Bådudlejning i Sa Coma

Bådudlejning i Sa Coma

En sejltur er en af de bedste oplevelser, du kan få under dit ophold i Sa Coma. Vi har forskellige muligheder og både for enhver smag, blandt hvilke vi kan nævne:

  • Både med undervandsvisning
  • Katamaran
  • Yacht
  • Sejlbåd
  • Speedbåd

Prisen for charteret afhænger af dato, gruppe og rute.

Bådture

Cala d'Or Mallorca 2

Vi tilbyder katamaranture for at udforske Middelhavets farvande. Bådene inkluderer drikkevarer og mad, toiletter og bar. Du kan også grille, mens du slapper af i havet og den fredfyldte brise fra det nordvestlige Mallorca.

Turen starter i Sa Coma og går gennem de smukkeste bugter på øen. Lad dig imponere af kystens klipper, som er havets giganter.

Hvis du vælger en båd med glasbund, vil du kunne observere havbunden fra bådens sikkerhed uden at røre ved en dråbe vand. Oplev livet af havdyr, der paraderer under Middelhavets vand, du kan se vandmænd, blæksprutter og fisk i tusind farver.

Se delfiner og hvaler

Under bådturene kan du krydse stier med nogle havdyr som delfiner og hvaler. Mange af ruterne går tæt forbi, så du kan observere havlivet på tæt hold. Nyd det med hele familien og børnene, som nyder disse smukke dyr mest.

Dykning

Havelskere kan også nyde havbunden fra Sa Coma. Du får alt det udstyr, du har brug for til at dykke og opdage havets skjulte vidundere. Del med det lokale dyreliv, og tag en ny oplevelse med hjem, som du kan dele derhjemme.

Charter af sejlbåd

Hvis du overvejer at fri til en pige eller fejre din bryllupsdag, anbefaler vi, at du lejer en sejlbåd for to. Det er en romantisk tur, der vil skabe en romantisk stemning, som ingen kan modstå. På denne tur vil I blive ledsaget af en erfaren skipper med fuldt kendskab til båden og ruten. Alt sammen så I ikke behøver at bekymre jer om noget som helst. De fleste af turene inkluderer mad og drikkevarer.

Ture til at fejre dine begivenheder

Mange mennesker kommer til Sa Coma for at fejre fødselsdage, polterabender, polterabender og dimissioner. Til disse typer arrangementer tilbyder vi dig en båd med større kapacitet. Nyd en fantastisk tur med dine kære gennem smukke bugter, grotter og strande. I kan også gøre stop for en forfriskende svømmetur i havet.

Hvis gruppen er meget stor, har vi også både med plads til maksimalt 100 personer. Her kan I fejre familiefester, genforeninger med skolekammerater, firmaarrangementer eller møder med store grupper af venner.

Vi har alt, hvad du søger i Sa Coma, kontakt os for at få rådgivning og hjælp dig med at vælge den båd, der passer bedst til det, du leder efter.

Relaterede artikler:

I den nordvestlige del af Mallorca ligger feriebyen Sa Coma, som består af en smuk hvid...