Teneriffan eteläosan parhaat rannat

Teneriffan eteläosan parhaat rannat

Guide

Teneriffan eteläosan rannoilla on kaikki, mitä tarvitset upeaan meripäivään. Saaren etelärannikkoa on siunattu paratiisimaisen kauniilla rannoilla, joilla on kaikki palvelut uimarille. Nauti kauniista kultaisista hiekkarannoista ja turkoosista vedestä.

Top parhaat rannat Teneriffan etelärannikolla

Teneriffan eteläosasta löydät saaren tunnetuimmat lomakohteet, joissa on laaja valikoima hotelleja ja erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Pääset rannoille kävellen tai polkupyörällä hotellistasi merenrantakadun kautta. Hyödynnä vierailusi veneilyretkiin ja erilaisten vesiurheilulajien harrastamiseen. Suurimmalle osalle Teneriffan eteläosan rannoista on myönnetty sinilippu, mikä osoittaa, että niillä on uimiseen soveltuvat vedet ja kaikki tarvittavat palvelut uimareita varten.

El Duquen ranta

Playa del Duque kirkkaansininen läpinäkyvä vesi

Kyseessä on kultaisen hiekan ja kristallinkirkkaan veden säteilevä ranta, jonka kauneus muistuttaa Karibianmeren rantoja. Se sijaitsee Costa Adejessa, ja sille on myönnetty sininen lippu. Vesiensä rauhallisuuden ansiosta se sopii koko perheelle, ja se on yksi Teneriffan eteläosan suosituimmista rannoista. Sieltä on pääsy rantakadulle, josta voit ihailla meren kauneutta, tehdä rentouttavia kävelyretkiä ja päästä ravintoloihin, baareihin ja kauppoihin. Rannan lähellä on ilmainen pysäköintimahdollisuus. Sanotaan, että tämä on Teneriffan paras ranta kaikkien sen tarjoamien palveluiden vuoksi ja myös siksi, että se on lähellä ylellistä aluetta, jossa on viiden tähden hotelleja, tyylikkäitä ravintoloita ja tunnettuja merkkiliikkeitä.

Playa La Pinta

Se on pieni ranta Costa Adejessa Puerto Colonin suuren sataman vieressä. Pienestä koostaan huolimatta se vastaanottaa ympäri vuoden turisteja, joita sen hyvyys ja hyvä ilmasto kiehtovat. Hiekasta ja merestä nauttimisen lisäksi voit tehdä veneretkiä, nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä ja harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Merenrantakadulta pääset ravintoloihin ja kauppoihin, joista voit ostaa kaiken tarvitsemasi.

La Troyan ranta

Playa Troya - Costa Adeje Beach (5)

Kaunis ranta Playa de las Américasissa, jossa on paljon uimareita etenkin sesonkiaikana. Se tarjoaa kaikki rantapalvelut. Sillä on aallonmurtaja, joka suojaa sitä voimakkailta aalloilta, ja se tarjoaa rauhallisia vesiä, jotka ovat ihanteellisia lasten kanssa vierailuun. Sen sijainti lähellä Las Américasin aluetta antaa sinulle helpon pääsyn alueen baareihin ja ravintoloihin. Iltaisin juhlatunnelma alkaa, ja yöelämän ystävät kokoontuvat Teneriffan parhaisiin yökerhoihin.

El Camisónin ranta

Playa del Camison - Playa de las Americas

Se on lämmin ranta, jonka kultainen hiekka on tuotu Saharasta luomaan uudelleen Karibian rantojen kauneutta. Se sijaitsee Playa de las Américas -kompleksissa, ja se tarjoaa kristallinkirkkaat vedet matalalla aallokolla, josta koko perhe voi nauttia. Sitä ympäröivät palmut, jotka tarjoavat hyvän varjon levätä, nauttia piknikistä ja nauttia kauniista merinäköalasta. Rannalla on ravintola, jossa voit syödä ja nauttia virkistäviä juomia. Rannan välittömässä läheisyydessä on myös helppo pääsy muihin ravintoloihin ja kauppoihin. Tarjolla on aurinkotuoleja, aurinkovarjoja, käymälöitä, suihkuja, jalkakylpyjä, hengenpelastajia ja ilmainen pysäköinti.

Las Vistas Beach

Teneriffan eteläosan parhaat rannat

Se on pieni ranta Los Cristianosissa, joka on erittäin suosittu kauneutensa ja erinomaisten palvelujensa vuoksi. Se alkoi houkutella turisteja 1960-luvulla Teneriffalla tuolloin puhjenneen turistibuumin myötä. Se on hyvin lähellä ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa on tarjolla saaren parasta tyypillistä ruokaa. Se on myös yksi Teneriffan eteläosan täydellisistä rannoista, jonne voi mennä perheen ja lasten kanssa, koska sen aallot ovat lempeät. Nauti perhepäivästä, jossa lapset leikkivät huolettomasti.

El Médanon ranta

ES7020049 Teneriffa Montaña Roja, playa de El Médano

Tämä on yksi Teneriffan eteläosan suosituimmista rannoista, joka sopii erinomaisesti hiekalla makoiluun, lepäämiseen ja aaltojen keinumisen ihailuun. Se sijaitsee Granadilla de Abonan kunnassa, ja se on surffaajien suosiossa, sillä siellä on täydelliset sääolosuhteet tälle lajille. Rantakadun varrella voit nauttia rannikkomaisemista ja päästä erilaisiin kauppoihin ja ravintoloihin, joissa on tarjolla kansainvälistä ja paikallista ruokaa.

La Tejitan ranta

Tejitan ranta el medano tenerife etelän vieressä

Sitä suojaa Montaña Rojan tulivuorikartio. Se on nudistiranta, joka ulottuu 1 kilometrin pituiseksi. Vesiurheilun osalta se tarjoaa täydelliset olosuhteet surffaukseen, purjelautailuun ja leijalautailuun.

Fañabén ranta

playa fañabe tenerife etelä-tenerife

Se sijaitsee Adejessa ja on kaunis kultainen hiekkaranta. Se on 600 metriä pitkä ja yksi saaren eteläosan suosituimmista rannoista. Se tarjoaa miellyttävän, kesäisen tunnelman, jota matkailijat arvostavat, sekä erinomaisen vedenlaadun, joka on puhdasta ja uimiseen sopivaa. Rannalle on myönnetty sinilippu, ja siellä on aurinkotuoleja, sateenvarjoja ja suihkuja sekä mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Iltaisin musiikki soi ja turistit kokoontuvat nauttimaan Teneriffan yöelämästä. Se on rantakadun vieressä, jonka kautta pääset ravintoloihin, baareihin ja kauppoihin. Hotellilla on yksityinen pysäköintialue hyvin lähellä rantaa ja toinen ilmainen pysäköintialue hotellialueen vieressä.

Torviscas Beach

Ilmakuva Playa de Torviscasin rannasta Costa Adejessa Teneriffalla, Espanjassa (48225530037)

Se on pieni, vain 300 metrin pituinen ranta, joka sijaitsee aivan Playa de Fañabén vieressä. Vähäisen tuulen ja rauhallisten vesiensä ansiosta se on ihanteellinen koko perheelle. Siellä on jalkakylpyjä ja käymälöitä. Rannan lähellä on myös ravintoloita ja pysäköintialueita.

Muistutamme, että Teneriffan eteläosan rannat ovat saaren vilkkaimpia, joten sinun on syytä noudattaa varovaisuutta. Korkeasesongin aikana ne ovat yleensä täynnä turisteja, joten pysäköintipaikan löytäminen on vaikeaa. Myös majoitus- ja aktiviteettivaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen, jotta vapaita paikkoja löytyy varmasti haluamana ajankohtana.