10% отстъпка за Черния петък в Тенерифе

10% отстъпка за Черния петък в Тенерифе

Всички полудяваме, когато наближи Черният петък в Тенерифе. Това е денят, в който магазините се пълнят с хора и за да спечелят повече клиенти, те предлагат невероятни отстъпки.

Но не само магазините се включват в манията по Черния петък. Хотелите също участват, като предлагат добри отстъпки на своите пакети и услуги.

В Bananapalmbay не искаме да останем по-назад и също ви предлагаме 10% отстъпка от всички наши лодки и екскурзии из острова за резервации, направени между 23 и 30 ноември. Възползвайте се от датите, за да направите резервация с отстъпка!

Така че този Черен петък в Тенерифе има всичко необходимо за коледното ви пазаруване, за да можете да се възползвате и от възможността да направите екскурзия из острова.

Чартиране на яхти със или без капитан

Това е, което сте чакали. В нашия списък с екскурзии и частни чартъри на яхти в Тенерифе можете да избирате:

  • Ветроходни лодки
  • Катамарани
  • Моторни яхти
  • Луксозни яхти
  • И много други

Можете също така да изберете маршрута и вида на екскурзията. Ако сте в група, предлагаме частни екскурзии. Само вие и вашите приятели в океана. Можете да вземете и партньора си, за да се откъснете от суетата на деня и да го прекарате на лодката.

Разполагаме с лодки без капитан, така че вие можете да направлявате курса на лодката. Предлагаме и лодки със скипер, така че можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването.

Екскурзии с водач в Тенерифе

Descuento 10% para Black Friday en Tenerife

Ако искате да се откъснете от шума и суетата на пазаруването, предлагаме ви да опознаете острова отвътре.

Нашите екскурзии ще ви отведат до най-красивите селища на острова. Разполагаме с експертни екскурзоводи, които ще ви покажат с много доброта част от нашата история, култура и традиции.

Всичко това можете да получите с 10% отстъпка, защото и ние искаме да се присъединим към радостта от този ден.

Предлагаме ви екскурзии с лодка и екскурзии в Тенерифе на по-добра цена, така че да можете да вземете решение, ако все още не сте го направили.

Ден на плажа в Тенерифе

Playa Troya - Costa Adeje Beach (5)

Сега, след като сте приключили с пазаруването, трябва да си починете и да се отпуснете. За тази цел ви предлагаме да отидете на плажа и да се насладите на слънцето.

Имате мечтаните бански костюми, имате си шапка и слънчеви очила, просто трябва да отидете на плажа, да легнете на пясъка и да се отпуснете.

Но ако все още имате много енергия, ви предлагаме да се повозите на банан или на джет. Почувствайте и изживейте радостта от това да сте в Тенерифе. Мечтаният остров на вечното слънце.

Надяваме се, че с нашите предложения за Черния петък ще успеете да изберете какво да правите през този ден и уикенда. Насладете се на безумните цени и страхотните предложения, които сме подготвили за вас. Можете да правите всичко, което пожелаете, освен да си стоите у дома.

Екскурзии с лодка в Тенерифе

Наемане на лодки без капитан в Тенерифе

Обиколки на острова в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Плажове в Тенерифе

Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...
Той е градски плаж, много популярен в района на...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...