Első közzététel: március 11, 2024 |

Quad Bike szafari a oldalon. Puerto Colon
Quad szafarik Puerto Colonból

Kalandot és szórakozást keres? Nálunk megtalálod. Bérelje ki quad szafarinkat Puerto Colonból, és tapasztalja meg az extrém érzelmeket kerekeken. Kombinálja a természet szeretetét a quadok nyújtotta szórakozással és adrenalinnal. Ezen a szövegen keresztül bemutatunk mindent, amit tudnia kell, hogy nálunk béreljen quad szafarit Puerto Colonból. Ha érdekli bármelyik tevékenységünk, írjon nekünk most a WhatsApp, örömmel szolgáljuk ki Önt, és legyen a munkatársai ebben a nagyszerű kalandban.

Quad szafarik Puerto Colonból

Quad Safari Tenerife08.min

Puerto Colón egy gyönyörű város Tenerife déli részén, ahol különböző szabadidős és rekreációs tevékenységeket élvezhet. Van egy modern kikötője, ahová különböző hajók érkeznek és kikötnek. Puerto Colónból különböző csónakokat bérelhet kirándulásokhoz vagy az Atlanti-óceánon való halászathoz. A kirándulások során bálnákat figyelhetünk meg, és megállhatunk úszni és búvárkodni. Weboldalunkon megtalálja ezeket és más lehetőségeket Tenerife varázsának felfedezésére.

Puerto Colonból quadbiciklis szafarikra is van lehetőség. Élvezze a kikapcsolódást Tenerife ösvényein. A tevékenység többnyire terepen zajlik. Ne feledje, hogy ez egy vulkanikus eredetű sziget, így a földrajzát sziklák, lejtők és sziklák alkotják. Ez tette Tenerifét a hegymászók, túrázók és a természettel való kapcsolatot kedvelő mindenféle ember számára érdekes hellyé.

Vezesd a saját quadodat Tenerifén

Quad Safari Tenerife04.min

A quadok mozgékony és könnyen vezethető járművek, amelyekkel nehéz terepeket is meghódíthatunk. Jöjjön el barátaival vagy partnerével, hogy intenzív érzelmeket éljen át. Lovagoljon végig Tenerife strandjain és falvaiban, és vigyen haza néhány nagyszerű emléket.

A quadok vezetése nagyon egyszerű, mindössze 18 év feletti korúnak kell lennie, és be kell mutatnia a jogosítványát. A tevékenységért felelős oktatók megtanítanak mindenre, amit a quadok vezetéséhez tudni kell. Ez egy biztonságos tevékenység ellenőrzött környezetben, így nem kell aggódnod semmi miatt. Az oktatók végig elkísérnek téged, és felügyelik, hogy minden zökkenőmentesen menjen. A szigeten ráadásul különböző nehézségű útvonalakat is találsz. Kezdetben választhatsz a könnyebb útvonalak közül. Ha már készen állsz az extrém akcióra, akkor a sziget bonyolultabb és kihívást jelentő útvonalait is meglovagolhatod.

Bérlés és szállítás Puerto Colonba

Quad Safari Tenerife05.min

A tevékenység magában foglalja a szállítást a Puerto Colon-i szálláshelyre. A helyi szállodákhoz fel- és leszállási szolgáltatást nyújtunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ellenőrizze a Puerto Colonba vagy a Tenerife déli részén található szálláshelyére történő transzfer elérhetőségét.

A Puerto Colonból induló quad szafari lefoglalásához csak írjon nekünk a WhatsAppon, és mi szívesen segítünk Önnek. Weboldalunkon különböző quad kirándulásokat kínálunk Tenerife felfedezéséhez. A szöveg végén megtalálja az egyes tevékenységek részletes listáját, lépjen be a részletek megismeréséhez. Az egyes tevékenységek mellett egy kapcsolatfelvételi űrlapot is kínálunk, így gyorsan és egyszerűen foglalhat. Örömünkre szolgál, hogy izgalmas élményekkel szolgálhatunk Önnek Tenerifén.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: