Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Quad Bike Safarit ja Puerto Colon
Mönkijäsafarit Puerto Colonista

etsitkö seikkailua ja hauskanpitoa? Meiltä löytyy. Vuokraa Quad-safarimme Puerto Colonista ja koe äärimmäiset tunteet pyörillä. Yhdistä rakkaus luontoon ja Quadien hauskuus ja adrenaliini. Tämän tekstin kautta esittelemme sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä vuokrataksesi kanssamme mönkijäsafarit Puerto Colonista. Jos olet kiinnostunut jostain toiminnastamme, kirjoita meille nyt WhatsApp, on ilo palvella sinua ja olla yhteistyökumppaneita tässä suuressa seikkailussa.

Quad safarit Puerto Colonista

Quad Safari Tenerife08.min

Puerto Colón on kaunis kaupunki Teneriffan eteläosassa, jossa voit nauttia erilaisista vapaa-ajan ja virkistysaktiviteeteista. Siellä on moderni venesatama, jonne erilaiset veneet saapuvat ja kiinnittyvät. Puerto Colónista voit vuokrata erilaisia veneitä retkiä tai kalastusta varten Atlantilla. Retkillä voi esimerkiksi katsella valaita ja pysähtyä uimaan ja snorklaamaan. Verkkosivuiltamme löydät nämä ja muut vaihtoehdot Teneriffan viehätyksen tutkimiseen.

Mönkijäsafareita on tarjolla Puerto Colonista. Nauti pakomatkasta Teneriffan poluilla. Aktiviteetti on enimmäkseen maastossa. Muista, että tämä on tuliperäinen saari, joten sen maantiede koostuu kallioista, rinteistä ja jyrkänteistä. Tämä on tehnyt Teneriffasta kiinnostavan paikan kiipeilijöille, vaeltajille ja kaikenlaisille ihmisille, jotka nauttivat kosketuksesta luontoon.

Aja omalla mönkijällä Teneriffalla

Quad Safari Teneriffa04.min

Quadit ovat ketteriä ja helppokäyttöisiä ajoneuvoja vaikeiden maastojen valloittamiseen. Tule ystäväsi tai kumppanisi kanssa kokemaan voimakkaita tunteita. Aja pitkin Teneriffan rantoja ja kyliä ja vie kotiin hienoja muistoja.

Quadien ajaminen on erittäin helppoa, sinun on vain oltava yli 18-vuotias ja esitettävä ajokorttisi. Aktiviteetista vastaavat ohjaajat opettavat sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää quadien ajamiseen. Se on turvallista toimintaa valvotussa ympäristössä, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Ohjaajat ovat koko ajan mukanasi ja valvovat, että kaikki sujuu ongelmitta. Lisäksi saarella on erilaisia reittejä, joilla on eri vaikeusasteet. Voit valita aluksi helpommat reitit. Kun olet valmis äärimmäiseen toimintaan, voit ajaa saaren monimutkaisemmilla ja haastavammilla reiteillä.

Vuokraus ja kuljetus Puerto Coloniin

Quad Safari Tenerife05.min

Aktiviteettiin sisältyy kuljetus majapaikkaasi Puerto Colonissa. Tarjoamme nouto- ja jättöpalvelun paikallisiin hotelleihin. Ota meihin yhteyttä tarkistaaksesi kuljetuksen saatavuuden Puerto Coloniin tai majoituspaikkaasi Teneriffan eteläosassa.

Jos haluat varata mönkijäsafarin Puerto Colonista, kirjoita meille WhatsAppiin, niin autamme sinua mielellämme. Sivustollamme tarjoamme erilaisia mönkijäretkiä Teneriffan tutkimiseen. Tekstin lopussa löydät yksityiskohtaisen luettelon jokaisesta aktiviteetista, kirjoita tietääksesi yksityiskohdat. Tarjoamme myös yhteydenottolomakkeen jokaisen aktiviteetin vieressä, jotta voit tehdä varauksen nopeasti ja helposti. Meillä on ilo olla vastuussa siitä, että voimme tarjota sinulle jännittäviä kokemuksia Teneriffalla.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: