Første publisering: mars 30, 2024 |

Puerto Rico-stranden på Gran Canaria

Nyt den flotte urbane stranden Puerto Rico på Gran Canaria. I denne teksten gir vi fullstendig informasjon om denne stranden, som har blitt en av de viktigste på øya.

Situasjon

Playa Puerto Rico ligger sørvest på Gran Canaria i kommunen Mogán. Den ligger ved foten av klippene, rett ved siden av Playa de Amadores og Anfi del Mar. Det ligger i et turistkompleks og er omgitt av ulike turistfasiliteter med alle tjenester for reisende og turister.

Kjennetegn ved Playa Puerto Rico

Playa Puerto Rico er en fantastisk kunstig strand som ble bygget på 1960-tallet for å øke turismen i regionen. I dag er den en av de mest strålende og solrike strendene på Gran Canaria. Den ligger i det beste området på øya, med flest soltimer i året og det beste klimaet i Europa.

Stranden har nydelig, gyllen sand og krystallklart, turkist vann. Her kan man sole seg, slappe av i sanden og bade.

Den er halvmåneformet og er 280 meter lang og 100 meter bred på det bredeste punktet. Den er beskyttet av to bølgebrytere som garanterer rolige badeforhold. Det er også grunt på land, noe som gjør den til en perfekt strand for barn og hele familien. Det er også den foretrukne stranden for vennegrupper og alle som ønsker å nyte havet på Gran Canaria.

Tjenester

Selv om denne stranden ikke har Blått flagg, har den krystallklart og rolig vann som er perfekt for bading. Den tilbyr også utmerkede strandtjenester som f.eks:

  • Utleie av solsenger og parasoller
  • Strandbarer
  • Toaletter
  • Dusjer
  • Fotbad
  • Tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne
  • Betalt parkering

Paseo Maritimo

Playa de Puerto Rico ligger ved siden av en vakker strandpromenade med innfødte trær, der det er hyggelig å spasere og beundre havet. Hvis været tillater det, kan du også beundre den imponerende toppen av Teide-fjellet på Tenerife. I nærheten ligger et stort shoppingområde med en rekke butikker og restauranter som tilbyr det beste av kanariske smaker.

Fra marinaen kan du ta en tur med katamaran langs kysten av Gran Canaria. Du kan også bestille båtturer for å se hvaler og delfiner i deres naturlige habitat. Det finnes et stort utvalg av hoteller i dette turistsenteret. Du finner forskjellige hoteller og leiligheter med alt du trenger. Vi minner om at det er lurt å reservere på forhånd, spesielt i høysesongen da det fort blir utsolgt.

Når du besøker Puerto Rico-stranden, bør du benytte anledningen til å spasere langs den lange shoppinggaten med dusinvis av butikker og restauranter. Du bør også besøke andre naturattraksjoner i nærheten, som Maspalomas-sanddynene og Amadores-stranden. Gå heller ikke glipp av muligheten til å besøke fiskerlandsbyen Arguineguín, der du kan smake på sjømatdelikatesser fra Gran Canarias sørkyst.