Ting at gøre i Sa Coma

Ting at gøre i Sa Coma

Guide

I den nordvestlige del af Mallorca ligger feriebyen Sa Coma, som består af en smuk hvid sandstrand og omkringliggende områder med mange turist- og fritidsaktiviteter. Trods sin lille størrelse har den alt, hvad den besøgende har brug for til en sjov dag med familie og venner.

En dag på stranden i Sa Coma

Sa Coma-stranden er en af de bedste strande på Mallorca og er blevet tildelt det blå flag. Den er kendetegnet ved sit hvide sand og det krystalklare turkisblå vand. Her finder du alt, hvad du har brug for til en uforglemmelig dag på stranden.

Blandt de tjenester, der tilbydes, er:

  • Udlejning af liggestole og parasoller
  • Barer
  • Livreddere
  • Toiletter og brusere

Det smukke krystalklare vand tiltrækker turister fra hele verden, som kommer for at dykke og windsurfe. Det er en privilegeret strand på Mallorca, hvor delfiner sommetider kommer for at hilse på de besøgende. Det er en ære at nyde dette skuespil, og forhåbentlig vil du være heldig nok til at opleve det under dit besøg på Sa Coma.

Stranden modtager turister hele året rundt, og det omkringliggende område byder på et bredt udvalg af hoteller.

Bådcharter

mallorca boat charter luxury (1)22

Lej forskellige både, og sejl langs øens kyst, udforsk bugterne og nyd Mallorcas pragtfulde landskaber. Alt efter hvilken båd du vælger, kan du nyde forskellige ruter og aktiviteter. Når du er på havet, har du mulighed for at stoppe for at tage en dukkert eller snorkle i Atlanterhavets forfriskende vand.

Vi tilbyder både fra 2 personer til store grupper, hvor du kan nyde en dejlig dag med din familie og venner.

Vi inviterer dig til at fejre dine begivenheder såsom fødselsdage, bryllupper og forskellige fester om bord på en båd. Vi forsikrer dig om, at det vil være en utrolig oplevelse, som ingen vil glemme.

Vandsport

I kan dyrke forskellige vandaktiviteter i Sa Coma som f.eks. dykning, windsurfing eller blot svømning i det krystalklare vand. Det er en meget populær aktivitet blandt besøgende, der nyder havets liv og Middelhavets skønhed.

Besøg Drach-hulerne

Hvis du er på udkig efter mere sjov, kan du blot 10 km væk besøge denne smukke gamle grotte, hvor du kan tage en bådtur og nyde et underjordisk eventyr.

Turen tager dig gennem den 1200 meter lange grotte, hvor du kan se stalaktitter og stalagmitter, der er tusindvis af år gamle. Søen er 25 meter dyb og er meget godt oplyst, hele turen har perfekt belysning, og du krydser søen ved at lytte til melodisk klassisk musik. Det er en af de ting at lave i Sa Coma, som du skal have med på din rejseplan.

Besøg Safari Zoo

Kun få meter fra turistcentret ligger en af de mest besøgte zoologiske haver i Spanien. Du vil få en fantastisk oplevelse at dele med vilde dyr, som om du var på en rigtig safari i junglen. Du kan tage ture i bil eller tage det safaritog, som zoologisk have tilbyder.

Talaiot de na Pol arkæologiske udgravningssted

Talayots er stenkonstruktioner, der vidner om forhistorisk liv i Spanien. Du kan finde dem på Mallorca og Menorca. Så hvis du er i Sa Coma, må du ikke gå glip af chancen for at besøge Talaiot de na Pol. Dette er et stenmonument bygget over en grotte, hvor der engang gik vand igennem, og som er blevet rekonstrueret for at bevare øens arv og historie.

Cykelture

I området omkring stranden finder du forskellige ruter til cykelture rundt i gaderne og bjergene omkring feriestedet. Nogle etablissementer tilbyder cykeludlejning, hvis du ikke har medbragt din egen cykel.

Besøg fiskerbyen Porto Cristo

Den ligger meget tæt på Sa Coma, og her finder du mange restauranter med lækre lokale retter. Det er også stedet for forskellige festivaler, hvor mange mallorcinske traditioner genoplives.

Relaterede artikler:

En sejltur er en af de bedste oplevelser, du kan få under dit ophold i Sa Coma. Vi har...