Båtutleie i Sa Coma

Båtutleie i Sa Coma

I båttur er en av de beste opplevelsene du kan nyte under ditt opphold i Sa Coma. Vi har forskjellige alternativer og båter for enhver smak, blant annet kan vi nevne:

  • Båter med undervannssyn
  • Katamaran
  • yacht
  • seilbåt
  • passbat

Prisen på charteret vil avhenge av data, gruppe og rute.

batturer

Cala d'Or Mallorca 2

Vi tilbyr katamaranturer for å utforske vannet i Middelhavet. Båtene inkluderer drikke og mat, toaletter og bar. Du kan også grille mens du slapper av i havet og den rolige brisen nordvest på Mallorca.

Turen starter i Sa Coma og går gjennom de vakreste vikene på øya. Deg vil pålegge av kystens klipper, havets giganter.

Velger du en båt med glassbunn vil du kunne observere havbunnen fra båtens sikkerhet uten å røre og dråpe vann. Oppdag livet til marine dyr som paraderer under vannet i Middelhavet, du kan se maneter, blekksprut og fisk i tusen farger.

Delfin- og hvalobservasjoner

Under båtturene kan du krysse stier med noen marine dyr som delfiner og hvaler. Mange av rutene passerer like ved, slik at du kan observere det marine livet på nært hold. Nyt med hele familien og barna, som liker disse vakre dyrene mest.

Dyking

Havelskere kan også nyte havbunnen fra Sa Coma. Du får alt utstyret du trenger for å dykke og oppdage havets skjulte underverker. Del med det lokale dyrelivet og ta med deg en ny opplevelse å dele hjemme.

seilbåt charter

Hvis du tenker på å fri til en jente eller feire bryllupsdagen, anbefaler vi å leie en seilbåt for å. Det er i romantisk tur som vil skape en romantisk atmosfære som ingen kan motstå. For denne turen vil du bli ledsaget av en erfaren skipper med full kunnskap om båten og ruten. Alt slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe. De fleste turene inkluderer mat og drikke.

Turer for å feire begivenhetene dine

Mange kommer til Sa Coma for å feire bursdager, høneselskaper, utdrikningslag og konfirmasjoner. For denne typen arrangementer tilbyr vi deg en båt med større kapasitet. Nyt en fantastisk tur med dine kjære gjennom vakre bukter, grotter og strender. Du kan også gjøre stopp for en forfriskende svømmetur i sjøen.

Er gruppen veldig stor har vi også båter for maks 100 personer. Der du kan feire familiefester, gjenforeninger av skolevenner, firmaarrangementer eller møter med store vennegrupper.

Vi har alt du ser etter i Sa Coma, kontakt oss for råd og hjelp deg med å velge den båten som passer best til det du letter etter.

Nordvest på Mallorca ligger feriestedet Sa Coma, bestående av en vakker hvit sandstrand...