Første offentliggørelse: marts 21, 2024 |

Hvad er afstanden mellem De Kanariske Øer?

Du har sikkert tænkt på at besøge og lære hver enkelt af De Kanariske Øer at kende på din ferie. Du har sikkert ikke lyst til kun at besøge de mest populære: Tenerife og Gran Canaria, men også de andre som Lanzarote, Fuerteventura eller La Palma.

For at kunne lave en god rejseplan skal du kende afstanden mellem de Kanariske Øer og de bedste transportmuligheder for at lære dem at kende.

Hvilke øer ligger længst fra hinanden, og hvilke ligger tættest på hinanden?

De øer, der ligger længst fra hinanden, er El Hierro og La Graciosa, med cirka 450 kilometer diagonalt. Øen La Graciosa har ingen lufthavn, så det er ikke muligt at rejse direkte med fly, men det er muligt at rejse fra El Hierro til Lanzarote med fly og derefter tage en færge til La Graciosa. Denne rejse fra ende til anden vil tage mellem 1 time og 30 minutter og 2 timer og 30 minutter.

I mellemtiden er La Graciosa og Lanzarote de øer, der ligger tættest på hinanden, kun 1 kilometer fra hinanden, cirka 25 minutter med færge.

Men hvis din idé er at udforske De Kanariske Øer en efter en, eller i det mindste de fleste af dem, vil du gerne kende de mest populære ruter og deres respektive afstande.

Afstand mellem Tenerife og Gran Canaria</h2
Hvad er afstanden mellem De Kanariske Øer?

Da Tenerife og Gran Canaria er de to mest besøgte øer i øgruppen, undrer du dig sikkert over afstanden mellem dem. De ligger 60 kilometer fra hinanden, så det vil tage dig cirka 40 minutter at rejse med fly eller 1 time og 20 minutter med færge.

Afstanden mellem Gran Canaria og Fuerteventura</h2
Hvad er afstanden mellem De Kanariske Øer?

Afstanden mellem øerne Gran Canaria og Fuerteventura er cirka 120 kilometer. Denne rejse tager mindst 40 minutter med fly eller 2 timer med færge.

Afstand fra Gran Canaria til Lanzarote</h2
Playa Grande i El Poris de Abona

At rejse med færge mellem Gran Canaria og Lanzarote tager længere tid end i andre tilfælde, da disse øer ligger mere end 200 kilometer fra hinanden. Det resulterer i en rejsetid på cirka 6 til 8 timer og 50 minutter med fly.

Afstand mellem Fuerteventura og Lanzarote
Fuerteventura Corralejo (3).min

Hvis du planlægger en rejse til Fuerteventura og gerne vil vide, hvor langt der er til den nærmeste ø (Lanzarote), så du kan lære dem begge at kende, kan Banana Palm Bay fortælle dig det. De er kun 14 kilometer og 30 minutter væk fra hinanden med færge. Kort sagt er det en god idé at rejse til Fuerteventura, hvis du vil besøge mere end én ø og samtidig spare tid og penge.

Afstand fra Tenerife og La Gomera

Tenerife og La Gomera er andre øer, der ligger meget tæt på hinanden. Kun 39 kilometer adskiller disse smukke øer, der er fulde af krystalklare strande, bjerge og vulkanske formationer. At tage en færge tager kun mellem 50 minutter og en time, så du kan se begge øer uden at spilde alt for meget tid.

Bedste måder at komme fra den ene ø til den anden

lufthavne kanarieøerne (4)

De to vigtigste metoder til at rejse komfortabelt fra en ø til en anden er med fly eller færge. De Kanariske Øer har 8 lufthavne og over 16 færgehavne, hvilket gør det nemt at udforske hver enkelt.

Fra Banana Palm Bay håber vi, at denne artikel har hjulpet dig med at lære mere om afstandene mellem De Kanariske Øer, så du kan planlægge din ferie til perfektion.

Relaterede artikler:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom