Prva objava: 17 marca, 2024 |

Vodeni izleti na Playa de las Americas
Vodeni ogledi in izleti iz Playa de las Américas

Pri nas lahko rezervirate različne vodene izlete iz Playa de las Americas. Pri bananapalmbay.com smo se zavezali, da bomo našim turistom in obiskovalcem zagotovili kakovostne turistične dejavnosti. Ponujamo vam različne možnosti za raziskovanje Tenerifov po vodi in kopnem. Imamo profesionalne vodnike, ki vas bodo popeljali do odkrivanja otoka na prijeten način in z visoko stopnjo zadovoljstva. Zdaj nam pišite na naš WhatsApp, da se pogovorimo o tem, katere dejavnosti želite najeti, lahko vam damo nekaj predlogov ali sestavimo poseben načrt poti glede na kraje, ki jih želite spoznati.

Prednosti rezervacije vodenih izletov iz Playa de las Américas

Dnevni izlet na Tenerife
Priporočamo vam, da Tenerife spoznavate skupaj s strokovnjaki s tega področja. Vedno bo bolj zadovoljivo, če se boste udeležili vodenega ogleda, kot če se ga boste lotili sami. Najprej prihranite čas in denar, saj izleti potekajo po določenem programu, da bi optimizirali čas in kar najbolje izkoristili dejavnost.

Druga prednost je, da boste s potovanjem s strokovnimi vodniki otok spoznali poglobljeno in izvedeli veliko zanimivih dejstev. Naši vodniki bodo z vami delili vse, kar vedo o zgodovini, običajih, gastronomiji in anekdotah vsakega kraja. Nedvomno je to zanimiva dejavnost, ki je med počitnicami na Tenerifih ne smete zamuditi.

Izleti z ladjo iz Playa de las Américas

beli raj tenerife katamaran izlet s poslušanjem kitov in delfinovS skupnimi izleti z ladjo se odpravite do nekaterih najlepših krajev v zalivu. Eden od njih so veličastne pečine Los Gigantes. To so ogromne stene vulkanskih kamnin, ki se dvigajo in ščitijo obalo Tenerifa. V bližini klifov boste začutili, kako njihova čarobnost preveva celotno ozračje. To je sproščujoča dejavnost, ki nam pomaga povezati se z naravo in nas napolni z njenim mirom.

Bahia de Masca - zaliv Los Gigantes Masca (1)
Če rezervirate enega od naših izletov z ladjo do klifov, vas bomo popeljali tudi do čudovitega zaliva Masca. To je majhna plaža s črnim peskom, skrita med klifi, ki vas pričakuje s svojim šarmom in naravno lepoto. Izkoristite priložnost za uživanje v vodi, plavanje in potapljanje.

Ne razmišljajte dvakrat in pridite ter uživajte v morju z nami. Rezervirajte izlet za opazovanje kitov in uživajte v bližini delfinov in kitov. Opalujte se, sprostite in se prepustite druženju s svojimi najdražjimi stran od mestnega vrveža.

Vodeni izleti in potovanja po Tenerifih z udobnim avtobusom

Izleti z avtobusom
Ponujamo vam vodene avtobusne izlete, s katerimi boste spoznali Tenerife in njihove čare. Potujte v udobnem avtobusu s strokovnimi vodniki, ki so zadolženi za nepozabna doživetja med počitnicami.

Za večjo ekskluzivnost boste lahko najeli tudi zasebne izlete. Doživetij vam ne bo treba deliti z neznanci, zato bo dejavnost bolj prijetna in donosna. Pišite nam na WhatsApp in nam sporočite svoje želje ter katere kraje bi radi obiskali.

Tukaj je nekaj priporočil, katere kraje morate obiskati, če bivate v Playa de Las Americas

Izleti v nacionalni park Teide

POHODI PO NARAVNEM NARAVNEM PARKU TENERIFE TEIDE
Popeljali vas bomo po najlepših in najzanimivejših poteh parka, kjer boste lahko uživali v njegovi vulkanski pokrajini in posebnem reliefu. Poleg tega v parku živijo številne rastlinske in živalske vrste, med njimi tudi nekatere endemične, ki jih ne boste našli nikjer drugje na svetu.

Ponujamo vam tudi priložnost, da park obiščete ponoči, da boste lahko jasno občudovali nočno nebo. V astronomski bazi parka si izposodite zmogljive teleskope in si oglejte zvezde in druge elemente vesolja.

Izleti v čarobna mesta in vasi na Tenerifih

tenerife day trip teide masca icod garachico
Na koncu besedila boste našli popoln seznam z vsemi dejavnostmi, ki jih imamo na voljo za spoznavanje Tenerifov. Rezervirajte naše avtobusne izlete in obiščite Icod de los vinos, Garachico in čudovito vas Masca med gorami in dolinami.

santa cruz de tenerife nakupovalni prevoz z juga tenerifov (1)
Popeljemo vas tudi v dve najpomembnejši mesti na Tenerifih, San Cristobal de la Laguna in Santa Cruz de Tenerife. Pridite in uživajte v njuni arhitekturi, kulturi in kanarskih okusih.

Pomoč in prevoz

Vabimo vas, da nam vnaprej pišete, če želite rezervirati katerega od naših vodenih ogledov in izletov iz Playa de las Americas. Ker gre za zelo prometno turistično območje, se rekreativne dejavnosti hitro razprodajo. Za vaše udobje je vključen prevoz do Playa de las Americas. Pišite na naš WhatsApp in rezervirajte. Pišete nam lahko tudi za priporočila, saj smo tu, da vam pomagamo.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: