Prva objava: 21 marca, 2024 |

Čarterji čolnov na Puerto Colon
Izleti z ladjo na Puerto Colon
Izleti z ladjo v Puerto Colon Tenerife

Uživajte v naših fantastičnih izletih z ladjo v Puerto Colon. Organiziramo izlete, na katerih se lahko sprehodite ob morju, odkrijete njegove naravne čare in se ohladite v topli vodi Atlantika. V tem besedilu boste spoznali razpoložljive možnosti, čolne, značilnosti izleta in še več. Kadar koli želite, nam pišite na naš WhatsApp, na voljo smo vam, da vam damo nekaj predlogov, pojasnimo vaše dvome in opravimo rezervacije.

Izleti z ladjo v Puerto Colon

zasebni katamaran los gigantes laguna 40 (8).min

Ponujamo različne skupne izlete, s katerimi lahko spoznate morje, začutite njegovo energijo in se sprostite na krovu. Večina naših izletov vključuje opazovanje kitov. Tenerife je eden najboljših krajev na svetu za opazovanje kitov in delfinov v njihovem naravnem okolju. Če bomo imeli srečo, bomo med izletom z ladjo po zalivu morda videli več kitov. Nato se ladja odpravi do plaže ob obali, da lahko gostje plavajo in se zabavajo v vodi.

Pridite in se sprostite ter uživajte v čudovitem dnevu na morju na krovu varnih in udobnih čolnov. Izleti na morje so sproščujoči in nam pomagajo sprostiti stres. Lahko se sončite, ne da bi vas karkoli skrbelo, ali ležite v senci, medtem ko čutite nežno božanje vetra. To je odličen način, da se odklopite od rutine in se na morju napolnite z novo energijo.

Pridite s prijatelji in družino na drugačen dan na plovilu. Večina izletov vključuje prevoz iz Puerto Colona ter hrano in osvežilne pijače. Za vas imamo najboljše itinerarje, s katerimi boste lahko v enem dnevu uživali v najboljšem, kar ponuja morje. Če želite rezervirati katero koli od teh dejavnosti, preverite seznam na koncu besedila z vsemi razpoložljivimi možnostmi. Nato nam pišite na WhatsApp in rezervirajte ter navedite želeni datum, ladjo in trajanje izleta.

Zasebni izleti z ladjo v Puerto Colon

čarter plovila los Cristianos Tenerife za skupine (3)

Ponujamo različne čolne za ekskluzivna potovanja po morju, pozabite na tujce. Imamo odlično posadko, ki vas bo varno popeljala in poskrbela, da bo potovanje zelo prijetno početje. Kapitan ladje zelo dobro pozna zaliv, zato vas bo popeljal do najbolj zanimivih turističnih območij na tem območju. Uživajte v vožnji in ne skrbite za nič, vse prepustite v naše roke.

Praznujte posebne dogodke na ladji v Puerto Colonu. Zasebni izleti z ladjo so kot nalašč za praznovanje posebnih priložnosti z družino, prijatelji, poslovnimi partnerji in sodelavci. Najem zasebnega čolna za rojstne dneve, obletnice poroke, fantovščine in drugo. Sporočite nam svoje zahteve in velikost skupine, prilagodili se bomo vašim željam in vam ponudili najboljšo možnost za praznovanje vaših dogodkov na plovilu. Ponujamo plovila za velike skupine do 220 oseb. Imamo čoln, ki ga potrebujete.

Čolni na voljo za zasebne izlete

V tem razdelku boste našli različne čolne, ki so na voljo za zasebne izlete v Puerto Colonu. Nekateri med njimi so na voljo tako v skupni kot zasebni uporabi. Za podroben seznam si oglejte seznam na koncu besedila s podrobnostmi o vsaki dejavnosti.

Izleti z ladjo v Puerto Colon Tenerife

Najemite luksuzno jahto in križarite po zalivu na krovu plovila, ki se mu lahko prilagodi. Na voljo imamo razkošne jahte z vrhunskim dizajnom in najvišjo kakovostjo. Uživajte v udobnih kabinah z lastno kopalnico s tušem, luksuzno kuhinjo, prostornimi saloni in odprtimi prostori z oblazinjenim pohištvom.

izlet s katamaranom po tenerifih zasebni in skupni (10).min

Katamarani ponujajo veliko zunanjega prostora za sončenje in poležavanje. Povabite prijatelje na odličen dan, ko si boste delili osvežilne pijače in srkali energijo morja.

Tenerife Samostojni najem čolna Puerto de Las Galletas (1)-min

Najem motornega čolna za bolj intimno druženje. Na njih lahko prespi do 7 oseb. Idealni so za romantični oddih in delitev z bližnjimi prijatelji.

Tenerife Čarter čolnov in ribiških plovil brez licence pristanišče Las Galletas

Seveda imamo ribiška plovila, opremljena z vsem, kar potrebujete za uspešen dan ribolova. Kapitan vas bo popeljal na najprimernejša območja, kjer boste lahko ujeli ribe, vredne fotografiranja.

S tem zaključujemo naš seznam izletov z ladjo v mestu Puerto Colon. Upamo, da smo vam pomagali izbrati najboljšo dejavnost za vas. Ne pozabite, da boste na spodnjem seznamu našli vse razpoložljive čolne s podrobnostmi o vsaki dejavnosti. Čakamo vas po WhatsAppu, da razjasnimo vaše dvome in opravimo rezervacije. Upamo, da boste imeli čudovite počitnice na otoku večne pomladi.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: