Prva objava: 17 marca, 2024 |

Vodeni izleti na Tenerife
Vodeni izleti in ekskurzije na Tenerifih

Uživajte v naših vodenih ogledih in izletih na Tenerifih in podrobno spoznajte otok. Obiščite njegova zgodovinska mesta, znamenite vasi, čudovite gozdove, vulkanske pokrajine in še veliko več. Tenerife vam ponuja veliko rekreativnih dejavnosti, s katerimi boste lahko uživali na počitnicah, zato nikoli ne bo prostora za dolgčas. Seznanili vas bomo z različnimi znamenitostmi otoka, da boste lahko kar najbolje izkoristili svoje bivanje na Tenerifih.

S tem besedilom vam želimo predstaviti naše možnosti spoznavanja Tenerifov z rokami profesionalnih vodnikov z veliko izkušnjami na tem področju. Pripravili smo za vas itinerarje, ki so namenjeni spoznavanju najpomembnejših znamenitosti otoka. Lahko pa se prilagodimo tudi vašim željam. Če želite spoznati določene znamenitosti Tenerifa, nam zdaj pišite na naš WhatsApp, da se pogovorimo in oblikujemo ekskluzivno pot za vas.

Kako rezervirati vodene oglede in izlete na Tenerifih

VIP izlet La Gomera (4)
V bananapalmbay.com smo podjetje, ki si prizadeva za zadovoljstvo svojih obiskovalcev. Z nami prihranite čas in denar, saj si prizadevamo svojim strankam zagotoviti nepozabna doživetja in vemo, kako to storiti.

Uživajte v prednostih najema vodenih ogledov. Obiskali boste lahko najzanimivejše kraje na otoku v spremstvu strokovnega vodnika, ki bo z vami delil zgodovino kraja, zanimiva dejstva in nekaj anekdot. To je odlična priložnost za raziskovanje novih krajev, spoznavanje ljudi, sprostitev in še več.

Mesta za obisk z vodenimi izleti na Tenerifih

santa cruz de tenerife nakupovalni prevoz z juga tenerifov (1)
Z udobnimi in zelo udobnimi avtobusi vas popeljemo na ogled najpomembnejših znamenitosti na Tenerifih. Ne pozabite na fotoaparat, da boste lahko posneli čudovite fotografije. Za ekskluzivne oglede lahko najamete tudi zasebne izlete. Uživajte v dejavnosti na bolj oseben način in med vožnjo pozabite na družbo neznancev.

Spodaj je seznam krajev, ki jih lahko obiščete, če najamete naše vodene oglede in izlete. Če pa želite spoznati vse naše razpoložljive dejavnosti, si oglejte vodnik na koncu besedila. Ko izberete dejavnost, izpolnite kontaktni obrazec za rezervacijo, mi pa vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času. Kadar koli želite, lahko pišete tudi na naš WhatsApp, saj je to najlažji in najbolj neposreden način komunikacije z nami.

Vodeni izleti v nacionalni park Teide

Tenerife: Počitnice pozimi
Obiščite impresivno goro Teide z najvišjim vrhom v Španiji. Ponujamo vam različne izlete za obisk Teide in uživanje v vulkanski pokrajini.

Teide lahko obiščete tudi ponoči in si ogledate nočno nebo ter raziskujete vesolje. Z našimi vodenimi izleti na Teide ponoči lahko najamete teleskope velikega dosega, da si ogledate zvezde in uživate v očarljivi lepoti vesolja.

Obiščite simbolične vasi Tenerifov

obiščite Garachico Tenerife
Med vasicami, ki jih lahko obiščete z našimi vodenimi ogledi na Tenerifih, sta Masca in Garachico. To sta čudoviti mesti, ki ju obdajajo impresivne vulkanske pokrajine, doline in gore. Vsako od njih ima različne zgodovinske in kulturne znamenitosti, ki jih je vredno spoznati.

Popeljemo vas tudi do mest San Cristobal de la Laguna in Santa Cruz de Tenerife, kjer lahko občudujete, kako stare stavbe sobivajo v harmoniji s sodobno arhitekturo regije. Sprehodite se po njegovih ulicah, polnih umetnosti in kulture, ter okusite pristne okuse Kanarskih otokov v različnih restavracijah tega območja.

Izleti po plantažah in vinogradih na Tenerifih

degustacija vinske trte na tenerfe (2)
Ponujamo vodene izlete, na katerih se lahko povežete z naravo in spoznate nekaj več o kmetijskih procesih na Tenerifih. Popeljemo vas tudi do spoznavanja procesa pridelave vin na Tenerifih, ki so po vsem svetu priznana zaradi svoje odlične kakovosti. Izlet se zaključi z degustacijo vin z živahnimi okusi, ki bodo navdušili vse vaše čute.

Izleti z ladjo na Tenerifih

izlet s katamaranom White Paradise tenerife za poslušanje kitov in delfinov
Počitnice na Tenerifih niso popolne, če si ne privoščite sprehoda po zalivu in uživanja v morju na krovu fantastične ladje. Z našimi izleti z ladjo na Tenerifih lahko uživate v spektakularnih vožnjah na naših prostornih in udobnih katamaranih. Določite si dan, da boste med počitkom na palubi čolna občutili morski vetrič na obrazu. Povabite svoje prijatelje in preživite prijetne trenutke ob smehu, plesu in osvežilnih pijačah. Na morju je življenje lepše.

Eden catamaran tour tenerife
Izleti z ladjo na Tenerifih vključujejo opazovanje kitov v njihovem naravnem okolju in obisk najzanimivejših krajev v zalivu, kot so Skale velikanov in zaliv Masca. Za užitek vseh imamo dobro premišljene poti, zato pridite in uživajte v tej neverjetni pustolovščini na morju pod žarečim soncem Tenerifov.

CAPELLI TEMPEST-770 - Najem čolna na Mallorci z licenco brez kapitana (7).min
Najemate lahko tudi zasebne izlete z ladjo, da boste v pustolovščini uživali na ekskluziven način. Ponujamo vam luksuzne jahte, jadrnice in druge čolne, s katerimi lahko križarite po zalivu s svojimi najdražjimi in brez prisotnosti tujcev na krovu. Oglejte si vodnik na koncu besedila, kjer boste našli vsa plovila, ki so na voljo za izlete po Tenerifskem zalivu. Spakirajte kopalke, sončna očala in željo po zabavi ter se osvežilno zaplavajte v vodah Atlantskega oceana.

Pomoč in prevoz

Če so vam bili naši vodeni izleti in ekskurzije na Tenerifih všeč, nam brez oklevanja pišite na WhatsApp in rezervirajte. Ne pozabite, da so Tenerife otok z veliko turistično dejavnostjo, zato obravnavamo veliko povpraševanj. Vabimo vas, da nas kontaktirate nekaj dni prej, da boste lahko zagotovili, da boste našli želeno dejavnost za izbrani datum. Zahvaljujemo se vam, ker ste nam zaupali uživanje v radostih Tenerifov. Ne pozabite, da imamo na voljo prevoz do glavnih turističnih središč južnega dela Tenerifa in nekaterih krajev na severu. Pišite nam na WhatsApp in navedite svojo lokacijo, da potrdite razpoložljivost prevoza. Uživajte v počitnicah na Tenerifih in upamo, da se boste imeli lepo.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: