Ideer til at fejre fødselsdage på Tenerife

Ideer til at fejre fødselsdage på Tenerife

Guide

Hvis du ikke ved, hvor du skal fejre din fødselsdag på Tenerife, foreslår vi i denne artikel forskellige muligheder. Skab smukke minder, der vil blive husket af dine venner og familie.

Aktiviteter og idéer til at fejre din fødselsdag på Tenerife

Her er en liste med idéer til at fejre din fødselsdag på solens ø. Hvis du er fødselsdagsbarn, har vi nogle fantastiske muligheder for at fejre din dag med dine kære. Men hvis det er dig, der ønsker at give en fødselsdagsoverraskelse eller en fin gave, kan du vælge mellem disse aktiviteter, der vil få fødselsdagsbarnets hjerte til at lyse op.

Fødselsdag yacht charter i Tenerife

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter
Fejr din fødselsdagsfest om bord på en yacht på Tenerife. Værter og gæster vil nyde en fantastisk dag, fuld af følelser og unikke øjeblikke. Forestil dig, at alle spiser og drikker, danser og solbader. Efter delingen kan du puste lysene ud og spise din fødselsdagskage, det vil være en unik og uforglemmelig oplevelse.
At chartre en yacht til fødselsdage er en sand fornøjelse og en original måde at fejre denne særlige dag på. Charter en luksusyacht på Tenerife for at fejre din myndiggørelse og starte dit voksenliv i triumf. Ved at fejre 15-års fødselsdagen på en båd vil quinceañeraen føle sig som en havfrue på et flydende palads.
Du kan også chartre en katamaran til en smuk dag i solen eller en sejlbåd til en formel sammenkomst. Bådene spiller musik, der er udvalgt til lejligheden, og bølgernes skvulp og havbrisen giver en masse fred og lykke. Du kan medbringe din fødselsdagskage, mad, drikkevarer, sodavand, chokolade, slik og andre snacks efter eget valg.
Hvis din ferie på Tenerife falder sammen med din fødselsdag, må du ikke gå glip af muligheden for at chartre en yacht til en anderledes og uforglemmelig fødselsdagsfest. Du vil finde forskellige muligheder for at leje en luksusyacht forskellige steder i Santa Cruz de Tenerife, såsom Callao Salvaje, Costa Adeje, Fañabé, Los Gigantes, La Caleta, Puerto de la Cruz og Puerto Santiago. Du kan også leje en båd for at fejre fødselsdage på Tenerife fra El Duque, Los Cristianos, Playa de las Americas og Playa Paraiso.

Vandparker på Tenerife

Siam Park, Water Park in Tenerife South
Dette er en anden fantastisk måde at have det sjovt på på din fødselsdag. Hvis fødselsdagsgæsten er et barn, er den bedste fødselsdagsoverraskelse at tage ham/hende med ud for at opleve ekstreme følelser i de forskellige attraktioner i vandparkerne på Tenerife.
Til fødselsdagsfester på Tenerife anbefaler vi Siam Park, som er en af de største og mest sensationelle parker på Tenerife. Du og dine gæster vil nyde de enorme rutsjebaner, der ikke synes at have nogen ende. En dag fuld af sjov og adrenalin vil være den perfekte gave til fødselsdagsbarnet. Hvis du vil fejre fødselsdage i Siam Park, skal du foretage en reservation for at reservere eventlokalerne og planlægge hele aktiviteten. En anden park, hvor du kan fejre denne særlige dag, er Monkey Park, hvor de arrangerer fremragende temafødselsdage efter anmodning. Kontakt os for at foretage din reservation.

Jetski

Jetski in tenerife south
Vi befinder os på Tenerife, en vidunderlig ø med smukke strande og stor turistaktivitet. Alle kommer her for at have det sjovt og hygge sig. Jetski-turene er sjove og underholdende. Det er uden tvivl en af de aktiviteter, der ikke må mangle på listen over ting, man kan gøre for at fejre fødselsdage på Tenerife. Jetski giver fart og en fantastisk følelse af frihed, hvilket vil give smil på festdeltagerens ansigt, som samtidig vil være glad for at se deres elskedes glæde.

Vandpakker

Hvis du kunne lide jetski-varianten, vil du kunne lide denne endnu mere. Jetski-pakker på Tenerife omfatter fantastiske aktiviteter til en eksplosiv dag og ultimative oplevelser. Kombiner spændingen ved jetski med parascending, en paraglider, der er fastgjort til båden, og som giver dig mulighed for at flyve gennem luften i høj fart. Se kysten fra oven, og nyd friheden ved at flyve som en fugl. Du kan gøre det sammen med en ledsager.
Hvis du er på udkig efter mere sjov på denne fødselsdag på Tenerife, foreslår vi, at du tilføjer fluefiskeri til disse to aktiviteter. Dette er en oppustelig svæveflyver, der er fastgjort til båden og løfter dig op over vandet. Du vil kunne flyve, som om du var på et flyvende insekt, og udfordringen vil være at blive på fluefisken uden at falde ned i vandet. Del med dine venner, og få en utrolig oplevelse med masser af sjov og glæde.

Quadcykling

Tenerife tilbyder forskellige muligheder for at opleve fart og vind i ansigtet. En anden mulighed, som du ikke må gå glip af på din fødselsdag på Tenerife, er en sjov tur på en quad bike. Nyd fornøjelsen af at køre på øens veje og stier sammen med dine kære. Hvis du har kørekort, kan du køre på quad bike gennem øens landskaber.
Her er vores anbefalinger til fødselsdagsfester på Tenerife. Du kan arrangere din egen bådfest og invitere dine venner, nyde farten, mærke adrenalinen og grine højt. Planlæg en dag med alle disse aktiviteter, og giv fødselsdagsbarnet en overraskelsesgave, som de aldrig vil glemme. Udlejning af fødselsdagsbåde på Tenerife er meget efterspurgt på grund af den gode atmosfære og bådenes komfort. På samme måde er det at fejre fødselsdage i forlystelsesparker på Tenerife en anden måde at opleve dagen med overstrømmende følelser på. Som virksomhed har vi i mange år hjulpet vores kunder med at nyde uforglemmelige fødselsdagsfester om bord på bådene og tage dem med til fantastiske aktiviteter. Hvis du ønsker at bestille en af disse tjenester, kan du skrive til os nu for at få rådgivning og foretage dine reservationer. Det er en fornøjelse for os at bidrage til at gøre denne dag helt speciel og fuld af smukke minder.

Ideer til fødselsdage på Tenerife
Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler:
Strande i Tenerife