Első közzététel: március 11, 2024 |

Hajó Charters a oldalon. La Caleta
Hajókölcsönzés a oldalon. La Caleta
Hajós kirándulások a oldalon. La Caleta
Hajós kirándulások La Caleta Teneriféről

Foglalja le hajóútjainkat La Caletából egyszerűen weboldalunkon. A minőségi szolgáltatások nyújtására szakosodtunk a turisták szórakoztatására. Fantasztikus hajókirándulásokat kínálunk az öbölben való sétához, a kilátásban való gyönyörködéshez és egy frissítő fürdőzéshez a tengerben. Az általunk ebben a szövegben kínált hajókirándulások magukban foglalják a szállítást La Caletában történő fel- és leszállással. Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, és hogyan foglalhatja le őket. Írjon nekünk WhatsApp-ot, örömmel válaszolunk kérdéseire és foglalásokat készítünk.

Megosztott hajókirándulások La Caletából

A közös kirándulások lehetővé teszik, hogy kellemes módon és szakértő személyzet kezében élvezze a tengert. A La Caletából induló hajókirándulások során napozhat, pihenhet az árnyékban, és megcsodálhatja az öböl gyönyörű kilátását.

katamarántúra tenerife magán és közös (1).min

Tenerife az egyik legjobb hely a világon, ahol a cetek természetes élőhelyükön láthatók. A La Caletáról induló hajókirándulásainkon bálna- és delfinmegfigyelés is szerepel, amely lenyűgöző és népszerű tevékenység a turisták körében. Számos faj van, amelyek az év bármely szakában megfigyelhetők, azonban minden faj egy adott évszakban jelenik meg. Ha szerencsénk van, akkor a legtöbb olyan cetfélét láthatjuk, amelyek Tenerife vizein élnek, vagy vándorlási útvonalukon átutazóban vannak.

Delfinek ugrálnak Tenerife déli részén

A bálnafigyelés után a kapitány egy gyönyörű öbölbe irányítja a hajót, ahová le lehet menni hűsölni. Használja ki a lehetőséget a napozásra és a szórakozásra a barátaival. Az Atlanti-óceán kék és kristálytiszta vize megmártózásra invitál. Vegye fel a búvármaszkot, és fedezze fel a tenger felszín alatt rejtőző titkait.

Élvezze a tengeren töltött napot másképp a barátaival és a családjával. A La Caletából induló hajókirándulásokon harapnivalókat, ebédet és frissítő italokat kínálnak. Tekintse meg a szöveg végén a közös hajókirándulásokat, hogy megismerje azok jellemzőit. Ne feledje, hogy hagyjuk a WhatsApp-ot, hogy írjon nekünk, amikor csak akar, tegye meg a foglalást, jelezve a kívánt tevékenységet, a kirándulás dátumát és időtartamát.

Magánhajós kirándulások La Caletából

hajó charter tenerife 18

A még exkluzívabb élményért privát hajókirándulásokat is kínálunk. Felejtse el az idegenekkel való osztozkodást, a La Caleta-i privát hajókirándulások csak Önnek és vendégcsoportjának szólnak. Kivételes legénységgel rendelkezünk, akik teljes mértékben ismerik a tengert és a hajót. A kapitány elviszi Önöket az öböl legérdekesebb helyeihez, hogy szemléljék annak szépségét és élvezzék varázsát. Élvezze az utazást anélkül, hogy bármi miatt aggódna, szentelje magát annak, hogy boldog legyen a tengeren.

Különleges események megünneplése

tenerife hen-do-stag-do

A privát hajókirándulások tökéletesek a különleges események fedélzeten történő megünneplésére. Sok ügyfelünk bérli hajóinkat születésnapok és legény- vagy leánybúcsúk megünneplésére. Hívja meg barátait, üzleti partnereit és családját egy gazdagító tengeri élményre. Az is gyakori, hogy a La Caleta hajókat esküvői évfordulók, üzletbezárások, ballagások stb. megünneplésére bérlik. Írjon nekünk WhatsAppon, hogy tudassa velünk preferenciáit. Alkalmazkodunk az Ön igényeihez, csak írja meg nekünk, hogy mekkora a csoport, milyen helyeket szeretne meglátogatni és milyen időpontot szeretne. Örömmel segítünk Önnek, és a lehető legjobban válaszolunk az Ön kérésére.

Privát kirándulásokhoz rendelkezésre álló hajók

Ha szeretne privát hajókirándulásokat foglalni La Caletából, itt találja a rendelkezésre álló hajóinkat. Ezek közül néhány elérhető lesz privát vagy közös bérléshez. Kérjük, kérdezze meg a WhatsAppon az Ön által kiválasztott hajó elérhetőségét.

  • Luxus jachtok: Luxusjachtjaink különleges funkciókat kínálnak a kényelmes utazás érdekében, akár a legigényesebb ízlésnek is megfelelnek. A luxusjachtok professzionálisan, első osztályú anyagokkal vannak berendezve. Élvezze a kényelmes kabinokat saját zuhanyzóval, luxus konyhával, tágas társalgókkal és nyitott terekkel, párnázott bútorokkal.
  • Katamaránok: Ezek a hajótípusok rengeteg külső térrel rendelkeznek a napozáshoz, tánchoz és a barátokkal való együttléthez. Osszon meg frissítő italokat, és hagyja magát elcsábítani az Atlanti-óceán energiájával.
  • Motorcsónakok: ezek kis hajók kis csoportok számára. Ossza meg legközelebbi barátaival és élvezze a tenger boldogságát. Használja ki a lehetőséget, hogy magával vigye partnerét, és osszanak meg egy romantikus kiruccanást az öbölben.
  • Horgászcsónakok: Ezek a hajók minden szükséges felszereléssel felszereltek a nyílt tengeren való halászathoz. Fogjon gyönyörű nagy halakat, hogy megmutathassa kollégáinak. Élvezze a frissen fogott halak grillezésének érzését.

Ha szeretné megtekinteni a La Caleta-ból induló hajókirándulásokat, kérjük, tekintse meg a szöveg végét. Talál egy listát a rendelkezésre álló hajókkal és a kirándulás jellemzőivel. Ha foglalni szeretne, kérjük, töltse ki az egyes tevékenységekhez csatolt kapcsolatfelvételi űrlapot. Reméljük, hogy ez az útmutató segített kiválasztani azt a hajótípust, amellyel élvezni szeretné a tengert ezen a nyaraláson. Ne felejtsen el írni nekünk WhatsAppon, hogy tisztázza a kétségeit.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: