Prva objava: 21 marca, 2024 |

Čarterji čolnov na Južni Tenerife
Izleti z ladjo na Južni Tenerife
Najem plovil na Južni Tenerife
Izleti z ladjo v Tenerife South

Pridite in uživajte v naših izletih z ladjo na južnem Tenerifu. V tem besedilu boste izvedeli vse, kar lahko počnete na izletih z ladjo v zalivih Tenerifov. Uživajte v edinstvenem in nepozabnem dnevu na morju. Povabite svoje prijatelje in družino, da doživijo prijetno izkušnjo na ladji. Smo strokovnjaki za zagotavljanje turističnih storitev in imamo vse čolne, ki jih iščete na Tenerifih, zato smo prepričani, da imamo prav tistega, ki ga potrebujete. Pišite nam prek aplikacije WhatsApp, da razjasnite svoje dvome in opravite rezervacijo.

kaj lahko počnete med vožnjo z ladjo?

Jug Tenerifov je znan po širokih zlatih peščenih plažah in prijetnem podnebju skozi vse leto. Ne pozabite, da so Tenerife otok večnega sonca, zato lahko na prostem uživate v vsakem letnem času. Počitnice na južnem Tenerifu lahko izkoristite tudi za uživanje v vodnih in pustolovskih športih. Kar zadeva izlete z ladjo na južnem Tenerifu, lahko rečemo, da so senzacionalni. Povedali vam bomo na primer, kaj vse lahko uživate na plovilu.

čarter čolnov tenerife 17

Na naši spletni strani lahko rezervirate izlete z ladjo v:

  • Luxury yachts
  • jadrnice
  • motornih čolnih
  • katamaranih
  • in še veliko več

Opazovanje kitov in delfinov na jugu Tenerifov

Na večini naših izletov z ladjo na južnem Tenerifu si lahko ogledate kite v njihovem naravnem okolju. Vode med Tenerifi in sosednjim otokom La Gomera so naravni rezervoar številnih kitov in delfinov. Poleg tega je del poti številnih selitvenih vrst. Zato obstaja velika verjetnost, da boste videli kite in delfine, ki plavajo in piruetajo, da bi pritegnili pozornost turistov. To je eden najbolj vzvišenih naravnih spektaklov, saj pridemo v stik z morskim življenjem in ga lahko opazujemo, ne da bi vplivali na njegovo okolje. S seboj vzemite fotoaparat in posnemite čudovite fotografije.

Izleti z ladjo v Tenerife South

Po opazovanju kitov se bo ladja ustavila v zalivu na jugu Tenerifov, da se bodo lahko vsi gostje izkrcali in ohladili. Spakirajte svoje najboljše kopalke in kremo za sončenje za slastno kopanje v vodah Atlantika. Če želite, se lahko s potapljanjem potopite malo globlje in raziščete morsko dno in njegova čudesa. Ne zamudite te priložnosti.

Izleti z ladjo iz južnega Tenerifa vključujejo kosilo, prigrizke in pijačo. Prilagodimo se lahko tudi vašim željam. Povejte nam, katere poti želite opraviti, in pripravili bomo nov program. Pišite nam na WhatsApp, da se pogovorimo in rezerviramo dejavnost, ki jo želite opraviti. Specializirani smo za pozornost turistov, ki prihajajo na južni Tenerife, da bi zagotovili izjemna doživetja na morju in kopnem. Imamo vsa plovila na tem območju, zato smo prepričani, da imamo tisto, ki ga iščete.

Skale Los Gigantes

los-gigantes-tenerife-spain

Skale Los Gigantes so ogromne stene, ki ščitijo Tenerife pred obalo. So ena najbolj zanimivih znamenitosti na otoku. Sestavljene so iz vulkanskih kamnin, ki so se z leti nabrale zaradi kopičenja različnih tokov lave. Danes predstavljajo veličastno pokrajino, ki jo je mogoče videti s kopnega ali z morja. V okviru naših izletov z ladjo na južnem Tenerifu vam ponujamo možnost obiska klifov Los Gigantes.

Potovanja z ladjo v skupni rabi na južnih Tenerifih

Marhaba katamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Z našimi skupnimi izleti z ladjo lahko udobno in prijetno plujete po zalivu. Dobro načrtovane izlete z ladjo oblikujemo za užitek in rekreacijo potnikov. Uživajte v razgledu na zaliv, si zagorevajte kožo ali pa se za trenutek sprostite v senčnem prostoru za počitek. Na voljo so osvežilne pijače, maske za potapljanje in drugo. Če želite izvedeti, katere dejavnosti so na voljo, si oglejte vodnik na koncu besedila. Našli boste vse možnosti in plovila, ki so na voljo za izlete z ladjo na južnem Tenerifu. Če želite rezervirati katero koli od njih, izpolnite kontaktni obrazec, ki je priložen dejavnosti, ali nam pišite neposredno na WhatsApp.

Zasebni izleti z ladjo na južnem Tenerifu

Izleti z ladjo v Tenerife South

Če iščete zasebni izlet z ladjo, vam ga prav tako ponujamo. Ponujamo vam čudovite čolne za ekskluzivni najem, samo za vas in vašo skupino gostov.

Plovite po Tenerifskem zalivu na ekskluziven način in brez prisotnosti tujcev. Naša posadka vam bo zagotovila udobno izkušnjo na morju. Kapitan čolna je oseba, ki v celoti pozna morje in delovanje čolna, zato vam lahko zagotovi mirno vožnjo z obiskom najbolj zanimivih krajev v zalivu.

Če želite čoln voziti sami, najamete čoln brez kapitana. Imeli boste možnost voziti čoln in se samostojno odločati, kje se boste ustavili in za koliko časa. Za to morate predložiti veljavno dovoljenje za vožnjo čolna. Oglejte si seznam čolnov, ki so na voljo za zasebni najem, na koncu besedila.

Praznovanje posebnih dogodkov z ladjo

Chilltopia Boat Party Tenerife (1)

Zasebni najem čolna je kot nalašč za praznovanje posebnih dogodkov na čolnu. Številne naše stranke pogosto rezervirajo zasebne izlete za praznovanje rojstnih dni, obletnic poroke in drugo. Vabimo vas, da praznujete na enem od naših udobnih čolnov s prijaznim vzdušjem, ki pluje po mirnih vodah Atlantika.

Pomoč in rezervacije

Pri nas preprosto rezervirajte naše izlete z ladjo na južnem Tenerifu. Prihranite čas in denar, saj smo specializirani za najem čolnov, zato imamo vedno na voljo tisto, kar potrebujete. Urejamo dobro premišljene poti za največje zadovoljstvo vseh potnikov. Naše stranke to potrjujejo. Zato ne čakajte več, preverite spodnji seznam in si oglejte čolne, ki so zdaj na voljo za najem. Nekateri od teh čolnov so na voljo v skupni in zasebni uporabi. Če želite razjasniti svoje dvome, nam pišite neposredno na WhatsApp. Rezervacije lahko opravite tudi tako, da izpolnite kontaktni obrazec, ki je priložen vsaki dejavnosti. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Uživajte v počitnicah na otoku večnega sonca.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: