Első közzététel: szeptember 14, 2022 | Utolsó frissítés: szeptember 16, 2022 | Szerző: Jan Daniel

Playa de Montaña de Arena Strand

Playa de Montaña de Arena egy érintetlen és kevéssé ismert strand. Gran Canaria déli részén található, és annak ellenére, hogy a szigetnek ezen az oldalán található, kevés turistát fogad. Látogatóinak többsége helybéli, akik minden hétvégén ide járnak.

Ez egy vad és kicsi strand, csendes légkörrel. Sötét homok, mérsékelt szél és nyugodt víz jellemzi. Tökéletes azok számára, akik a tömegektől távol szeretnének eltölteni egy napot a tengerparton. Meghívjuk Önt, hogy látogasson el ide, hogy a város nyüzsgése és a kellemetlen tekintetek nélkül pihenjen és kapcsolatba kerüljön a természettel.

Nudista strand

A fent említett jellemzőknek köszönhetően ez a strand tökéletes feltételeket kínál a nudizmushoz. Látogasson el a Sand Mountain Beach-re, hogy bőrének minden porcikáján napozzon. Hagyja otthon a fürdőruháját, és adja át magát teljes lényével a természetnek.

Hozza magával kutyáit is a strandon való fürdőzésre.

Amellett, hogy gyakorolhatja a nudizmust, ezen a strandon a kutyáit is magával viheti, hogy ugyanolyan boldogan élvezzék a strandot, mint ön.

-Playa de Montaña Arena.min

Kempingezés

Ennek a strandnak az egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy lehetőséget kínál sátorozásra, és az éjszakát Gran Canaria fényes holdja alatt töltheti. A kempingezés a nyári hónapokban gyakoribb. Csak a nyári hónapokban ez a strand megszűnik csendes és nyugodt lenni, és sátrakkal és a tömegek nyüzsgésével teli hellyé válik. A hét más időszakaiban vagy napjain azonban a strand továbbra is magányos és kellemes visszavonulást jelent a várostól.

Ha úgy dönt, hogy ezen a területen táborozik, a sátrat nagyon közel állítsa fel a hegyhez, hogy elkerülje, hogy a dagály idején a vízbe kerüljön.

Szolgáltatások

Azok a szolgáltatások és kényelmi szolgáltatások, amelyeket egy városi strandon keresünk, nincsenek jelen a Sand Mountain Beach-en. Nincsenek városi kényelmi szolgáltatások, nincsenek strandbárok, és nincsenek napernyők, amelyek megvédik Önt a naptól. Itt csak hegyek, forró homok és egy gyönyörű tenger van. WC-t és éttermet sem találsz, ezért vigyél magaddal ételt és italt.

Ha nem hajlandó lemondani a megszokott kényelemről, javasoljuk, hogy látogasson el Playa del Inglés, San Agustín vagy Maspalomas strandjára. Eközben a Playa de Montaña de Arena strand várja, hogy a természettel való teljes érintkezésben másfajta kikapcsolódást kínáljon.

Gyermekek

Ez a strand nem ajánlott gyermekek számára. A strandra való bejutás néhány bonyolult akadály leküzdését feltételezi. Ezen a strandon kutyák is lehetnek, ezért nem tanácsos a gyerekeknek a környéken játszani.

Hogyan juthat el oda

A Montaña de Arena strandra a Pasito Blanco felől El Pajar felé vezető parti úton juthatunk el. A Las Carpinteras strand felé vezető földútról térjen le. Javasoljuk, hogy az út közelében parkoljon, hogy elkerülje a durva terep kátyúit.

Miután kiszállt az autóból, sétáljon a part mentén, és eléri a Las Carpinteras strandot. Forduljon balra, és sétáljon kb. 10 percet a sziklák között, hogy megtalálja a Montaña de Arena strandot. Javasoljuk, hogy viseljen kényelmes cipőt, és vigyen magával könnyű súlyt, hogy könnyebb legyen átjutni a nehéz területeken.

A Playa de Montaña de Arena strandra való eljutás egy másik módja, ha bérel egy kajakot, hogy elevezzen a strandra. Ez az egyik legszórakoztatóbb tevékenység, amit a strandon végezhet, és nagyon népszerű a látogatók körében. Ha ezt a tevékenységet választja, megismerkedhet más, ugyanolyan szépségű és varázslatos, érintetlen öblökkel is.

Meghívjuk Önt, hogy Gran Canaria-i nyaralása során látogasson el a Playa de montaña de arena strandra. Jöjjön és élvezze a kristálytiszta vizét és a vad stílusát. Kapcsolódjon ki a világból, és adja át magát a tenger nyugalmának. Ez a természet ajándéka az elvonulásra és vadonra vágyóknak. Itt azt csinálsz, amit csak akarsz, csak annyit kérünk, hogy ne szemetelj, és hagyd úgy a strandot, ahogyan találtad. Ne zavarja a környezetet azzal, hogy köveket szedeget vagy mozgat. Vigyáznunk kell mindarra, amit a strand nyújt, hogy akkor élvezhessük, amikor csak akarjuk.

Strandok Puerto Rico