Лодки под наем в Са Кома

Лодки под наем в Са Кома

Разходката с лодка е едно от най-добрите преживявания, на които можете да се насладите по време на престоя си в Са Кома. Разполагаме с различни възможности и лодки за всеки вкус, сред които можем да споменем:

  • Лодки с подводно виждане
  • Катамаран
  • Яхта
  • Ветроходна лодка
  • Скоростна лодка

Цената на чартъра зависи от датата, групата и маршрута.

Пътувания с лодка

Cala d'Or Mallorca 2Предлагаме екскурзии с катамаран за опознаване на водите на Средиземно море. Лодките включват напитки и храна, тоалетни и бар. Можете също така да си направите барбекю, докато се наслаждавате на морето и спокойния бриз на северозападната част на Майорка.

Екскурзията започва от Са Кома и преминава през най-красивите заливи на острова. Оставете се да бъдете впечатлени от скалите на крайбрежието, гигантите на морето.

Ако изберете лодка със стъклено дъно, ще можете да наблюдавате морското дъно от безопасността на лодката, без да докоснете и капка вода. Открийте живота на морските животни, които дефилират под водите на Средиземно море, можете да видите медузи, октоподи и риби с хиляди цветове.

Наблюдение на делфини и китове

По време на разходките с лодка можете да се срещнете с някои морски животни като делфини и китове. Много от маршрутите минават наблизо, така че можете да наблюдавате морския живот отблизо. Насладете се с цялото семейство и с децата, които най-много се радват на тези красиви животни.

Гмуркане

Любителите на морето могат да се насладят на морското дъно и от Са Кома. Ще получите цялото оборудване, от което се нуждаете, за да се гмуркате и да откривате скритите чудеса на морето. Споделете с местната дива природа и отнесете ново преживяване, което да споделите у дома.

Чартър на ветроходна лодка

Ако смятате да предложите брак на момиче или да отпразнувате годишнина от сватбата си, препоръчваме ви да наемете ветроходна лодка за двама. Това е романтично пътуване, което ще създаде романтична атмосфера, на която никой не може да устои. При тази екскурзия ще бъдете придружавани от опитен капитан, който има пълни познания за лодката и маршрута. Всичко това, за да не се налага да се притеснявате за нищо. Повечето от екскурзиите включват храна и напитки.

Екскурзии за отбелязване на вашите събития

Много хора идват в Са Кома, за да празнуват рождени дни, моминско парти, ергенско парти и дипломиране. За тези видове събития ви предлагаме лодка с по-голям капацитет. Насладете се на фантастично пътешествие с любимите си хора през красиви заливи, пещери и плажове. Можете също така да направите спирки за освежаващо плуване в морето.

Ако групата е много голяма, разполагаме и с лодки за максимум 100 души. В тях можете да отпразнувате семейни партита, срещи на приятели от училище, корпоративни събития или срещи с големи групи приятели.

Имаме всичко, което търсите в Са Кома, свържете се с нас, за да ви посъветваме и да ви помогнем да изберете лодката, която най-добре отговаря на това, което търсите.

Свързани статии: