Eerste publicatie: maart 18, 2024 |

Walvissen kijken in Tenerife Zuid
Dolfijnen en walvissen kijken op Tenerife Zuid

Dolfijnen en walvissen kijken op Tenerife Zuid is een van de populairste activiteiten onder toeristen. Bij bananapalmbay.com zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende activiteiten voor een sensationele vakantie. We bieden comfortabele en veilige boten voor een aangename tocht op zee. Lees dus snel verder om meer te weten te komen over onze walvissafari’s.

We stellen onze WhatsApp tot je beschikking zodat je kunt reserveren of ons kunt schrijven om eventuele twijfels op te helderen. We kunnen je ook adviseren om de activiteit te kiezen die het beste bij je past, afhankelijk van de grootte van je groep en de ervaringen die je wilt opdoen. We bieden al meer dan 15 jaar intense emoties op zee. We hebben routes ontworpen om de activiteit voor iedereen rendabel te maken.

Dolfijnen en walvissen kijken op Tenerife Zuid

Wist je dat Tenerife Zuid een bevoorrechte plek ter wereld is om walvisachtigen in hun natuurlijke habitat te zien? De reden is heel eenvoudig. De wateren tussen Tenerife en het naburige eiland La Gomera zijn een natuurlijk reservoir voor tientallen zeedieren.

Sommige soorten leven het hele jaar door in dit gebied en andere zijn alleen op doorreis, omdat Tenerife deel uitmaakt van de trekroute van veel walvisachtigen. Met veel geluk en afhankelijk van de tijd van het jaar, kun je verschillende soorten rond de boot zien dartelen. Tuimelaars en grienden zijn twee soorten die continu in deze wateren leven en dus het hele jaar door te zien zijn. Potvissen, ruwtanddolfijnen en Atlantische gevlekte dolfijnen komen slechts sporadisch voor. De gewone dolfijn en de valse zwaardwalvis ten slotte komen alleen in bepaalde periodes van het jaar voor.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Boottochten brengen je ver weg van het vasteland, waar er geen problemen en geen zorgen zijn. Laat de zee je vullen met energie en adem de heerlijke zeebries in die over de boot waait. Vergeet niet om je kinderen mee te nemen en ze een onvergetelijke dag met de dolfijnen en walvissen te bezorgen. Het is hartverwarmend om hun opgewonden gezichten te zien als ze de walvissen en dolfijnen voorbij zien komen. Vergeet niet je camera mee te nemen om foto’s en video’s te maken van de pirouettes en spins die de walvisachtigen doen om aandacht te trekken. Ze zijn zo gewend aan de boten dat ze de walvissen vrolijk benaderen op zoek naar begroetingen en veel glimlachen.

Activiteiten om walvisachtigen in het wild te zien

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Wij bieden verschillende excursies en plannen voor het spotten van walvissen en dolfijnen in het zuiden van Tenerife. Gedeelde boottochten geven je de mogelijkheid om voor een comfortabele prijs door de baai te varen en te genieten van de geneugten van de zee. We bieden comfortabele en ruime boten met verschillende services waar iedereen van kan genieten. Het is een perfecte activiteit om met het gezin even los te komen van de dagelijkse drukte. Na de waarneming gaat de boot voor anker in een baai zodat de passagiers kunnen gaan zwemmen en snorkelen. Boek nu een boottocht in het zuiden van Tenerife!

We bieden ook privé bootverhuur voor een exclusieve boottocht voor jou en je gasten. In dit geval hoef je de tocht niet te delen met vreemden. Alleen jij, je geselecteerde groep vrienden en onze bemanning van zeeprofessionals. We geven je de mogelijkheid om de route naar eigen smaak of voorkeur aan te passen.

Aan het einde van de tekst vind je de verschillende opties voor het huren van speedboten, zeilboten, jachten en meer. Vergeet niet contact met ons op te nemen via WhatsApp als je vragen hebt of direct wilt boeken.

Assistentie en reserveringen

De meeste van onze walvis- en dolfijnobservatieactiviteiten op Tenerife Zuid zijn inclusief vervoer naar de belangrijkste resorts in de regio. Schrijf ons gewoon om ons te laten weten waar je verblijft en we halen je op. Als je vragen hebt, schrijf dan nu naar onze WhatsApp. Je kunt ook reserveren door het contactformulier in te vullen dat bij elke activiteit staat. We wachten op je!

Wat onze klanten zeggen:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Gerelateerde artikelen: