Първо публикуване: ноември 10, 2022 |

Екскурзии с катамаран в Тенерифе
Наемане на катамаран в Тенерифе
Чартъри за катамарани в Тенерифе
Екскурзии с катамаран в Тенерифе

Екскурзиите с катамаран в Тенерифе са най-добрият вариант да се насладите на океана, да видите китоподобни и да се разхладите в тюркоазените води на Атлантическия океан. Това е идеалната възможност да се разтоварите от стреса и да заведете семейството си на морско пътешествие.

В този текст ви представяме най-търсените от нашите клиенти варианти за разходка край морето и релакс. Поканете приятелите си, за да отпразнувате рождения си ден, или изненадайте партньора си с романтично пътуване, което той никога няма да забрави. Нашите лодки са идеални за отпразнуване на специални събития като ергенски партита, годишнини от сватба, рождени дни и др.

С нашите екскурзии с катамаран в Тенерифе ще ви заведем до местата, предпочитани от китовете и делфините, където има голяма вероятност да ги наблюдавате. Не забравяйте, че Тенерифе е едно от най-добрите места в света, където можете да видите делфини или китове в естествената им среда. Най-често срещани са пилотните китове и бутилконосите делфини, но е възможно да се появят и други мигриращи видове по време на преминаването им през Тенерифе. Ако имаме голям късмет, може да видим кашалот, лъжекит или грубозъб делфин.

Препоръки за екскурзии с катамаран в Тенерифе

Първото нещо, което трябва да вземете предвид, е, че трябва да направите резервацията си няколко дни предварително, за да си осигурите място на избраната дата. Приканваме ви да ни пишете на нашия WhatsApp, след като сте избрали дейност, за да направите резервацията си. Можете също така да ни пишете, за да ви дадем някои препоръки, ние сме тук, за да ви помогнем.

Повечето от нашите споделени екскурзии с катамаран предлагат транспорт от мястото, където сте отседнали, до най-важните туристически обекти в Тенерифе, като Коста Адехе, Пуерто Колон, Плая де лас Америкас и дори Пуерто де ла Крус. Всичко, което трябва да направите, е да пишете на нашия WhatsApp, за да проверите наличността на трансфера.

Друг момент, който трябва да вземете предвид, е размерът на групата, с която пътувате, затова проверете капацитета на всеки катамаран. Ако пътувате сами или с партньора си, можете да резервирате една от нашите споделени екскурзии с катамаран.

Препоръчваме ви да изберете маршрутите, които включват посещение на Los Acantilados de los Gigantes. Ако сте на почивка в Тенерифе, задължително трябва да посетите огромната скална стена, която защитава западното му крайбрежие. Много лодки се приближават до скалите всеки ден, за да усетят магията им и да се насладят на гледката. Тук се намира и внушителният залив Маска, където можете да се спуснете, за да се разхладите във водите му. Истинско удоволствие е да се насладите на Тенерифе откъм морето, а пътуването с катамаран до Лос Гигантес е най-добрият начин да го направите.

Какво можете да правите по време на пътуването около залива

Можете да правите слънчеви бани на слънцето, което е налице почти през цялата година. Ако предпочитате, можете да се отпуснете и на сянка и да се насладите на гледката към океана, остров Тенерифе и Ла Гомера.

Ще ви заведем да видите делфини и китове в естествената им среда. Насладете се на близостта на морските животни, на тяхната игривост и омайни звуци. Направете красиви снимки, които да отнесете у дома. След това можете да вземете освежаващо плуване и да се гмуркате в залива.

Ако наемете екскурзии за повече от 4 часа, можете да посетите невероятните скали Лос Гигантес и красивия залив Маска. Включени са и напитки и закуски. Всички тези характеристики са общи за почти всички дейности, но за конкретни подробности трябва да се консултирате с подробностите на избраната екскурзия.

Частен чартър на катамаран в Тенерифе

В bananapalmbay.com ви предлагаме великолепни екскурзии за плаване в Атлантическия океан и опознаване на морския живот на Тенерифе.

Частни екскурзии с катамаран с Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).minKalima е чудесен катамаран за плаване из Атлантическия океан. Насладете се на това невероятно 3 или 5 часово занимание, за да видите китоподобни и да поплувате в залива. С 8-часовото пътуване ще посетите скалите и величествения залив Маска. Екскурзията включва закуски и напитки на борда, паелята е по избор срещу допълнително заплащане.

Частен чартър с катамаран Kennex

catamaran tour in tenerife private and shared (9).minТози катамаран е страхотен и идеален за наслаждаване на слънцето и морето. Екскурзията включва напитки, храна и оборудване за гмуркане с шнорхел. Ако наемете 3-часовата обиколка, ще ви заведем да видите делфини и китове в естествената им среда и ще хвърлим котва в открито море за плуване и гмуркане с шнорхел. Предоставяме ви и възможността да наемете Кенекс за 7 часа, за да посетите скалите на Лос Гигантес и да поплувате в залива Маска. Транспортът от южната част на Тенерифе се заплаща допълнително при поискване.

Частна екскурзия с катамаран Eden

Tenerife catamaran charter for 45 personsНашата приказна лодка Eden е чудо, разполага с място за 45 души и е идеална за празнуване на рождени дни и специални дати. Каним вас и любимите ви хора да се насладите на 3 часа релакс, слънце и морски бриз. Ще можете да видите китоподобни и да хвърлите котва в красив залив за плуване и гмуркане с шнорхел. Сандвичите и напитките са включени на борда. Можете да си донесете собствени напитки и закуски. Ако желаете, можете да поръчате храна и рула срещу допълнително заплащане.

Споделени екскурзии с катамаран в Тенерифе

Сега, след като вече знаете частните варианти, ето списъка на най-добрите ни споделени екскурзии с катамаран от Тенерифе.

4,5-часова екскурзия с Royal Dolphin

royal delfin tenerife los gigantes (59)Royal Dolphin е оборудван с прозорци в пода, които ни позволяват да наблюдаваме животните, преминаващи под лодката. Освен това разполага с мощни камери, които записват морската активност в близост до лодката и я предават на телевизорите на палубата.

След наблюдението се отправяме към величествените скали на Лос Гигантес. Там можем да поплуваме в кристално чистите води на залива Маска. На катамарана има много забавен изкуствен водопад, с който можете да си играете, докато лодката е на котва. Включени са закуски, обяд на шведска маса и транспорт от основните туристически центрове на южната част на Тенерифе.

4,5-часова екскурзия в залива на южното крайбрежие на Тенерифе с Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantesЩе ви заведем до местата, където има вероятност да видите китове и делфини, с достатъчно време за снимки и запис на видео. Ще ви заведем и до впечатляващите скали на Лос Гигантес и залива Маска за освежаващо плуване в кристално чистите води. Включени са обяд и освежаващи напитки.

Споделена екскурзия с катамаран Kalima за 11 души

Tenerife - Boat Charter - (6).minСтрахотният катамаран Kalima се предлага и за споделени екскурзии. Насладете се на дейността на най-добрата цена и плавайте из залива със същия комфорт като при частна екскурзия. Споделете с приятелите си един ден в морето, за да видите китоподобни и да поплувате на плажа. Включени са напитки и закуски.

contact us

Препоръчваме ви да направите една от тези екскурзии с катамаран в Тенерифе заради страхотното преживяване, което ще изживеете. Нашите клиенти са изумени и искат да повторят заниманието. Децата са тези, които най-много се наслаждават на наблюдението на китове в Тенерифе, така че то е идеално за цялото семейство. Често се случва да обслужваме и групи приятели или колеги от работата, които искат да се разтоварят от стреса или да отпразнуват специални събития. Поканете партньора си да се насладите на морето или отпразнувайте ергенското си парти с нас. Очакваме ви на нашия WhatsApp, за да направим вашата резервация и да ви дадем най-добрите препоръки.

Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Свързани статии:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0