Playa del Ingles Strand

Playa del Ingles Strand

Playa del Inglés er en av de beste strendene i Europa og en av de vakreste og travleste på Gran Canaria. I dag er det et solrikt tilfluktssted for millioner av turister på jakt etter varme og moro.

Klimaet i Playa del Inglés er fantastisk. I løpet av det meste av året holder temperaturen seg mellom 18ºC og 22ºC. Finn ut i dette innlegget alt Playa del Inglés har å tilby.

Opprinnelsen til navnet Playa del Inglés

På 1960-tallet begynte man å bygge hoteller og boliger rundt det, med den hensikt å være feriehus for engelskmennene. I dag kommer utenlandske turister tilbake igjen og igjen. Mange kjøper eiendommer for å returnere når de vil. Dermed ble oppdraget om å være det andre hjemmet til engelskmennene, irene og andre europeere oppfylt.

plassering

Det ligger sør på Gran Canaria, nærmere bestemt i kommunen San Bartolomé de Tirajana. Det er en urban strand med gyllen sand og rolig vann som strekker seg 3 kilometer.

Det ligger mellom Maspalomas-stranden og San Agustín-stranden. Det ligger også ved siden av de berømte sanddynene i Maspalomas, et naturreservat med stor turistverdi.

Tjenester

Playa del Inglés har blitt tildelt Blått Flagg, noe som betyr at det tilbyr utmerkede forhold for bading og kvalitetstjenester som:

  • Badevakter
  • Dusj
  • Prøverom
  • Solsenger
  • Bilparkering
  • Buss stopp

I tillegg til sin skjønnhet og utmerkede tjenester, er det en ideell strand for ferier med barn. Den er bred og har trygge områder for alle å nyte.

Playa del Inglés (2).min

Vannaktiviteter

Ungdommer og adrenalinjunkies samles på Playa del Inglés for å nyte fantastiske utendørsaktiviteter. Takket være det sterke solskinnet som lyser opp stranden det meste av året, vil du kunne utøve vannsportene du er interessert i.

Her kan du surfe på bølgene, snorkle, løpe på stranden og trene Capoeira. Lei e-scootere, jetski, kitesurfing, windsurfing, kitesurfing og bodyboarding boards. Parasailing, sandvolleyball og strandfotball er også tilgjengelig.

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

Nudiststrand

Naturister vil finne en trygg havn for å nyte solen og havet uten å dekke en tomme av huden. Nudistområdet er tilbaketrukket. I dette området kan du sole deg i en mer ensom og avslappet atmosfære. På grunn av muligheten for nudisme er Playa del Inglés en favorittstrand for LGTB-befolkningen.

Strandpromenaden

I nærheten finner du et mangfold av butikker med alt du trenger for å nyte stranden. Du kan også besøke de forskjellige irske pubene, diskotekene og barene som venter på besøkende.

Nyt deilige måltider i regionens restauranter. Besøk kjøpesentrene og ikke glem å kjøpe suvenirer for å ta med deg håndfaste minner fra besøket ditt på øya.

Hotelltilbudet rundt Playa del Inglés er veldig komplett. Du vil finne all-inclusive hoteller, leiligheter og boliger med utmerket service.

Mellom Playa del Inglés og Maspalomas ligger fornøyelsesparken Holiday World Maspalomas. En flott park å nyte med familie og venner. I nærheten finner du også Sioux City og Aqualand Maspalomas, to oppsiktsvekkende fornøyelsesparker for alle aldre.

Nyt Playa del Inglés under ferien på Gran Canaria. Sjekk ut sanddynene, nudistområdet og vannaktivitetene som tilbys. Smak på den deilige maten i regionen og nyt en uforglemmelig ferie. Vi minner deg om å ta dine forholdsregler hvis du ønsker å feriere på denne delen av øya, da det er et veldig travelt område. Du bør gjøre reservasjoner på forhånd for å finne plasser på ønsket dato.

Relaterte aktiviteter: