Playa del Inglés Strand

Playa del Inglés Strand

Playa del Inglés Európa egyik legjobb strandja, és Gran Canaria egyik legszebb és legforgalmasabb strandja. Napjainkban a melegre és szórakozásra vágyó turisták millióinak napsütötte menedéke.

Playa del Inglés éghajlata csodálatos. Az év nagy részében a hőmérséklet 18ºC és 22ºC között marad. Ismerje meg ebben a bejegyzésben mindazt, amit Playa del Inglés kínál.

A Playa del Inglés név eredete

Az 1960-as években kezdtek épülni körülötte szállodák és rezidenciák, azzal a szándékkal, hogy az angolok nyaralóhelyei legyenek. Ma a külföldi turisták újra és újra visszatérnek ide. Sokan vásárolnak ingatlant, hogy bármikor visszatérhessenek, amikor csak akarnak. Így teljesült az a küldetés, hogy az angolok, írek és más európaiak második otthona legyen.

Helyszín

Gran Canaria déli részén található, pontosabban San Bartolomé de Tirajana településen. Ez egy 3 kilométer hosszúságú, aranyhomokos és nyugodt vizű városi strand.

A Maspalomas strand és a San Agustín strand között található. Emellett a híres Maspalomas-dűnék mellett található, amely egy nagy turisztikai értékkel bíró természetvédelmi terület.

Szolgáltatások

Playa del Inglés elnyerte a Kék Zászlót, ami azt jelenti, hogy kiváló fürdőzési feltételeket és minőségi szolgáltatásokat kínál, mint például:

  • Életmentők
  • Zuhanyzók
  • Öltözők
  • Napozóágyak
  • parkoló
  • Buszmegálló

Szépsége és kiváló szolgáltatásai mellett ideális strand a gyermekekkel való nyaraláshoz. Széles és biztonságos területekkel rendelkezik, hogy mindenki élvezhesse.

Playa del Inglés (2).min

Vízi tevékenységek

A fiatalok és az adrenalinfüggők Playa del Inglésen gyűlnek össze, hogy élvezzék a csodálatos szabadtéri tevékenységeket. A ragyogó napsütésnek köszönhetően, amely az év nagy részében bevilágítja a strandot, lehetőség nyílik az Önt érdeklő vízi sportok gyakorlására.

Itt szörfözhet a hullámokon, sznorkelezhet, futhat a strandon és gyakorolhatja a Capoeirát. Béreljen e-scootert, jet-skit, kitesurfing, windsurfing, kitesurfing és bodyboard deszkát. Élményvitorlázás, strandröplabda és strandfoci is rendelkezésre áll.

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

Nudista strand

A naturisták biztonságos menedéket találnak, ahol úgy élvezhetik a napsütést és a tengert, hogy egy centiméternyi bőrüket sem takarják el. A nudista terület elszigetelt. Ezen a területen magányosabban és nyugodtabb légkörben napozhat. A nudizmus lehetősége miatt Playa del Inglés az LGTB lakosság egyik kedvenc strandja.

Tengerparti sétány

A közelben üzletek sokasága található, ahol mindent megtalál, ami a strandoláshoz szükséges. A különböző ír pubok, diszkók és bárok is várják a látogatókat.

Élvezze a finom ételeket a régió éttermeiben. Látogasson el a bevásárlóközpontokba, és ne felejtsen el ajándéktárgyakat vásárolni, hogy kézzelfogható emlékeket vigyen haza a szigeten tett látogatásáról.

A Playa del Inglés környéki szállodai kínálat nagyon teljes. All-inclusive szállodákat, apartmanokat és rezidenciákat talál kiváló szolgáltatásokkal.

Playa del Inglés és Maspalomas között található a Holiday World Maspalomas vidámpark. Egy nagyszerű park, ahol a családdal és a barátokkal szórakozhat. A közelben található még a Sioux City és az Aqualand Maspalomas, két szenzációs vidámpark minden korosztály számára.

Élvezze Playa del Inglés-t a Gran Canaria-i nyaralás alatt. Nézze meg a dűnéket, a nudista területet és a kínálkozó vízi tevékenységeket. Kóstolja meg a régió ízletes ételeit, és élvezze a felejthetetlen nyaralást. Felhívjuk figyelmét, hogy tegye meg az óvintézkedéseket, ha a szigetnek ezen a részén szeretne nyaralni, mivel ez egy nagyon forgalmas terület. Érdemes előre lefoglalni a helyeket, hogy a kívánt időpontban találjon helyet.

Strandok Puerto Rico
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó tevékenységek: