Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Quad Bike Safarit ja La Caleta
Quad vuokraus La Caleta Teneriffa

Quadin vuokrauksella La Caleta Teneriffalta voit nauttia luonnosta ja tuntea voimakkaita tunteita 4 pyörän päällä. Aja Teneriffan lumoavilla poluilla ja sen majesteettisilla teillä, joista voit katsella sen viehättäviä maisemia. Teneriffa tunnetaan maailmanlaajuisesti luonnonkauneudestaan ja monipuolisista aktiviteeteistaan, joista voi nauttia ulkona. Tule katsomaan, mitä kaikkea voit tehdä ajamalla Quadilla La Caletasta. Jos haluat tehdä varauksia, kirjoita meille suoraan WhatsAppiin, autamme mielellämme sinua nauttimaan tästä hauskasta seikkailusta.

Miten vuokrata Quad La Caletasta

Quad Safari Tenerife10.min

Jos olet lomalla upealla saarellamme ja pidät luonnosta, tämä aktiviteetti on sinua varten. Tekstin loppuun jätämme listan aktiviteeteista, joissa voit ajaa Quadilla Teneriffan lumottujen polkujen halki. Kutsumme sinut tutustumaan kuhunkin aktiviteettiin saadaksesi tietää, mitä se tarjoaa, sen keston, hinnat ja paljon muuta. Voit tehdä varaukset täyttämällä kunkin aktiviteetin yhteydessä olevan yhteydenottolomakkeen tai kirjoittamalla meille suoraan WhatsAppiin. Olemme tarkkaavaisia pyyntöihisi.

La Caleta on kaunis kalastajakylä Teneriffan eteläosassa, jossa voit elää hienoja kokemuksia. Jos oleskelet La Caletassa, kutsumme sinut nauttimaan sen kristallinkirkkaista vesistä, jotka ovat täydellisiä snorklaukseen ja sukeltamiseen. Älä unohda kokeilla sen rikas gastronomia eri baareissa ja ravintoloissa alueella. Sivustollamme voit vuokrata erilaisia aktiviteetteja nauttia La Caleta, joten älä epäröi, seikkailu odottaa sinua.

Nelivetoajelujen ominaisuudet La Caletasta

Quad Safari Tenerife06.min
Jos olet ensimmäistä kertaa quadilla, älä huoli, sillä ne ovat helppokäyttöisiä automaattisia ajoneuvoja. Ammattilaisryhmämme on kanssasi koko ajan opastamassa sinua retkellä. Aktiviteetti on täysin turvallista, sillä mönkijät käyvät läpi tiukan huoltoprosessin kaikkien turvallisuuden varmistamiseksi. Opettajat antavat sinulle kaikki ohjeet ennen lähtöä ja ovat mukana ajelun aikana valvoakseen, että kaikki on hallinnassa. Näiden uskomattomien koneiden ajamiseen sinun tarvitsee vain esittää ajokorttisi ja olet valmis toimintaan.

Aja luonnollisilla maastoreiteillä ja nauti 100-prosenttisesti luonnollisesta extreme-seikkailusta. Teneriffan metsäpolut tarjoavat majesteettisen luonnonympäristön, jossa voit luoda yhteyden luontoon ja täyttää itsesi sen energialla. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, joilla on pitkä historia alalla, joten takaamme turvalliset ja hauskat seikkailut kaikille. Reitti kulkee Teneriffan kauniiden paikkojen läpi, kuten Playa de las Americas, Arona, La Escalona ja Villaflor. Muistutamme, että sinun on tutustuttava kunkin retken ominaisuuksiin tekstin lopussa olevasta luettelosta.

Squad Quad Safari Teneriffan eteläpuolella (9)
Meillä on Quad-safareita Teneriffan rannikkomaisemissa, jotta voit hengittää meren tuoksua ja ihmetellä sen maisemien kauneutta. Anna Teiden kansallispuiston vaikuttavien tulivuorimaisemien tehdä vaikutuksen. Teide-vuori kohoaa yli 3700 metriä merenpinnan yläpuolelle ja on Teneriffan maisemien kuningas. Älä jätä käyttämättä tilaisuutta kokea tätä suurta seikkailua, joka on täynnä adrenaliinia ja unohtumattomia hetkiä ystävien ja perheen kanssa.

Apu ja kuljetus

Mönkijäretket La Caletasta ovat kaikkien saatavilla. Ei ole väliä, oletko aloittelija vai ammattilainen. Teneriffa tarjoaa erilaisia ratoja eri vaikeustasoilla. Voit valita maantieajoreittien välillä totutellaksesi mönkijöiden ajamiseen tai vuokrata seikkailunhaluisimmille safareita vuoristoisessa maastossa, jossa on haastavia esteitä. Muista, että tarjoamme kuljetuksen nouto ja toimitus La Caletassa ja muissa Teneriffan eteläosan lomakohteissa. Kirjoita meille nyt WhatsAppiin tehdäksesi varauksesi, muista tehdä se etukäteen, koska käsittelemme monia pyyntöjä ja jotkut aktiviteetit myydään loppuun hyvin nopeasti. On ilo olla isäntäsi seikkailuaktiviteeteillesi La Caletasta.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: