Avtobusni izleti v Playa de las Americas

Avtobusni izleti v Playa de las Americas

Guide

V tem članku vam predstavljamo vse informacije o avtobusnih izletih v Playa de las Americas. Naš namen je podati vam nekaj priporočil o najzanimivejših krajih na Tenerifih in o tem, kako jih rezervirati. Upamo, da boste uživali na otoku in uživali v vsem, kar ponuja. Na Tenerifih boste našli vse, kar potrebujete za uživanje v počitnicah, dobro hrano, umetnost, zgodovino, naravne spomenike, plaže in vulkane.

Naj vas spremljamo na sprehodu po očarljivih vaseh in okušanju pristnih okusov Tenerifov. Če želite razjasniti svoje dvome, nam pišite takoj zdaj na našem WhatsAppu. V veselje nam je, da vam lahko pomagamo pri izbiri avtobusnih izletov na Tenerifih.

Avtobusni izleti iz Playa las Americas do najlepših krajev na Tenerifih

Playa de las Americas je turistično središče na Tenerifih, polno možnosti za zabavo in uživanje v počitnicah. Na voljo so vam različne možnosti za prosti čas in rekreacijo za vso družino. Uživajte v sončnih plažah, terasah in restavracijah ter različnih trgovinah, kjer lahko kupite vse, kar potrebujete.

Zdaj, ko ste uživali v vsem, kar ponuja Playa de las Américas, vas vabimo, da nadaljujete z odkrivanjem Tenerifov. V pomoč vam je seznam različnih izletov, na katerih lahko s strokovnim vodnikom raziskujete vasi na Tenerifih.

V nadaljevanju vam bomo predstavili glavne znamenitosti otoka in razloge, zakaj bi jih morali obiskati med počitnicami na Tenerifih. Na koncu besedila boste našli popoln seznam izletov z avtobusom v Playa de las Americas, tako da boste poznali podrobnosti o vsakem izletu in lahko opravili rezervacijo.

Obiščite narodni park Teide

Teide half day tour in tenerife with cable car or without

Z različnimi avtobusnimi izleti lahko obiščete goro Teide in druge bližnje vasi, kot so Garachico, Masca in Vilaflor. Izbirate lahko med 8-urnimi zasebnimi izleti na Teide, na katerih boste s strokovnim vodnikom odkrivali čare parka.

Nacionalni park Teide je najbolj znan in poznan park na Tenerifih. To je privilegirano naravno okolje, ki je bilo nekoč raj za življenje Guančov, staroselcev, ki so poseljevali Tenerife pred njihovo kolonizacijo. Za to etnično skupino je bilo to območje, polno naravnih bogastev, darilo bogov, poleg tega pa je bila gora Teide zaščitnica.

Izleti na Teide v Playas de las Americas vam omogočajo tudi zvezdni turizem. Vabimo vas, da pridete na Teide ponoči in uživate v jasnem nebu ter si ogledate zvezde s pomočjo teleskopov astronomske postaje. Ste vedeli, da lahko s Teide vidimo do 83 ozvezdij? Veliko ljudi ostane čez noč, da bi uživali v miru parka in osvežujočem sončnem vzhodu. S prijatelji in družino se z žičnico povzpnite na vrh, od koder se odpira čudovit razgled na park.

Spoznajte vasi Garachico, Masca in Vilaflor

Tenerife Quad Bike Safari to Tenerife Forest and Masca (1)

Vabimo vas, da med avtobusnimi izleti na Teide obiščete tudi druge kraje na otoku:

Najprej bi vam radi povedali nekaj o Garachicu, čudovitem mestu, ki ima svojo zgodbo. Na začetku je bilo to plodno pristanišče z močno trgovinsko menjavo, a ko ga je uničil vulkan, se je vse spremenilo. Pristanišče je bilo uničeno in Garachico je bilo treba zgraditi na novo. Zaradi tega so še vedno ohranjeni sledovi tradicionalne arhitekture. Skala Garachico je velika vulkanska skala, ki se dviga blizu obale vasi in ji daje značilen in izviren pečat.

Še en nepogrešljiv kraj na Tenerifih je vasica Masca s svojo edinstveno lepoto in posebnim bistvom. Ta vas vas pričakuje med dolinami in gorami, da vam pokaže najboljše iz svojih običajev. V tem mestu je zelo pomembna znamenitost soteska Masca, po kateri vodijo poti do obale. Ta pot je primerna za izkušene pohodnike, saj zahteva določeno stopnjo zahtevnosti. Na drugi strani je zaliv Masca, ki se nahaja ob vznožju soteske. Ta čudovit zaliv z vulkanskim peskom ponuja hladno okolje za počitek in uživanje v morju. Do njega je mogoče priti le po soteski ali z ladjo na Tenerifih.

Še ena nepogrešljiva vas na Tenerifih jeVilaflor, ki se nahajana najvišji točki otoka. To je fantastična vas z veliko zgodovine in izdajstva. Tu boste našli znamenito “Lunino pokrajino”, zaradi katere se počutimo, kot da bi hodili po Luni. Relief je posledica vulkanskega delovanja in vetrne erozije.

Mesta in naravne pokrajine Tenerifa

Pripravili smo vam čudovit izlet v Santa Cruz de Tenerife in La Laguna, zelo pomembni mesti na otoku. V okviru tega avtobusnega izleta v Playa de las Americas vas bomo popeljali tudi v podeželski park Anaga in se sprehodili po ulicah vasi Taganana.

Santa Cruz de Tenerife je glavno mesto Tenerifov in idealen kraj za okušanje tipične gastronomije Tenerifov. Na njegovih ulicah so različni zgodovinski spomeniki iz kolonialnega obdobja. Naredili boste čudovite fotografije njegovih trgov in parkov.

La Laguna je še eno čudovito mesto na Tenerifih , ki je razglašeno za svetovno dediščino. Njegove značilnosti in razvoj so pritegnile pozornost Unesca, ki mu je podelil to priznanje, da bi lahko služilo kot referenca za razvoj drugih mest. Tu se nahaja Univerza La Laguna, ki prispeva k mladostnemu vzdušju mesta. V različnih krajih za prosti čas in rekreacijo lahko uživate tudi na počitnicah. To je odličen kraj za uživanje v kulturi in umetnosti otoka Tenerife. Spoznajte to čudovito mesto z našimi avtobusnimi izleti na Tenerife.

La Laguna - Tenerife North (4).min

Vendar ne smete spoznati le mest našega čudovitega otoka, temveč se morate odpraviti tudi v njegove gozdove in parke. Zdaj vam želimo povedati o parku Parque Rural de Anaga, čudesu narave v masivu Tenerifov. Nahaja se nad gorami in očarljivimi dolinami s soteskami, ki vodijo do obale. V tem parku se nahaja Taganana, majhna kmečka vasica v gorah. Vabimo vas, da se sprehodite med njegovimi cerkvami, samostani in čudovitimi trgi.

Ogled Tenerifov, arhitektura in naravne lepote

Pripravili smo čudovit izlet za odkrivanje znamenitih otoških vasi, o katerem vam bomo pripovedovali v nadaljevanju:

Icod de los vinos je ena najlepših vasi na Tenerifih, ki vsako leto privabi številne obiskovalce. Ena najpomembnejših znamenitosti tega mesta je znameniti Drago Milenario, najstarejši primerek zmajevega drevesa na svetu. Nekateri pravijo, da je to drevo staro več kot 3000 let, drugi pa, da ni starejše od 800 let. Vemo pa, da je to zaščitno drevo, ki nas je dolgo časa varovalo.

Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

Skale velikanov so še ena od najpomembnejših zanimivosti Tenerifov. To so velikanske skalne formacije, ki ščitijo zahodno obalo otoka Tenerife. Na nekaterih mestih se dvigajo do 600 metrov visoko. Pod morsko gladino so potopljeni do globine 30 metrov, kar ustvarja morsko okolje, bogato z življenjem. V okoliškem morju na Tenerifih je veliko izletov z ladjo za opazovanje kitov in delfinov, saj je to eden najboljših krajev za opazovanje teh čudovitih živali.

Playa los gigantes tenerife

Peljali vas bomo tudi v La Candelaria, zelo religiozno mesto, kjer se nahaja bazilika Marije iz Candelaria, zavetnice Kanarskih otokov. Na drugi strani je La Orotava, ki se nahaja v čudoviti dolini. V njegovi notranjosti boste lahko uživali v tradicionalni arhitekturi in številnih zgodovinskih značilnostih Tenerifov. Na koncu bi radi omenili še naravne lepote Erjosa. Eta je vasica v severnih gorah, od koder je najlepši razgled na otok.

Okusite vina in okuse Tenerifov

Ponujamo tudi odlične avtobusne izlete, na katerih lahko obiščete nekatere nasade in poskusite vina s Tenerifov. Obiščite nasade banan in drugega sadja na otoku. Popeljali vas bomo tudi v proces pridelave vina in na degustacijo, kjer boste lahko okusili vznemirljive okuse.

Odpravimo se na sosednji otok La Gomera

Rezervirajte naše avtobusne izlete iz Playa de las Americas v La Gomero. To je sosednji otok Tenerife, kamor se je dobro odpraviti, če si ogledujete Tenerife. Odkrijte njegovo zgodovino, kulturo in se sprehodite po čudovitih vaseh. Izbirate lahko med izletom na otok La Gomera ali izletom z zasebnim minibusom VIP za udobnejšo izkušnjo.

Rezervacije in stik

Upamo, da so vam bila naša priporočila za rezervacijo avtobusnih izletov v Playa de las Americas všeč. Občudujte lepoto naših pokrajin, naredite čudovite fotografije in okusite pristne okuse. Izleti z avtobusi in minibusi so prilagojeni zahtevam naših strank. Pišite nam zdaj na naš WhatsApp, da rešite svoje dvome in opravite rezervacije. Upamo, da smo odgovorili na vaša vprašanja in da boste čim prej spoznali vse kotičke Tenerifov.

VIP Excursion La Gomera (10)

Avtobusni izleti na Playa de las Americas
Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki:
Plaže v Playa de las Americas