Ensimmäinen julkaisu: 21 maaliskuun, 2024 |

Mikä on Kanariansaarten välinen etäisyys?

Olet varmaan ajatellut vierailla ja tutustua jokaiseen Kanariansaareen lomallasi. Et luultavasti halua päättää vierailla vain suosituimmilla saarilla: Teneriffalle ja Gran Canarialle, vaan myös muille saarille, kuten Lanzarotelle, Fuerteventuralle tai La Palmalle.

Jotta voisit tehdä erinomaisen matkasuunnitelman, sinun on tiedettävä Kanariansaarten väliset etäisyydet ja parhaat liikennevaihtoehdot niihin tutustumiseen.

Mitkä saaret ovat kauimpana toisistaan ja mitkä ovat lähimpänä toisiaan?

Kaukaisimmat saaret ovat El Hierro ja La Graciosa, joiden etäisyys toisistaan on noin 450 kilometriä viistosti. La Graciosan saarella ei ole lentokenttää, joten suora lentomatkustus ei ole mahdollista, mutta El Hierrolta voi matkustaa Lanzarotelle lentokoneella ja sieltä lautalla La Graciosalle. Tämä matka kestää 1 tunnista 30 minuutista 2 tuntiin 30 minuuttiin.

La Graciosa ja Lanzarote ovat lähimpänä toisiaan olevat saaret, vain 1 kilometrin päässä toisistaan, noin 25 minuutin lauttamatkan päässä.

Jos kuitenkin ajatuksesi on tutustua Kanariansaariin yksitellen tai ainakin useimpiin niistä, haluat tietää suosituimmat reitit ja niiden etäisyydet.

Teneriffan ja Gran Canarian välinen etäisyys

Mikä on Kanariansaarten välinen etäisyys?

Koska Teneriffa ja Gran Canaria ovat saariston kaksi suosituinta saarta, ihmettelet varmasti Teneriffan ja Gran Canarian välistä etäisyyttä. Ne ovat 60 kilometrin päässä toisistaan, joten matka kestää lentokoneella noin 40 minuuttia tai lautalla 1 tunti ja 20 minuuttia.

Gran Canarian ja Fuerteventuran välinen etäisyys

Mikä on Kanariansaarten välinen etäisyys?

Gran Canarian saaren ja Fuerteventuran välinen etäisyys on noin 120 kilometriä toisistaan. Matka kestää lentokoneella vähintään 40 minuuttia tai lautalla 2 tuntia.

Matkan pituus Gran Canarialta Lanzarotelle

Playa Grande El Poris de Abonassa

Gran Canarian ja Lanzaroten välinen lauttamatka kestää kauemmin kuin muissa tapauksissa, sillä nämä saaret ovat yli 200 kilometrin päässä toisistaan. Se johtaa noin 6-8 tunnin ja 50 minuutin matka-aikaan lentokoneella.

Fuerteventuran ja Lanzaroten välinen etäisyys

Fuerteventura Corralejo (3).min

Jos suunnittelet matkaa Fuerteventuralle ja haluat tietää etäisyyden lähimpään saareen (Lanzarote), jotta voit tutustua molempiin, Banana Palm Bay kertoo sinulle. Ne ovat vain 14 kilometrin ja 30 minuutin lauttamatkan päässä toisistaan. Lyhyesti sanottuna Fuerteventuralle matkustaminen on loistava vaihtoehto, jos haluat vierailla useammalla kuin yhdellä saarella ja säästää samalla aikaa ja rahaa.

Matkan pituus Teneriffalta ja La Gomeralta

Teneriffa ja La Gomera ovat muita saaria, jotka ovat huomattavan lähellä toisiaan. Vain 39 kilometriä erottaa nämä kauniit saaret, jotka ovat täynnä kristallinkirkkaita rantoja, vuoria ja tulivuorimuodostelmia. Lautalla matkustaminen kestää vain 50 minuutista tuntiin, joten voit tutustua molempiin tuhlaamatta liikaa aikaa.

Parhaat tavat päästä saarelta toiselle

Lentokentät Kanariansaaret (4)

2 tärkeintä tapaa, joilla voit matkustaa mukavasti saarelta toiselle, ovat lentokone tai lautta. Kanariansaarilla on 8 lentokenttää ja yli 16 lauttasatamaa, joten jokaiseen niistä on helppo tutustua.

Toivomme Banana Palm Baysta, että tämä artikkeli auttoi sinua oppimaan lisää Kanariansaarten välisistä etäisyyksistä, jotta voit suunnitella lomasi täydellisesti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom