Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Veneen rahtaukset ja Teneriffan eteläosa
Veneen vuokraus ja Teneriffan eteläosa
Veneretket ja Teneriffan eteläosa
Veneretket Teneriffan eteläosassa

Tule nauttimaan laivamatkoistamme Teneriffan eteläosassa. Tämän tekstin avulla saat tietää kaiken, mitä voit tehdä Teneriffan lahdilla järjestettävillä veneretkillä. Nauti ainutlaatuisesta ja unohtumattomasta päivästä merellä. Kutsu ystäväsi ja perheesi mukaan kokemaan miellyttävä kokemus veneellä. Olemme matkailupalvelujen tarjoamisen asiantuntijoita, ja meillä on kaikki Teneriffalla etsimäsi veneet, joten meillä on varmasti tarvitsemasi vene. Ota meihin yhteyttä WhatsAppin kautta selvittääksesi epäilyksesi ja tehdäksesi varauksesi.

mitä voit tehdä venematkojen aikana?

Teneriffan eteläosa on tunnettu laajoista kultaisista hiekkarannoistaan ja miellyttävästä ilmastosta ympäri vuoden. Muista, että Teneriffa on ikuisen auringonpaisteen saari, joten voit nauttia ulkoilmasta mihin aikaan vuodesta tahansa. Teneriffan eteläisen Teneriffan lomasta voi ottaa kaiken irti myös vesiurheilun ja seikkailu-urheilun parissa. Teneriffan eteläosan veneretkistä voimme sanoa, että ne ovat sensaatiomaisia. Kerromme sinulle esimerkiksi kaikesta siitä, mistä voit nauttia laivalla.

veneen vuokraus tenerife 17

Verkkosivuillamme voit varata venematkoja osoitteessa:

  • Luksusluokan jahdit
  • Purjeveneet
  • Moottoriveneet
  • Katamaraanit
  • Ja paljon muuta

Valaiden ja delfiinien katselu Teneriffan eteläosassa

Useimmilla Teneriffan eteläisen Teneriffan veneretkillämme pääset näkemään valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä. Teneriffan ja naapurisaari La Gomeran väliset vesialueet ovat monien valaiden luonnollinen elinalue. Lisäksi se on osa monien vaeltavien lajien reittiä. Näin ollen on suuri todennäköisyys nähdä valaita ja delfiinejä uiskentelemassa ja piruettimassa turistien huomion herättämiseksi. Se on yksi ylevimmistä luonnonnähtävyyksistä, sillä olemme kosketuksissa merenelävien kanssa ja voimme tarkkailla niitä vaikuttamatta niiden ympäristöön. Ota kamerasi mukaan kauniiden valokuvien ottamista varten.

Veneretket Teneriffan eteläosassa

Valasbongauksen jälkeen vene asetetaan Teneriffan eteläosassa sijaitsevaan poukamaan, jotta kaikki vieraat voivat poistua veneestä vilvoittelemaan. Pakkaa mukaan paras uima-asusi ja aurinkorasva, niin pääset nauttimaan herkullisesta uinnista Atlantin vesissä. Halutessasi voit sukeltaa hieman syvemmälle snorklaamalla ja tutustua merenpohjaan ja sen ihmeisiin. Älä missaa tätä tilaisuutta.

Teneriffan eteläisen Teneriffan laivamatkat sisältävät lounaan, välipalat ja juomat. Voimme myös mukautua toiveidesi mukaan. Kerro meille haluamasi reitit, niin laadimme uuden matkasuunnitelman. Kirjoita meille WhatsAppiin keskustellaksesi ja tehdäksesi varauksen haluamastasi aktiviteetista. Olemme erikoistuneet Teneriffan eteläosaan saapuvien matkailijoiden huomioimiseen tarjoamaan poikkeuksellisia kokemuksia merellä ja maalla. Meillä on kaikki alueen veneet, joten meillä on varmasti etsimäsi vene.

Los Gigantesin kalliot

los-gigantes-tenerife-spain

Los Gigantesin kalliot ovat valtavat muurit, jotka suojaavat Teneriffaa rannikolta. Ne ovat yksi saaren mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä. Ne koostuvat tuliperäisestä kivestä, joka on kertynyt vuosien varrella erilaisten laavavirtojen kasaantumisen seurauksena. Nykyään ne tarjoavat majesteettisen maiseman maalta tai mereltä katsottuna. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vierailla Los Gigantesin kallioilla Teneriffan eteläosan veneretkillämme.

Jaketut veneretket Teneriffan eteläosassa

Marhaba catamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Jaetuilla veneretkillämme voit purjehtia lahden ympäri mukavasti ja miellyttävästi. Suunnittelemme hyvin suunniteltuja venematkoja matkustajien nautintoa ja virkistystä varten. Nauti lahden maisemista, rusketa ihoasi tai vain rentoudu hetki varjoisalla alueella. Saatavilla on virkistäviä juomia, snorklausmaskkeja ja paljon muuta. Voit tutustua tarjolla oleviin aktiviteetteihin tekstin lopussa olevasta oppaasta. Löydät kaikki Teneriffan eteläisen alueen veneretkiin tarjolla olevat vaihtoehdot ja veneet. Jos haluat varata jonkin niistä, täytä aktiviteetin yhteydessä oleva yhteydenottolomake tai kirjoita meille suoraan WhatsAppiin.

yksityiset veneretket Teneriffan eteläosassa

Veneretket Teneriffan eteläosassa

Jos etsit yksityistä veneretkeä, meillä on myös sitä sinulle. Tarjoamme sinulle upeita veneitä yksinoikeudella vuokrattavaksi, vain sinulle ja vierasryhmällesi.

Purjehdi Teneriffan lahdella yksinoikeudella ja ilman vieraiden läsnäoloa. Miehistömme tarjoaa sinulle mukavan kokemuksen merellä. Veneen kapteeni on henkilö, jolla on täydet tiedot merestä ja veneen toiminnasta, joten hän pystyy antamaan sinulle rauhallisen kyydin vierailemalla lahden mielenkiintoisimmissa paikoissa.

Jos haluat ajaa venettä itse, sinun kannattaa vuokrata vene ilman kipparia. Silloin sinulla on mahdollisuus ajaa venettä ja voit päättää itsenäisesti, missä pysähdytään ja kuinka pitkäksi aikaa. Tätä varten sinun on esitettävä voimassa oleva venelupa. Katso luettelo yksityiseen vuokraukseen saatavilla olevista veneistä tekstin lopussa.

Erikoistapahtumien juhliminen veneellä

Chilltopia Boat Party Tenerife (1)

Yksityinen venevuokraus sopii erinomaisesti erikoistapahtumien juhlimiseen veneellä. Monet asiakkaistamme varaavat usein yksityisiä retkiä syntymäpäivien, hääpäivien ja muiden juhlien viettoon. Kutsumme sinut juhlimaan yhdessä viihtyisässä ja ystävällisessä ilmapiirissä olevassa veneessämme, joka seilaa Atlantin rauhallisilla vesillä.

Apu ja varaukset

Varaa venematkat Teneriffan eteläosassa helposti meiltä. Säästä aikaa ja rahaa, olemme erikoistuneet veneiden vuokraukseen, joten meillä on aina se, mitä tarvitset. Hoidamme hyvin mietityt reittisuunnitelmat, jotta kaikki matkustajat nauttisivat mahdollisimman paljon. Asiakkaamme vahvistavat sen. Älä siis enää odota, vaan tutustu alla olevaan luetteloon, josta näet juuri nyt vuokrattavissa olevat veneet. Osa näistä veneistä on saatavana jaettuna ja yksityisenä. Jos haluat selventää epäilyksiäsi, kirjoita meille suoraan WhatsAppiin. Voit myös tehdä varaukset täyttämällä kunkin aktiviteetin yhteydessä olevan yhteydenottolomakkeen. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Nauti lomastasi ikuisen auringonpaisteen saarella.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: