Ensimmäinen julkaisu: 13 maaliskuun, 2023 |

Tutustu Lanzaroten parhaisiin rantoihin: Tutustu sen viehätykseen!

Tässä on luettelo Lanzaroten parhaista rannoista, jotta voit valita, millä rannoilla haluat vierailla seuraavalla lomallasi. Löydät erilaisia rantoja jokaiseen makuun. Tule perheen ja lasten kanssa nauttimaan rauhallisista vesistä kaupunkiympäristössä, jossa on kaikki palvelut. Jos olet extreme-urheilun ystävä, löydät villejä rantoja, jotka sopivat täydellisesti seikkailuun.

Lanzaroten parhaiden rantojen kärki

Tuliperäisyydestään huolimatta Lanzarotella on enemmän kultaisia hiekkarantoja kuin tummia hiekkarantoja. Tämä on ristiriidassa naapurisaarten Fuerteventuran ja Teneriffan kanssa, joilla sora- ja tulivuoriperäiset rannat ovat yleisempiä. Nyt jätämme sinulle oppaamme Lanzarotella sijaitsevista rannoista, joilla on parhaat arvostelut matkailijoiden keskuudessa.

Playa de Papagayon ranta

Tutustu Lanzaroten parhaisiin rantoihin: Tutustu sen viehätykseen! Se sijaitsee Lanzaroten eteläosassa ja on yksi saaren kuuluisimmista. Se kuuluu Los Ajachesin luonnonmuistomerkkiin. Se on itse asiassa pitkä ranta, joka koostuu useista kallioiden erottamista rantaviivasta. Rannalle on ominaista kaunis kultainen hiekka ja kristallinkirkas vesi, joka sopii erinomaisesti snorklaamiseen ja merenpohjan tutkimiseen. Vain päärannalla on rantabaari, jossa on hyvää ruokaa. Muista lahdista nauttimiseen kannattaa varautua muonituksella. Nudismi ja naturismi ovat sallittuja myös näillä alueilla.

Playa Chican ranta

.
Lanzarote Playa Chica

Se tunnetaan myös nimellä Pila de La Barrilla, ja se ulottuu 100 metrin päähän. Se sijaitsee saaren kaakkoisrannikolla ja on pienestä koostaan huolimatta yksi suosituimmista. Merellä olevien kallioiden ansiosta se on suojassa aalloilta, joten se on rauhallinen ympäristö uintia ja snorklausta varten.

Famara Beach

.
playa de famara lanzarote

Se sijaitsee saaren luoteisrannikolla, ja sitä tukevat mahtavat kalliot. Se on ranta niille, jotka haluavat nauttia merestä kaukana turistikeskuksista. Sille on ominaista kaunis kultainen hiekka, joka on kivien täplittämä. Se ulottuu 6 kilometrin pituiseksi, ja siellä on runsaasti tilaa kaikille. Se on yksi Lanzaroten parhaista rannoista, joilla voit harrastaa nudismia ja tuntea meren ihosi joka sentillä. Kovien tuulien ansiosta se on surffaajien unelmaparatiisi. Tule harrastamaan surffausta, leijalautailua, purjelautailua ja bodyboardingia.

Flamencon ranta

Se sijaitsee saaren eteläosassa. Sille on ominaista erittäin kirkkaan valkoinen hiekka, joka tekee siitä poikkeuksellisen kauniin. Se ulottuu 200 metrin päähän ja sopii erinomaisesti perheen ja lasten kanssa. Sitä suojaavat aallonmurtajat, joten siellä on rauhalliset vedet, joissa voit uida ja nauttia merestä rauhassa. Voit maata ihailemassa merta ja ottaa aurinkoa lämpimällä hiekalla tai rentoutua ja lukea kirjaa palmun alla. Se on myös täydellinen ympäristö snorklaamiseen ja sukeltamiseen. Tarjolla on pysäköintimahdollisuus, ravintoloita, aurinkotuoleja, aurinkovarjoja, suihkuja ja käymälöitä. Rantakadulta on yhteys kauppoihin, baareihin ja ravintoloihin.

Playa de las Conchas

Tutustu Lanzaroten parhaisiin rantoihin: Tutustu sen viehätykseen!

Jos haluat vierailla hyvin säilyneellä, koskemattomalla rannalla, sinun pitäisi tulla tänne. Se ei kuitenkaan ole helposti saavutettavissa. Ensin on otettava lautta, jolla pääsee La Graciosan saarelle. Maalle päästyäsi sinun on lähdettävä 45 minuutin matkalle, jotta pääset lopulta paratiisiin. Löydät kauniin ja luonnollisen ympäristön, jossa turkoosi vesi peittää kultaista hiekkaa, todellisen aarteen meressä. Ole kuitenkin varovainen, sillä täällä ei ole hengenpelastajia, ja vedet ovat usein karuja ja aiheuttavat voimakkaita aaltoja. Se on ihanteellinen ranta pariskunnille ja naturismin ystäville.

White Caleton

 

Pohjoisessa Volcán de la Coronan luonnonmuistomerkissä on tämä kaunis ranta, jossa on hyvin valkoista hiekkaa ja tummia kiviä, jotka muodostavat kontrastin. Se ulottuu 500 metrin pituiseksi, johon on muodostunut upeita luonnonaltaita, joissa on seesteistä matalaa vettä. Nudismi on sallittua, mutta siihen yhdistetään ihmisiä, jotka haluavat pukeutua.

Playa Hondan ranta

 

Se sijaitsee Arrecifen lentokentän vieressä. On tavallista nähdä turisteja katsomassa lentokoneita kiikareilla rannalta. Se on kaunis ranta kaukana kaupunkialueista, jotta sen kävijät voivat nauttia siitä täysin rinnoin. Rantakadulta löydät monia laitoksia, joissa voit syödä herkullista kanarialaista ruokaa.

Playa de las Mujeres

Lanzarote Beach Playa Mujeres.min

Se on yksi Lanzaroten parhaista rannoista, ja se sijaitsee Los Ajachesin luonnonsuojelualueella. Se ulottuu 500 metrin matkalle hienoa kultaista hiekkaa, jonka rauhalliset vedet sopivat erinomaisesti snorklaukseen. Se on ranta kaukana väkijoukoista, eikä siellä ole rantapalveluita, joten sinun kannattaa tuoda mukanasi kaikki, mitä tarvitset nauttiaksesi merestä ja syödessäsi. Se on myös ranta, jolla nudismi on sallittua.

La Francesan ranta

 

Tämä La Graciosan ranta koostuu kahdesta dyynien ja vulkaanisten kallioiden suojaamasta rannasta. Sen rauhalliset vedet sopivat erinomaisesti uimiseen. Siellä on myös ankkurointipaikka, johon saapuu useita veneitä turisteineen viettämään päivää. Sinne pääsee Caleta de Sebosta jalkaisin kävelytietä pitkin, jonka ylittäminen kestää 45 minuuttia.

Los Pocillosin ranta

PuertoDelCarmen-Playa Pocillos

Tämän rannan hiekka on hieman erikoista, sen keltainen sävy on omituinen, mutta yhtä kaunista ja vetovoimaista kuin sen naapurirannat. Sillä on sinisen lipun tunnus sinisten ja matalien vesiensä ansiosta, jotka ovat ihanteellisia uimiseen. Rannalla on myös erinomaiset rantapalvelut, minkä vuoksi se on niin suosittu. Rantakadun varrella on ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Jablillon ranta

 

Tämä saaren itäosassa sijaitseva ranta on toinen tummien kallioiden täplittämistä valkoisista hiekkarannoista. Se ulottuu 350 metrin päähän, ja se on yksi Lanzaroten parhaista rannoista, jonne kannattaa mennä koko perheen kanssa. Yksi sen kallioiden eduista on, että ne suojaavat sitä aalloilta ja luovat matalia laguuneja uimareille ja aloitteleville sukeltajille. Rannalle on myönnetty sinilippu veden laadusta ja saatavilla olevista palveluista (aurinkotuoleja ja -varjoja, hengenpelastajia, suihkuja ja käymälöitä). Rantakatu yhdistää sen ravintoloihin, baareihin ja kauppoihin.

Playa del Charco de los Clicos

 

Tässä luonnontilaisessa kohteessa vallitsee vulkaaninen maisema. Se koostuu tummasta hiekasta vastakohtana kallioiden punaiselle värille. Tämän lisäksi se ylläpitää outoa vihreää laguunia, joka johtuu levien esiintymisestä. Se ei ole matkailijoiden suosima uimaranta, mutta se on silti lumoava maisema, jossa kannattaa vierailla ja tallentaa valokuviin.

Playa del Reducto

 

Arrecifessä sijaitseva ranta koostuu valkoisesta hiekasta ja sinisestä merestä, joka kiertää rannikkoa lempeästi keinuen. Avomerellä olevien riuttojen ansiosta siellä on vähän aallokkoa, mikä tekee siitä loistavan, lapsille turvallisen luonnon uima-altaan. Rantakadulla on useita baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia kanarialaisista mauista päivin ja öin.

Olemme listanneet Lanzaroten parhaat rannat uintiin ja merestä nauttimiseen. Kuten huomaat, tämän upean saaren rannikot tarjoavat todellisen paratiisin, jossa on täydellisiä rantoja ja hyvä sää. Kaikki ovat tervetulleita, kesälomalla olevat perheet, uusia kokemuksia etsivät seikkailijat tai naturistit, jotka haluavat nauttia merestä häpeilemättä. Muistutamme teitä nauttimaan luonnosta häiritsemättä sitä tai jättämättä jätteitä jälkeensä.

Rannat vuonna Lanzarotella
Aiheeseen liittyvät artikkelit: