Det är en fantastisk aktivitet för astronomientusiaster och ett utmärkt sätt att få kontakt med naturen.

Besök de symboliska byarna på Teneriffa

Besök Garachico Teneriffa
Vi tar dig med till Garachico, Icod de los Vinos och den vackra lilla staden Masca. Var och en av dessa städer har attraktioner av stort intresse för turister. I Icod de los Vinos finns världens äldsta drakträd. Se alla aktiviteter som finns tillgängliga för att upptäcka Teneriffa i slutet av texten. Välj den guidade tur du vill göra och skriv direkt till oss på WhatsApp för att göra din bokning.

Utflykt till Teneriffas vingårdar och vingårdar

vinprovning i tenerfe (2)
Detta är en guidad tur som kommer att glädja alla dina sinnen. Vi tar dig till Teneriffas plantager för att komma i kontakt med naturen och de naturprodukter som skördas på ön. Efter detta går ni vidare till en vinprovning för att prova de autentiska smakerna. Ta med dig en fantastisk souvenir hem efter att ha provat några av Europas finaste viner.

Båtutflykter från Los Gigantes

privat katamaran los gigantes lagoon 40 (8).min
Om du är på semester i Los Gigantes på Teneriffa vill du säkert kryssa runt i bukten. Boka våra båtturer för att segla över Atlanten och upplev en annorlunda dag ombord. Njut av lugnet i havet, sola huden och koppla bort vardagens stress. Bjud in dina vänner och din familj på en resa till havet. Det finns inget bättre sätt att förgylla din partners dag och ge honom eller henne oförglömliga ögonblick.

Vi har bekväma katamaraner för kryssning i bukten, med gott om plats för alla passagerare. De flesta av dessa båtar inkluderar mat och uppfriskande drycker. Se nedan för en detaljerad guide till våra tillgängliga båtar för kryssning i Teneriffas vikar.

Royal Delfin Teneriffa Katamarantur med transport (7)
Valarna och delfinerna på Teneriffa är vackra och mycket intressanta djur. De är vana vid turister och närmar sig därför båtarna lugnt och stilla. Ta med din kamera för att ta några bilder och vackra videor. Vi påminner dig om att inte kasta föremål i vattnet eller göra höga ljud. Tillsammans måste vi se till att Teneriffas marina fauna bevaras.

Efter valskådningen ankrar kaptenen på båten för att gå ner och svalka sig i en vik i bukten. Njut av vattnet och plaska runt med dina vänner, gör det till en rolig och oförglömlig dag. Atlantens turkosa vatten är perfekt för simning, med en idealisk temperatur och mycket lugn. Ta på dig snorkelmasken och utforska havet under ytan.

Assistans och transport

Om du gillade våra guidade turer och utflykter från Los Gigantes kan du boka dem nu genom att skriva till vår WhatsApp. Om du föredrar en privat utflykt, skriv till oss för att utforma den plan som passar dig bäst. Tack för att du bokar dina nästa utflykter med oss, vi är glada att vara ditt pålitliga företag på Teneriffa. Vår specialitet är att erbjuda aktiviteter för att du ska kunna njuta av din semester till sjöss och på land. Om du vill veta allt vi har att erbjuda, fortsätt att surfa på resten av webben. Kom ihåg att vi har transport med hämtning och lämning i Los Gigantes för att underlätta aktiviteten. Meddela oss var du bor så hämtar vi dig vid den angivna tiden. Vi hoppas att du kommer att njuta av din semester på Teneriffa.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: