Playa del Inglés Ranta

Playa del Inglés Ranta

Playa del Inglés on yksi Euroopan parhaista rannoista ja yksi Gran Canarian kauneimmista ja vilkkaimmista rannoista. Nykyään se on aurinkoinen turvapaikka miljoonille turisteille, jotka etsivät lämpöä ja hauskanpitoa.

Playa del Inglésin ilmasto on upea. Lämpötila pysyy suurimman osan vuodesta 18ºC:n ja 22ºC:n välillä. Tutustu tässä postauksessa kaikkeen, mitä Playa del Inglésillä on tarjottavanaan.

Playa del Inglés -nimen alkuperä

1960-luvulla sen ympärille alettiin rakentaa hotelleja ja asuntoja, joiden tarkoituksena oli toimia englantilaisten loma-asuntoina. Nykyään ulkomaiset turistit palaavat tänne yhä uudelleen ja uudelleen. Monet ostavat kiinteistöjä palatakseen sinne aina halutessaan. Näin ollen englantilaisten, irlantilaisten ja muiden eurooppalaisten toinen koti on täyttänyt tehtävänsä.

Sijainti

Se sijaitsee Gran Canarian eteläosassa, tarkemmin sanottuna San Bartolomé de Tirajanan kunnassa. Se on 3 kilometrin pituinen kultaisen hiekan ja rauhallisen veden kaupunkiranta.

Se sijaitsee Maspalomasin rannan ja San Agustínin rannan välissä. Se on myös kuuluisan Maspalomasin dyynien vieressä, joka on matkailullisesti erittäin arvokas luonnonsuojelualue.

Palvelut

Playa del Inglésille on myönnetty Sininen lippu, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa erinomaiset uintiolosuhteet ja laadukkaat palvelut, kuten seuraavat:

  • Hengenpelastajat
  • Suihkut
  • Pukuhuoneet
  • Aurinkotuoleja
  • pysäköintialue
  • Bussipysäkki

Kauneutensa ja erinomaisten palvelujensa lisäksi se on ihanteellinen ranta lasten kanssa vietettäville lomille. Se on leveä ja siellä on turvallisia alueita, joilla kaikki voivat nauttia.

Playa del Inglés (2).min

Vesiaktiviteetit

Nuoret ja adrenaliinihullut kokoontuvat Playa del Inglésiin nauttimaan upeista ulkoilma-aktiviteeteista. Rannan suurimman osan vuodesta valaisevan kirkkaan auringonpaisteen ansiosta voit harrastaa sinua kiinnostavia vesiurheilulajeja.

Täällä voit surffata aalloilla, snorklata, juosta rannalla ja harjoitella Capoeiraa. Vuokraa e-skoottereita, vesiskoottereita, leijalautoja, purjelautailua, leijalautailua ja bodyboarding-lautoja. Tarjolla on myös laskuvarjopurjehdusta, rantalentopalloa ja rantajalkapalloa.

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

Nudistiranta

Naturistit löytävät turvallisen paikan nauttia auringosta ja merestä peittämättä senttiäkään ihostaan. Nudistialue on eristäytynyt. Tällä alueella voit ottaa aurinkoa yksinäisemmässä ja rennommassa ilmapiirissä. Nudismimahdollisuuden vuoksi Playa del Inglés on LGTB-väestön suosikkiranta.

Rantakatu

Lähistöllä on lukuisia kauppoja, joissa on kaikkea, mitä tarvitset rannasta nauttimiseen. Voit myös vierailla erilaisissa irkkupubeissa, diskoissa ja baareissa, jotka odottavat kävijöitä.

Nauti herkullisista aterioista alueen ravintoloissa. Käy ostoskeskuksissa ja älä unohda ostaa matkamuistoja, jotta voit viedä kotiin konkreettisia muistoja vierailustasi saarella.

Hotellitarjonta Playa del Inglésin ympäristössä on hyvin kattava. Löydät all inclusive -hotelleja, huoneistoja ja residenssejä, joissa on erinomaiset palvelut.

Playa del Inglésin ja Maspalomasin välissä on huvipuisto Holiday World Maspalomas. Hieno puisto, jossa voit nauttia perheen ja ystävien kanssa. Lähistöllä on myös Sioux City ja Aqualand Maspalomas, kaksi sensaatiomaista huvipuistoa kaikenikäisille.

Nauti Playa del Inglésistä lomallasi Gran Canarialla. Tutustu dyyneihin, nudistialueeseen ja tarjolla oleviin vesiaktiviteetteihin. Maistele alueen herkullista ruokaa ja nauti unohtumattomasta lomasta. Muistutamme, että sinun on noudatettava varovaisuutta, jos haluat lomailla tässä osassa saarta, sillä se on erittäin vilkas alue. Varaukset kannattaa tehdä etukäteen, jotta paikat löytyvät haluamana ajankohtana.

Rannat vuonna Puerto Rico

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Liittyvät toiminnot: