Playa de Montaña de Arena Ranta

Playa de Montaña de Arena Ranta

Playa de Montaña de Arena on koskematon ja vähän tunnettu ranta. Se sijaitsee Gran Canarian eteläosassa, ja vaikka se sijaitsee saaren tällä puolella, sinne tulee vain vähän turisteja. Suurin osa sen kävijöistä on paikallisia, jotka tulevat tänne joka viikonloppu.

Se on villi ja pieni ranta, jolla on rauhallinen tunnelma. Sille on ominaista tumma hiekka, kohtalainen tuuli ja tyyni vesi. Se on täydellinen niille, jotka haluavat viettää päivän rannalla kaukana väkijoukoista. Kutsumme sinut käymään siellä rentoutumaan ja saamaan kosketuksen luontoon ilman kaupungin hälinää ja epämiellyttäviä katseita.

Nudistiranta

Edellä mainittujen ominaisuuksien ansiosta tämä ranta tarjoaa täydelliset olosuhteet nudismille. Vieraile kohteessa Sand Mountain Beach (ranta) ja ota aurinkoa ihosi joka sentillä. Jätä uima-asusi kotiin ja antaudu luonnolle koko olemuksellasi.

Ota koirasi mukaan uimaan rannalle.

Sen lisäksi, että voit harjoittaa nudismia, voit tällä rannalla tuoda koirasi nauttimaan rannasta yhtä iloisesti kuin sinä.

Leirintäalue

Yksi tämän rannan houkuttelevimmista puolista on se, että se tarjoaa mahdollisuuden leiriytyä ja viettää yön Gran Canarian kirkkaan kuun alla. Telttailu on yleisempää kesäkuukausina. Vain kesäkuukausina tämä ranta lakkaa olemasta rauhallinen ja rento ja muuttuu paikaksi, joka on täynnä telttoja ja väkijoukkojen hälinää. Muina aikoina tai viikonpäivinä ranta pysyy kuitenkin syrjäisenä ja miellyttävänä pakopaikkana kaupungista.

Jos päätät leiriytyä tälle alueelle, pystytä teltta hyvin lähelle vuorta, jotta vältät joutumisen veteen vuoroveden tullessa.

-Playa de Montaña Arena.min

Palvelut

Sand Mountain Beachilla ei ole sellaisia palveluita ja mukavuuksia, joita kaupunkirannalta voi odottaa. Kaupunkimaisia palveluja, rantabaareja tai auringolta suojaavia sateenvarjoja ei ole. Täällä on vain vuoria, paahteista hiekkaa ja ihana meri. Et myöskään löydä vessoja tai ravintoloita, joten ota omat eväät ja juomat mukaan.

Jos et ole valmis uhraamaan totuttuja mukavuuksia, suosittelemme Playa del Inglésin, San Agustínin tai Maspalomasin rantaa. Sillä välin Playa de Montaña de Arenan ranta odottaa sinua tarjotakseen toisenlaista virkistystä täydessä kosketuksessa luontoon.

Lapset

Tätä rantaa ei suositella lapsille. Rannalle pääsy edellyttää joidenkin monimutkaisten esteiden ylittämistä. Kyseessä on myös ranta, jolla saattaa olla koiria, joten lasten ei ole suositeltavaa leikkiä alueella.

Miten sinne pääsee

Pääset Montaña de Arenan rannalle Pasito Blancosta El Pajariin johtavaa rannikkotietä pitkin. Käänny hiekkatielle, joka vie kohti Las Carpinterasin rantaa. Suosittelemme pysäköimään lähelle tietä, jotta vältät epätasaisen maaston kuoppia.

Kun olet poistunut autosta, kävele rannikkoa pitkin ja saavut Las Carpinterasin rannalle. Käänny vasemmalle ja kävele noin 10 minuuttia kallioiden läpi, kunnes löydät Montaña de Arenan rannan. Suosittelemme käyttämään mukavia kenkiä ja kantamaan kevyttä painoa, jotta vaikeakulkuisten alueiden läpikäyminen olisi helpompaa.

Toinen tapa päästä Playa de Montaña de Arenalle on vuokrata kajakki, jolla voit meloa rannalle. Tämä on yksi hauskimmista aktiviteeteista, joita rannalla voi harrastaa, ja se on erittäin suosittu vierailijoiden keskuudessa. Jos valitset tämän aktiviteetin, pääset tutustumaan muihin yhtä kauniisiin ja viehättäviin koskemattomiin poukamiin.

Kutsumme sinut vierailemaan Playa de montaña de arena -rannalla lomasi aikana Gran Canarialla. Tule ja nauti sen kristallinkirkkaista vesistä ja villistä tyylistä. Irrottautukaa maailmasta ja antautukaa meren rauhallisuudelle. Tämä on luonnon lahja niille, jotka etsivät syrjäisyyttä ja erämaisuutta. Täällä voitte tehdä mitä haluatte, ainoa asia, jota pyydämme, on, ettette roskaisi ja jättäisitte rannan samanlaisena kuin löysitte sen. Älä häiritse ympäristöä poimimalla kiviä tai siirtämällä niitä ympäriinsä. Meidän on pidettävä huolta kaikesta, mitä rannalla on tarjottavanaan, jotta voimme nauttia siitä aina kun haluamme.

Rannat vuonna Puerto Rico

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Liittyvät toiminnot: