Agaeten luonnon uima-altaat

Agaeten luonnon uima-altaat

Agaeten luonnonaltaat ovat kolme tuliperäistä kallioallasta, joissa voit pulahtaa virkistävään veteen ja pitää hauskaa perheesi kanssa. Kutsumme sinut tutustumaan tähän luonnon ihmeeseen, joka vastaanottaa satoja turisteja, jotka ovat rakastuneet sen viehättävyyteen ja rauhallisuuteen.

Ne tunnetaan myös nimellä Las Salinas de Agaete. Ne tarjoavat erilaisen ympäristön kuin Gran Canarian tyypilliset rannat. Täältä et löydä dyynejä, hienoa hiekkaa tai rantaan ryöppyäviä aaltoja.

Lue tästä postauksesta, mitä Agaeten luonnonaltaat ovat, miksi ne ovat niin suosittuja ja miten niihin pääsee.

Piscinas Naturales en Agaete -.min

Mitä tehdä Agaeten luonnonaltailla

Las Salinas de Agaetesta löydät kolme mahtavaa tuliperäistä kallioallasta, jotka sopivat täydellisesti rentoutumiseen ja merestä nauttimiseen. Ne ovat yhteydessä toisiinsa ja mereen maanalaisten kanavien kautta.

Koska ne ovat suojassa aalloilta, ne tarjoavat rauhallisia vesiä, joissa voit nauttia merestä rennosti. Näiden olosuhteiden ansiosta ne ovat ihanteellisia perheille. Lapset voivat kylpeä rauhassa ilman aaltojen aiheuttamaa vaaraa. Altaisiin on portaat, joiden kautta pääsee sisään ja ulos, mikä helpottaa kaikkien perheenjäsenten pääsyä.

Agaeten luonnonaltaissa voit ottaa aurinkoa, virkistäytyä kristallinkirkkaissa vesissä ja sukeltaa löytääkseen pinnan alla piileviä kauneuksia. Kun vuorovesi nousee, aallot ja kalat tulevat altaisiin. Kun vuorovesi laskee, kalat jäävät loukkuun ja luovat mielenkiintoisen vedenalaisen ympäristön sukeltamista ja tutkimista varten.

Herkuttele silmäsi rannikon karuilla näkymillä. Anna kallioiden ja jyrkänteiden vietellä itsesi, jotka suojelevat Agaeten kaunista ja hedelmällistä laaksoa. Älä unohda vierailla El Roque Partidossa eli Dedo de Diosissa, joka on taivasta kohti osoittavan sormen muotoinen tulivuoriperäinen kallio.

Puerto de Agaete.min

Palvelut

Agaeten suolatasangoista löydät seuraavat palvelut:

  • Kylpylät
  • Ruokala
  • hengenpelastaja kesällä
  • pysäköintialue

Siellä on myös solarium, jossa voit ottaa rauhassa aurinkoa saamatta hiekkaa täyteen.

Sijainti

Nämä luonnonaltaat sijaitsevat Agaetessa Gran Canarian luoteisosassa, ja ne ovat saaren tunnetuimpia. Niiden nimi tulee niiden entisestä toiminnasta suola-altaina. Muinaisina aikoina täällä käytiin etsimässä merisuolaa, joka myöhemmin muutettiin näiksi upeiksi altaiksi, joista voimme nauttia nykyään.

Agaete

Pueblo de Agaete.min

Agaete on kaupunki, jossa on kalastusperinne, ja siellä paistettua kalaa, suolakalaa ja merenkulkuharrastusta riittää. Täältä löydät erilaisia kulttuuri- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Tämä kylä on suurten runoilijoiden synnyinpaikka, jotka löytävät inspiraationsa sen laakson kauneudesta, meren tuoksusta ja kalastustunnelmasta.

Rantakadun varrella on kauppoja, käsityömyyntiä ja kymmeniä ravintoloita, joissa tarjoillaan tuoretta kalaa kaikkina kellonaikoina. Hemmottele makuaistiasi ja valmistaudu nauttimaan kalaa sen eri esitystavoissa. Et pysty päättämään liemien, paistien tai perinteisten paistettujen kalaruokien välillä.

Miten Agaete-altaille pääsee

Jos haluat tutustua Agaeten luonnonaltaisiin, pääset sinne autolla Las Palmasista, joka on vain 30 minuutin ajomatkan päässä. Sinne pääsee myös kävellen Puerto de las Nievesin Paseo de los Poetas -kadulta. Jos olet Teneriffalla ja haluat siirtyä saarelta toiselle, matka kestää lautalla hieman yli tunnin. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto vierailijoille, jotka haluavat tutustua Kanariansaariin jäämättä paitsi nähtävyyksistä. Suosittelemme, että suunnittelet lomasi huolellisesti, jotta voit tutustua kaikkiin Kanariansaarten viehätyksiin.

Rannat vuonna Gran Canaria
Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Liittyvät toiminnot: