Első közzététel: március 29, 2024 |

Fedezze fel a lenyűgöző Amadores strandot Gran Canarián.

A Playa de Amadores egy fantasztikus mesterséges strand Gran Canarián. Sok utazó számára ez a tökéletes strand a kikapcsolódáshoz, ahová el lehet menni, hogy nyugalmat találjon és megújuljon. Élvezze a gyönyörű aranyszínű homokot és a nyugodt türkizkék vizet.

Helyszín

Playa de Amadores Gran Canaria délnyugati részén, Mogán településen található, a repülőtértől mindössze 48 km-re. A Puerto Rico strandról az 1 km hosszú sétányon keresztül is megközelíthető. A strandot a 01-es, 33-as, 39-es és 91-es buszjáratok kötik össze a sziget többi részével.

Főbb jellemzők

Félhold alakú, és 800 méter hosszan húzódik a buja tengerparton. Az öblöt két hullámtörő védi, hogy garantálja a víz nyugalmát. Mivel alacsony hullámzású zóna, kiválóan alkalmas úszásra és búvárkodásra.

Korábban a területet sziklák borították, de odaadó munka után a partot megtisztították, így gyönyörű, aranyszínű homokos partvonal maradt. Ma ez egy paradicsomi strand, amely tökéletes az úszáshoz és a pihenéshez. A strandról láthatjuk a Mogán partjainál kikötő különböző sétahajókat és halászhajókat.

Családi strand

A Playa de Amadores strandon a labdajátékok és a hangos zene tilos, hogy a strand nyugodt maradjon, és mindenki élvezhesse. Hasonlóképpen, ez nem egy olyan terület, ahol nagy az éjszakai élet, ezért tökéletes a családi nyaraláshoz, nyugodt légkörben. Aki szórakozni vagy bulizni szeretne, az élénkebb éjszakai élettel rendelkező Playa Puerto Ricóba mehet.

Nyugodt és sekély vize miatt Playa de Amadores alkalmas a gyermekek számára, akik biztonságosan tudnak úszni. A kicsik élvezik a homokban való játékot, a homokvárépítést és a szabad szaladgálást, miközben szüleik napoznak és pihennek.

Ez a strand a párok kedvenc strandja is, akiket gyakran látnak a parton sétálgatni. Élvezik a naplementét a színes égbolt és a tenger friss energiáját. Ha az időjárás engedi, a szomszédos Tenerife szigetén a háttérben a Teide is látható, ami még romantikusabbá teszi a naplementét.

Szolgáltatások

Kék zászlós kitüntetéssel rendelkezik, ami garantálja a víz higiéniai minőségét, a biztonságot és a kiváló strandszolgáltatásokat. Az Amadores strandon megtalálod:

    • WC-k
    • Napozóágyak és napernyők bérelhetők
    • Létrehozó őrök
    • Rámpák a kerekesszékkel való bejutáshoz, kétéltű székek és bóják a mozgáskorlátozottak fürdésének megkönnyítésére

A stranddal párhuzamos utcában bőséges parkolóhely van. A fogyatékkal élők számára fenntartott parkolóhelyekkel rendelkező fizetős parkolóhelyet is elérhet.

Szintén a strandon található egy játszótér a legkisebbek örömére, egy minigolfpálya, egy strandklub esti partikkal és masszázsterületekkel. Ha sportolni szeretne, a közeli üzletekben a Playa de Amadores-i vízi sportokhoz szükséges felszereléseket bérelheti.

A strandhoz közel található a híres Amadores Fun Park, egy nagyszerű vízi park, amely különböző attrakciókkal várja az egész családot. A parkban úszómesterek vigyáznak a fürdőzők biztonságára, és a 4 év alatti gyermekek számára tilos a belépés.

Szálláslehetőségek Playa de Amadoresben

A Playa de Amadores mögött éttermek és bárok hosszú sora található jó ételekkel és frissítő italokkal. A strand közelében kevés szállodát találsz, de kiváló szolgáltatásokkal és gyönyörű kilátással az óceánra. A tengerre néző bevásárlóközpontot is találsz, ahol megvásárolhatod, amire szükséged van, és jó ételeket fogyaszthatsz.

Strandok Puerto Rico