Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Quad Bike Safarit ja Los Cristianos
Mönkijäsafarit Los Cristianosista Teneriffalta

Tule nauttimaan uskomattomista mönkijäsafareista Los Cristianosista, jotka ovat hauskoja ja täynnä adrenaliinia. Tutustu Teneriffaan erilaisesta näkökulmasta ajamalla sen teitä ja vuoristopolkuja pitkin. Quad-retket ovat turvallisia ja erittäin viihdyttäviä. Katso tekstin lopussa olevasta oppaasta kaikki Los Cristianosista saatavilla olevat mönkijäretket ja kunkin retken yksityiskohdat. Jos haluat varata, täytä yhteydenottolomake tai kirjoita meille suoraan WhatsAppiin.

Quad-safarit Los Cristianosista

Quad safari Teneriffa10.min

Los Cristianos on kaunis kaupunki Teneriffan eteläosassa, joka on kuuluisa rannoistaan ja auringonpaisteestaan. Se tarjoaa erinomaisen valikoiman hotelleja ja ravintoloita jokaiseen makuun. Täältä löydät kuitenkin muutakin kuin vain rantoja, sillä täällä on myös laaja valikoima vapaa-ajanvietto- ja viihdemahdollisuuksia. Jos oleskelet Los Cristianosissa ja pidät seikkailuista ja ulkoilmaurheilusta, sinun on ehdottomasti kokeiltava mönkijäsafareita, olet varmasti ihastunut ja haluat tehdä sen uudelleen.

Nauti tästä upeasta mönkijäseikkailusta, joka innostaa kaikkia aistejasi. Aja pitkin jylhiä polkuja vuorten halki ja nauti samalla Teneriffan kiehtovista maisemista. Jotkut reitit kulkevat rannikkoa pitkin, jossa voit tuntea Atlantin energian ja merituulen raikkauden.

Tunne meren tuoksu ja Teneriffan metsien pehmeä tuoksu. Kävele Aronan, Vilaflorin, Playa de las Américasin ja vaikuttavan Teiden kansallispuiston maisemissa. Älä unohda ottaa kameraa mukaan, sillä näiden paikkojen näkymät ovat kiehtovia.

Nelipyörät ovat turvallisia ja helppoja ajaa

Quad Safari Tenerife02.min

Quadimme käyvät läpi tiukan huolto-ohjelman kaikkien turvallisuuden varmistamiseksi. Älä huoli, jos et ole koskaan ennen ajanut mönkijää, sillä ohjaajatiimi kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin nouset kyytiin. He myös valvovat ajoa varmistaakseen, että kaikki sujuu ongelmitta.

Teneriffalla on tarjolla erilaisia reittejä mönkijäsafarille, joilla kaikilla on eri vaikeusasteet. Valitse vähemmän vaativat reitit, jos et ole koskaan aiemmin ajanut mönkijällä, ja hyödynnä tilaisuutta harjoitella ja parantaa ajotaitojasi. Kun olet valmis, kutsumme sinut valloittamaan monimutkaisempia maastoja, joissa sinun on todistettava, että sinulla on seikkailunhalua ja riskinottohenkeä.

80 % reitistä kulkee metsässä tai maastossa, jossa todellinen seikkailu tapahtuu. Tunne adrenaliinipiikki, kun kuljette karussa maastossa maastoajoneuvolla, joka on valmis kaikkeen.

Miten varaat mönkijäsafarit Los Cristianosista

Squad Quad Safari Teneriffan eteläosassa (1)

Jos majoitut Los Cristianosissa, tarjoamme kuljetuksen ilman lisämaksua. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa meille ja ilmoittaa osoite, josta meidän pitäisi noutaa sinut. Muistutamme, että sinun on oltava yli 18-vuotias ja esitettävä ajokorttisi, jotta voit nousta mönkijän kyytiin ja kokea elämäsi seikkailun! Kirjoita meille nyt meidän WhatsApp tehdä varauksen, älä epäröi kirjoittaa meille, jos sinulla on kysyttävää, se on ilo auttaa sinua.

Los Cristianosista lähtevien mönkijäsafarien lisäksi tarjoamme yrityksessämme erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja lomasi aikana Teneriffalla. Selaa verkkosivujamme ja tutustu kaikkiin palveluihimme. Meillä on tarjolla veneretkiä, retkiä ympäri saarta ja paljon muuta. Olemme omistautuneet tarjoamaan tyydyttäviä tunteita sekä merellä että saaren sisäosissa. Luota meihin, olemme tehneet asiakkaamme onnellisiksi jo yli vuosikymmenen ajan.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: