Екскурзии и частен чартър на катамаран в Тенерифе

Екскурзии и частен чартър на катамаран в Тенерифе

Guide

Екскурзиите с катамаран в Тенерифе са много популярни сред туристите. Резервирайте тази фантастична лодка, за да откриете тайните на океана. Опаковайте багажа си и елате с нас, не забравяйте слънчевите си очила, слънцезащитния крем, банския костюм, кърпите и фотоапарата.

Екскурзиите с лодка в Тенерифе са чудесен начин да се отпуснете и да се насладите на океана. По време на пътуването ще имате време за слънчеви бани в солариума на лодката. Насладете се с приятелите си, отпуснете се и споделете незабравими моменти.

Наемане на катамаран в Тенерифе

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

В Тенерифе разполагаме с различни лодки за всички вкусове. Този път говорим за катамарана – идеалната лодка, с която да се насладите на морето с приятели и семейството си.

Катамаранът е много популярна лодка, която се характеризира с това, че има:

  • Голямо пространство
  • Комфорт
  • Предназначена е за отдих

Наблюдение на делфини и китове

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Пригответе се да се срещнете с китоподобните в естествената им среда. Отпътувайки от Пуерто Колон и Лос Кристианос, ще можете да стигнете до местата, предпочитани от морските животни. Извадете фотоапарата си, за да направите снимки на пилотните китове и делфините.

Експертно ръководство за китоподобни

На борда на лодката експертен водач ще има честта да ви забавлява. Той ще ви разкаже за морските животни, техните характеристики и някои анекдоти в морето.

Гмуркане с шнорхел

По време на обиколката има почивка, в която гостите могат да се потопят и да изследват красотата на морското дъно на Тенерифе.

Не забравяйте да си вземете екипировка за гмуркане и да се потопите, за да видите какво предлага морското дъно.

Райски плажове и заливи

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (4)

Катамаранът е проектиран така, че да се движите на групи и да споделяте в комфорт. След наблюдението на делфини и китове ще бъдете отведени до заливче за къпане и слънчеви бани.

Някои екскурзии с катамаран включват обяд, на който можете да се насладите на плажа или острова, където е закотвена лодката. Храната включва обяд и безалкохолни напитки.

По време на обратното пътуване ще можете да се насладите на прекрасните гледки към острова. В допълнение към крайбрежните пейзажи ще можете да видите Тейде, който гордо се извисява като най-високия връх в Испания.

Продължителност

Продължителността на екскурзиите с катамаран в Тенерифе зависи от маршрута, който сте избрали. Ако искате да видите китоподобни в естествената им среда, ще ви е достатъчна 3-часова екскурзия.

Някои екскурзии продължават 4 часа или повече, за да можете да се отпуснете и да се насладите на морето, без да бързате. Ще имате достатъчно време да плувате в морето, да се гмуркате и да изследвате морското дъно.

Ако наемете катамаран в Тенерифе в следобедните часове, ще бъдете изумени от най-цветния и фантастичен залез, който някога сте виждали. Островът е известен с най-прекрасните залези в света.

Гледане на китове в Тенерифе

Наемане на катамаран в Тенерифе

Наемане на лодка в Тенерифе

Чартъри за катамарани в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Време е да поговорим за басейните и пързалките....

Плажове в Тенерифе

Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Той е градски плаж, много популярен в района на...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...