Első közzététel: március 11, 2024 |

Hajó Charters a oldalon. Playa Paraiso
Hajókölcsönzés a oldalon. Playa Paraiso
Hajós kirándulások a oldalon. Playa Paraiso
Hajós kirándulások Playa Paraísóból

A Playa Paraisóból induló hajókirándulások lenyűgözőek. Ebben a szövegben elmondjuk, hogy mit lehet tenni a hajókirándulások során az Atlanti-óceánon. Cégként arra szakosodtunk, hogy turisztikai szolgáltatásokat nyújtsunk egy felejthetetlen nyaraláshoz Tenerifén. A sziget összes hajója megtalálható nálunk, így mindig megtalálja azt, amit keres. Ha kapcsolatba kíván lépni velünk, csak írjon a WhatsApp-unkra, szívesen segítünk Önnek. Örömmel válaszolunk a kérdéseire, adunk néhány javaslatot, és megtesszük a foglalását.

Mit lehet tenni a Playa Paraisóból induló kirándulások során?

hajóbérlés puerto de golf del sur (4).min-min

Playa Paraiso számos szórakoztató és érdekes tevékenységet kínál a nyaralás során. Ha ezen a varázslatos helyen tartózkodik, remélhetőleg mindent élvezni fog, amit ez a hely a látogatók számára tartogat. Amellett, hogy élvezheti ragyogó strandjait és álomszép öbleit, érdemes hajókirándulást tenni, hogy feltöltődjön a tenger energiájával, és remekül érezze magát szeretteivel.

A Playa Paraísóból induló tengerjáró csónakok:

  • Kényelmes luxusjachtok avantgárd dizájnnal
  • Exkluzív vitorláshajók barátságos légkörrel
  • Praktikus és gyors motorcsónakok
  • Tágas katamaránok nagy fedélzettel, hogy a barátokkal ünnepelhessenek
  • Horgászhajók modern felszereléssel
  • És még sok minden más

Bálnák és delfinek megfigyelése természetes környezetükben

Royal Delfin Tenerife katamarántúra szállítással (7)

Ha Playa Paraísónál száll meg, feltétlenül tegyen egy kirándulást a tengerre, bálnákat és delfineket keresve. Biztosítjuk, hogy remekül fogja érezni magát. A tengeri élővilággal való érintkezés olyan fenséges élmény, amelyet soha nem fog elfelejteni. A bálna- és delfinmegfigyelés az egyik legnépszerűbb tevékenység a turisták körében. A gyerekek különösen szeretik nézni a hajóhoz közeledő delfineket és bálnákat. Gyakran láthatunk csikóhalakat, gyilkos bálnákat, révészbálnákat és palackorrú delfineket, élvezze az élményt!

Az óriások sziklái

Hajós kirándulások Playa Paraísóból

A Los Gigantes dicsőséges sziklái egy másik természeti látványosság, amely a Playa Paraisóban tett hajókirándulások során várja Önt. Ezek a hatalmas, vulkanikus eredetű sziklák úgy védik Tenerife partjait, mintha falak lennének. Ma szilárdan és impozánsan állnak, varázslatos és magával ragadó tájat alkotva, amely minden évben látogatók ezreit vonzza. A hajó e hatalmas sziklák tövéhez tart, hogy érezzük erejüket és élvezzük a táj szépségét. A sziklák víz alatti része tele van bőséges tengeri élővilággal, ami vonzó a búvárok számára. Vegye fel a búvármaszkot, és merüljön el a víz alatti szépség fantasztikus világában.

Megosztott hajókirándulások Playa Paraísóból

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Foglalja le közös hajókirándulásainkat a kikapcsolódáshoz és a stressz levezetéséhez. Hagyja, hogy a tengeri szellő és a tenger varázsa elmossa gondjait. Használja ki a hajókirándulást a napozásra és a kellemes barnulásra. Ossza meg barátaival és nevessen hangosan, erről szól az egész, hogy boldog legyen és élvezze a kalandot.

Bízzon bennünk, a hajón tökéletes hangulatot teremtünk egy nagyszerű kiránduláshoz. A legtöbb hajós kirándulás ételt, harapnivalót és frissítő italokat tartalmaz. A szöveg végén részletes listát talál az összes hajós közös tevékenységről, így kiválaszthatja az ízlésének leginkább megfelelőt. Írjon nekünk a WhatsAppon, hogy lefoglalja a helyét, vagy tisztázza a kételyeit.

Privát hajókölcsönzés exkluzív vitorlázáshoz Playa Paraíso-tól

tenerife-sailing-boat-charter-white-tenerife (5)

Egy még exkluzívabb túrához ajánljuk Önnek privát hajókirándulásainkat, ahol egyedül hajózhat az öbölben a vendégcsoportjával. Hozza el közeli barátait, családtagjait vagy üzleti partnereit, hogy élvezzék a tenger élvezetét.

Különleges események megünneplése

Privát hajókirándulásaink tökéletesek különleges események és dátumok, például születésnapok vagy házassági évfordulók megünneplésére. Már évek óta bérelünk magánhajókat, hogy a fedélzeten ünnepelhessük meg az eseményeket. Jöjjön és ünnepeljen velünk egy első osztályú legénység kezében. Ügyfeleink rendkívül elégedettek.

Ezzel befejeztük a Playa Paraiso-i hajókirándulásokról szóló útmutatónkat, és reméljük, hogy kalandja során jól fogja érezni magát. Az öbölben való hajókirándulásra szakosodtunk, és örömünkre szolgál, hogy partnerei lehetünk a nyaralásában. Írjon nekünk most rögtön a WhatsAppon, vagy folyamatosan ellenőrizze a végén található listát, hogy megismerje az összes bérelhető alternatívát. Ne feledje, hogy több nappal előre írjon nekünk, mivel sok kérést kezelünk.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: