Лодки под наем в cala d’Or

Лодки под наем в cala d’Or

Guide

В тази статия ще ви представим някои от преживяванията, на които можете да се насладите, когато наемете лодка в Кала д’Ор.

В пристанището на Кала д’Ор ще намерите лодки с всякакви размери и за всякакви вкусове. Тук живеят различни компании, които предлагат екскурзии и пакети, с които да плавате из кристално чистите води на Средиземно море.

Насладете се на красиви пейзажи и райски заливчета. До някои заливчета може да се стигне само от водата, така че разходката с лодка е най-добрият начин да видите всичко, което предлага островът.

Размерът на наема ще зависи от датата, продължителността на пътуването и характеристиките на лодката. Можете да избирате между:

  • Ветроходни лодки
  • Луксозни яхти
  • Катамарани
  • и много други

Разполагаме с малки лодки за 2 души и по-големи лодки за до 100 души. Отпразнувайте рождения си ден или ергенското парти на най-добрия си приятел на борда на лодка. Разходката с лодка е уникално преживяване и затова много хора идват в Кала Д’Ор, за да отпразнуват своите събития на море.

Освен това по време на пътуването може да се натъкнете на семейство делфини, които играят наблизо. В зависимост от маршрута и сезона може да забележите и китове и китоподобни.

Наемете луксозна яхта

Плавайте покрай бреговете на красиви заливи с мечтани пейзажи, гледките са величествени. Идеални са да вземете партньора си и да си устроите романтична среща, заобиколени от спокойствието на морето. Ще бъдете придружавани от опитен капитан, който ще се погрижи за всичко, така че да се притеснявате само за това да се наслаждавате на себе си и на партньора си.

Екскурзии с лодка

Наемете моторна лодка и плавайте без лиценз по морето. Те са оборудвани с GPS и разполагат с всичко необходимо за вашето спокойствие. Идеални са за наемане с приятели за един впечатляващ ден. Морето обикновено е спокойно, сякаш приканва ветроходците да останат и да живеят във водите му.

Екскурзии с катамаран

Предлагаме ви много удобни екскурзии, при които ще трябва само да се отпуснете и да се наслаждавате на спокойствието на морето. Идеални за малки групи. Насладете се със семейството или приятелите си на едно различно преживяване, заобиколени от кристално чисти води и лъчисто слънце.

Гмуркане

Не пропускайте възможността да се гмурнете във впечатляващото море. Ако обичате да се гмуркате, ще имате възможност и необходимото оборудване, за да се впуснете в света на рибите и коралите.

Наемане на лодки без лиценз

Малките лодки не изискват лиценз, така че можете да шофирате сами, докато се впускате във водите на морето. Това е чудесен вариант за по-авантюристично настроените, които предпочитат да поемат кормилото и сами да избират маршрута си.

Лодките с шкипер и капитан в Майорка се препоръчват за хора, които искат спокойно и безгрижно пътуване. Предимството на наемането на шкиперска лодка е, че сте водени от човек, който е експерт в лодките и познава маршрута по-добре от всеки друг. Шкиперът може да ви отведе до скрити места, които могат да бъдат открити само от тези, които познават мястото, освен това той е готов да разреши всяко неудобство, което може да възникне с лодката.

Свържете се с нас, за да ви помогнем да изберете екскурзията и лодката, които най-добре отговарят на вашите вкусове и нужди. Ние сме повече от 15 години в сектора и помагаме на нашите клиенти да получат най-доброто изживяване на борда на най-добрите лодки в Майорка.

Наемане на лодка без лиценз за лодка в Майорка

Наемане на лодки без капитан в Майорка

Свързани статии:

			mallorca things to do boat in the bay - Какво да правите в Майорка
Дейности в Майорка Майорка е най-големият от...
			Cala d'Or Mallorca - Какво да правите в Cala d’Or
В Cala d’Or ще намерите всичко необходимо, за да...
			Sa Coma - Mallorca (1) - Какво да правите в Са Кома
В северозападната част на Майорка се намира...
			mallorca boat charter luxury (1)22 - Лодки под наем в Майорка
Каним ви да изживеете прекрасни преживявания в...
			Palma de Mallorca - Какво да правите в Палма де Майорка
Ако сте на Майорка, не можете да пропуснете...
			mallorca boat charter luxury (1)34 - Лодки под наем в Са Кома
Разходката с лодка е едно от най-добрите...