Első közzététel: március 11, 2024 |

Quad Bike szafari a oldalon. Callao Salvaje
Quad szafarik Callao Salvaje városában

Foglaljon quad szafarit Callao Salvaje-ból könnyedén weboldalunkon. Ebben az útmutatóban mindent elmondunk, amit tudnia kell erről a fantasztikus sportról, és arról, hogyan foglalhatja le Callao Salvaje-ból. Élvezze az izgalmas kalandot a természet és a szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek. Meghagyjuk WhatsApp-unkat, hogy írjon nekünk kérdéseivel vagy közvetlenül a foglaláshoz.

A quad szafarik jellemzői Callao Salvaje-ból

Quad Safari Tenerife03.min

Callao Salvaje egy csendes település Tenerife déli részén, különböző szállás- és éttermi lehetőségekkel. Élvezze a napsütést és a tengert a fekete homokból és sziklákból álló vonzó strandjain. De ha kerekeken való szórakozásra vágyik, akkor azt is megteheti a Callao Salvaje-ból induló quadszafarinkkal, amelyek tele vannak adrenalinnal és izgalommal.

Szánjon rá egy napot, és élvezze Tenerife ösvényeit. Mivel vulkanikus eredetű szigetről van szó, felszínén az idők során felhalmozódott lávafolyások nyomai láthatók. Lehetőséget adunk arra, hogy felfedezze Tenerife szabálytalan, szakadékokkal és sziklákkal övezett ösvényeit. Hajtson végig Tenerife tengerparti tájain, a tenger illatával és a friss széllel. Tekintse meg a szöveg végén a rendelkezésre álló útvonalakat és a meglátogatható helyeket.

Vezesd a saját quadodat

Quad Safari Tenerife01.min

A quadozás 4 órán át tart, és a nyaralás egyik legizgalmasabb élménye. A tevékenység nagyrészt terepen zajlik a vadabb kalandok érdekében. Megállást tartunk, hogy frissítőket osszunk meg és fényképeket készítsünk. Néhány quadszafarinkon megállunk egy híres helyi étteremben, ahol kanári ételeket kóstolhatunk. Nézze meg a WhatsApp-on elérhető lehetőségeket most.

A quadok biztonságosak és könnyen kezelhetők, karbantartásukról gondoskodunk a biztonságos élmény érdekében. Nem számít, ha még soha nem vezetett quadot, oktatóink minden utasítást megadnak Önnek, mielőtt elindulna. A túra során is szemmel tartanak minden quadot, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

A Callao Salvaje-i quadszafarik során különböző nehézségi szintű útvonalak közül választhat. Ha kezdő vagy, azt javasoljuk, hogy a kevésbé nehéz útvonalakat válaszd, hogy hozzászokj a quadok vezetéséhez. Ha már van gyakorlata, választhat bonyolultabb terepeket az izgalmasabb élmény érdekében.

Bérlés és szállítás

Squad Quad Safari Tenerife South (6)

A Callao Salvaje-i quad szafarik foglalása tartalmazza a szállítást, a fel- és leszállást a szálláshelyen. Felhívjuk figyelmét, hogy a quadra való felszálláshoz 18 év feletti életkor és a jogosítvány bemutatása szükséges. A szöveg végén megtalálja a Callao Salvaje-i quad szafarik bérlésére rendelkezésre álló összes lehetőséget, nyissa meg az egyes tevékenységeket a részletekért. Miután kiválasztotta, hogy melyiket szeretné bérelni, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy írjon nekünk WhatsAppon, szívesen segítünk. Évek óta kínálunk felejthetetlen élményeket Tenerifén, így tudjuk, hogy jól fogja érezni magát.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: