Ensimmäinen julkaisu: 21 maaliskuun, 2024 |

Missä ja milloin nähdä Teneriffan auringonnousu ja -lasku?

Tänään haluamme kertoa sinulle parhaista paikoista nähdä auringonnousu ja -lasku Teneriffalla. Ikuisen kevään saari tarjoaa auringonlaskuja, jotka näyttävät todellisilta taideteoksilta.

Tämän tekstin avulla haluamme antaa sinulle pienen oppaan siitä, milloin aurinko nousee ja laskee kullakin vuodenajalla Teneriffalla. Suosittelemme myös asiakkaidemme mukaan parhaita paikkoja nähdä auringonlasku ja -nousu Teneriffalla.

Yleile auringonnoususta ja -laskuista Teneriffalla

Häikäise silmäsi värikkäällä taivaalla ja ainutlaatuisella kauneudella. Valokuvaajat tulevat mielellään Teneriffalle ottamaan häikäiseviä kuvia Teneriffan taivaasta ja maisemista. Toiset taas käyttävät tilaisuutta hyväkseen ilmoittaakseen rakkaalleen rakkauttaan romanttisten Teneriffan auringonlaskujen suojissa.

Tarkoituksemme on antaa sinulle ideoita, jotta voit suunnitella lomasi paremmin. Näin voit olla juuri siinä paikassa ja juuri siihen aikaan, jolloin voit havaita sen taivaallisen spektaakkelin, jonka Teneriffa tarjoaa meille joka päivä.

Auringonnousun ja auringonlaskun aika Teneriffalla

Auringonlasku Teneriffan Costa Adejessa

Teneriffan aurinkoa voi nähdä keskimäärin 12 tuntia ja 30 minuuttia päivässä. Se nousee Teneriffan koillisen ja kaakon välillä ja laskee kaakon ja luoteen välillä.

Jätämme tähän linkin https://salidaypuestadelsol.com/sun/santa_cruz_de_tenerife, josta voit tarkistaa auringonnousun ja -laskun ajat eri vuodenaikoina Santa Cruz de Teneriffalla. Voit myös selvittää, kuinka monta tuntia auringonpaistetta sinulla on joka päivä. Kuvaajan avulla voit analysoida sääparametrien muutoksia päivien kuluessa.

Kelloasetukset Teneriffalla vuonna 2024

Kelloa säädetään Teneriffalla kahdesti vuodessa, jotta auringonvaloa voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Muutokset tehdään keväällä ja syksyllä. Kun kelloa siirretään tunti taaksepäin, aurinko laskee tuntia aikaisemmin, kun taas kun kelloa siirretään tunti eteenpäin, aurinko laskee tuntia tavallista myöhemmin.

  • Sunnuntaina 31. maaliskuuta 2024 kelloa siirretään tasan tunnilla eteenpäin kello 1:00:een
  • Sunnuntaina 27.3.2024 kelloa siirretään tasan tunnilla eteenpäin kello 1:00:een
  • Sunnuntaina 27. lokakuuta 2024 kelloa siirretään taaksepäin tasan yhdellä tunnilla kello 2:00:een.

Teneriffan parhaat paikat auringonlaskun katseluun

Missä ja milloin nähdä Teneriffan auringonnousu ja -lasku?

Tässä on listamme Teneriffan parhaista paikoista katsella auringonlaskuja:

  1. Playa de Las Vistas. Nauti vesiurheilusta, auringosta ja merituulesta ja jää auringonlaskuun asti nauttimaan taivaan väriloistosta.
  2. Los Gigantes. Katsele, kuinka auringonvalo haalistuu Los Gigantesin kallioiden taakse kauniissa oranssin ja vaaleanpunaisen sävyissä. Joissakin tilanteissa voit nauttia kauniista violetista taivaasta.
  3. Mönkijäpyöräretki Teneriffalla. Nauti Teneriffan upeista näkymistä ja maisemista ajaessasi pitkin polkuja ja haastavia reittejä vuoristossa. Kuvittele tunne ajamisesta ulkoilmassa Teneriffan valloittavien auringonlaskujen alla.
  4. Teide-huippu. Katsele auringonlaskua ja sen sävyjä Teneriffan pilvien yllä. Sieltä näet myös La Gomeran, La Palman ja El Hierron saaret kaukaisuudessa sekä Teneriffan loiston jalkojesi alla. Retket Teidevuorelle ovat unohtumaton kokemus. Jos jäät yöksi, voit nauttia tähtitaivaasta, joka valaisee koko maiseman. Auringonnousun aikaan voit nauttia kauniista ja rauhallisesta auringonnoususta.
  5. Veneilyretket. Nauti auringonlaskusta mereltä katsottuna, purjehtien kauniilla purjeveneellä tai jahdilla avomerellä. Hyödynnä ajomatka pohdiskeluun ja elämän pienten yksityiskohtien arvostamiseen.
  6. Plaza de Santa Cruz de Tenerife. Sinun ei tarvitse olla kaukana kaupungista ihaillaksesi auringonlaskuja. Keskustassa sijaitseva aukio on aivan erityinen paikka ihailla taivaan sävyjä, jakaa ne ystävien kanssa tai viettää romanttinen ilta kumppanisi kanssa.
  7. Playa de Las Américas. Rantakadulta voit katsella surffaajia ja taustalla Teneriffan upeaa auringonlaskua. Elämä antaa meille kauniita hetkiä ja koristelee ne kauniilla maisemilla.
  8. El Puertito de Adeje. on rauhallinen ja selkeä alue, josta voit ihailla auringonlaskua rauhassa. Nauti taivaalla yhdistyvästä värien tanssista samalla, kun rentoudut merituulen ja rannikkonäkymien lomassa.
  9. Benijo Beach. Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva kaunis ranta on valokuvaajien aarreaitta. Kivien ja taivaan värien ja muotojen leikki luo lumoavan maiseman, joka on täynnä taikaa.
  10. Playa Jardín. Jatkamme Teneriffan pohjoispuolelle, nauti Puerto de la Cruzin upeasta rannasta, jossa voit hengittää harmoniaa ja rauhaa. Playa Jardín tarjoaa erilaisia aktiviteetteja ja elämyksiä sekä kauniita ja värikkäitä auringonlaskuja auringonlaskun aikaan. Playa Jardín tarjoaa erilaisia aktiviteetteja ja kokemuksia sekä kauniita ja värikkäitä auringonlaskuja auringonlaskun aikaan.

On ollut ilo jakaa kanssasi suosituksemme paikoista, joista voit katsella auringonlaskua ja auringonnousua Teneriffalla. Suunnittele lomasi huolella, äläkä jätä väliin Teneriffan tarjoamista pienistä yksityiskohdista nauttimista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom