Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Quad Bike Safarit ja La Caleta
Mönkijäsafarit La Caletasta

Tässä on opas La Caletasta lähteviin mönkijäsafareihin. Yhdistä mönkijällä ajamisen jännitys ja Teneriffan lumoavat näkymät, niin saat täydellisen seikkailun. Olemme Teneriffan vapaa-ajan ja virkistyspalvelujen tarjoamiseen erikoistunut yritys. Jätä kaikki meidän käsiimme, me tiedämme, miten saat kaiken irti lomastasi saarella. Jos haluat vuokrata yhden meidän Quad Safaris, kirjoita meille nyt meidän WhatsApp, me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Hyvää aikaa La Caletan Quad Safareillamme

Quad Safari Tenerife11.min

La Caleta on erittäin tärkeä matkailukaupunki Teneriffalla. Muista käydä sen kesyttämättömällä rannalla ja maistaa sen ravintoloissa tarjoiltua huippulaatuista kalaa ja mereneläviä. Mutta jos etsit adrenaliinia ja hauskanpitoa pyörillä, voit tehdä sen myös La Caletasta käsin. Vuokraa maastomönkijäsafarimme, niin pääset nauttimaan äärimmäisestä adrenaliiniryöpystä. Ihaile Teneriffan kauneutta sen rannikkomaisemista ja viileistä metsistä. Se on jännittävä aktiviteetti, jolla voit luoda unohtumattomia muistoja perheesi, kumppanisi tai ystäväsi kanssa.

mitähän teemme mönkijäseikkailun aikana?

Quad Safari Tenerife15.min

Aja pitkin Teneriffan kuoppaisia teitä ja tunne viileä tuuli, joka sivelee kasvojasi. Kun ohitat Atlantin rannikon, voit hengittää meren tuoksua ja tuntea sen energian. Ajelut sisältävät pysähdyksen valokuvien ottamista ja virvokkeiden jakamista varten. Valitsemastasi mönkijäsafarista riippuen sinulla on mahdollisuus syödä kuuluisassa kanarialaisessa ravintolassa, jossa on aitoja makuja. Tutustu saatavilla oleviin mönkijäsafarivaihtoehtoihimme La Caletasta WhatsAppissa tai katso alla olevasta luettelosta lisätietoja kustakin mönkijäsafarista.

Mönkijöillä voi liikkua vaikeakulkuisessa maastossa ilman vaikeuksia, ja juuri tämä ominaisuus tekee niistä niin houkuttelevia. Ne sopivat täydellisesti Teneriffan karuun maastoon, joka koostuu kallioista, rotkoista, hiekka-alueista ja jyrkistä rinteistä.

Kouluttajatiimi antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit ajaa mönkijöitä turvallisesti. He ovat koko ajan mukanasi varmistaakseen, että kaikki pysyy hallinnassa. Quadimme ovat täydellisessä kunnossapidossa. Nauti Teneriffasta tämän valvotun ja turvallisen aktiviteetin avulla alan ammattilaisten käsissä.

Tarjoamme sinulle erilaisia reittejä ympäri saarta eri vaikeustasoilla. Tutustu Playa de las Americasin, Aronan, La Escalonan ja Vilaflorin maisemiin. Meillä on upea reitti Teiden kansallispuiston läpi ylittämään sen savupiippuja ja tulivuoriperäisiä kallioita. Nauti Teiden viehättävästä kasvistosta ja eläimistöstä, jossa on endeemisiä lajeja, jotka viihtyvät vain tällä alueella.

Kuljetukset ja varaukset

Quad Safari Tenerife12.min

Mönkijäsafari sisältää kuljetuksen La Caletan majapaikkaan ja takaisin. Katamme Teneriffan eteläosan tärkeimmät alueet, ota meihin yhteyttä nyt tarkistaaksesi kuljetuksen saatavuuden majoitukseesi.

Varataksesi mönkijäsafarin La Caletasta sinun on oltava täysi-ikäinen ja esitettävä ajokorttisi. Toivomme, että elät kokemusta ja nautit seikkailustasi, kun kiertelet Teneriffan vaativimmilla reiteillä. Meille on kunnia olla luotettava seurasi. Kirjoita meille nyt meidän WhatsApp tehdä varauksia tai selventää epäilyksiä.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: