Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Opastetut retket ja Tenerife
Opastetut kierrokset ja retket Teneriffalla

Nauti opastetuista kierroksistamme ja retkistämme Teneriffalla ja tutustu saareen syvällisesti. Vieraile sen historiallisissa kaupungeissa, tunnuskylissä, kauniissa metsissä, tulivuorimaisemissa ja paljon muussa. Teneriffa tarjoaa paljon vapaa-ajan aktiviteetteja, jotta voit nauttia lomastasi, joten tylsistymiselle ei jää sijaa. Me viemme sinut tutustumaan saaren eri nähtävyyksiin, jotta voit ottaa kaiken irti Teneriffalla oleskelustasi.

Tämän tekstin kautta haluamme kertoa sinulle vaihtoehdoistamme tutustua Teneriffaan ammattitaitoisten oppaiden kädestä, joilla on suuri kokemus alalta. Meillä on matkareittejä, jotka on suunniteltu sinulle, jotta voit tutustua saaren tärkeimpiin nähtävyyksiin. Mutta voimme myös mukautua toiveidesi mukaan. Jos haluat tietää tiettyjä kohteita Teneriffan, kirjoita meille nyt meidän WhatsApp puhua ja suunnitella yksinomainen reitti sinulle.

Miten varaat opastettuja kierroksia ja retkiä Teneriffalla

VIP-retki La Gomeralle (4)
Olemme bananapalmbay.com-sivustolla yritys, joka on sitoutunut kävijöidensä tyytyväisyyteen. Säästä aikaa ja rahaa kanssamme, sillä pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja tiedämme, miten asiat tehdään.

Nauti opastettujen kierrosten vuokraamisen eduista. Voit vierailla saaren mielenkiintoisimmissa paikoissa ammattitaitoisen oppaan seurassa, joka kertoo sinulle paikan historiasta, mielenkiintoisista faktoista ja anekdootteja. Se on loistava tilaisuus tutustua uusiin paikkoihin, tavata ihmisiä, rentoutua ja paljon muuta.

Kohteet, joihin kannattaa tutustua opastetuilla retkillä Teneriffalla

santa cruz de tenerife ostoskuljetus teneriffan eteläosasta (1)
Viemme sinut tutustumaan Teneriffan tärkeimpiin nähtävyyksiin mukavilla ja erittäin mukavilla busseilla. Älä unohda kameraa kauniiden kuvien ottamista varten. Voit myös vuokrata yksityisiä retkiä varten eksklusiivisen kierroksen. Nauti toiminnasta henkilökohtaisemmin ja unohda vieraiden ihmisten seura kyydin aikana.

Alla on luettelo paikoista, joissa voit vierailla, jos vuokraat opastetut kierrokset ja retket. Jos kuitenkin haluat tutustua kaikkiin tarjolla oleviin aktiviteetteihimme, tutustu tekstin lopussa olevaan oppaaseen. Kun olet valinnut aktiviteetin, täytä yhteydenottolomake tehdäksesi varauksen, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös kirjoittaa WhatsAppiin milloin haluat, se on helpoin ja suorin tapa viestiä kanssamme.

Ohjattuja retkiä Teiden kansallispuistoon

Teneriffa: Lomat talvella
Vieraile vaikuttavalla Teide-vuorella, jonka huippu on Espanjan korkein. Meillä on erilaisia retkiä Teidellä vierailuun ja tulivuorimaisemasta nauttimiseen.

Voit käydä Teidellä myös yöllä katsomassa yötaivasta ja tutkimassa kosmosta. Opastetuilla retkillämme Teidelle yöllä voit vuokrata korkealuokkaisia teleskooppeja, joilla voit katsella tähtiä ja nauttia ulkoavaruuden valloittavasta kauneudesta.

Vieraile Teneriffan tunnusomaisissa kylissä

visit Garachico Tenerife
Osa kylistä, joissa voit vierailla opastetuilla kierroksillamme Teneriffalla, ovat Masca ja Garachico. Ne ovat kauniita kaupunkeja, joita ympäröivät vaikuttavat tulivuorimaisemat, laaksot ja vuoret. Kummassakin on erilaisia historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Viemme sinut tutustumaan myös San Cristobal de la Lagunan ja Santa Cruz de Teneriffan kaupunkeihin, joissa voit ihailla, miten vanhat rakennukset elävät sopusoinnussa alueen modernin arkkitehtuurin kanssa. Kävele sen kaduilla, jotka ovat täynnä taidetta ja kulttuuria, ja maista Kanariansaarten aitoja makuja alueen eri ravintoloissa.

Retkiä Teneriffan viljelmillä ja viinitarhoilla

Teneriffan viljelmillä ja viinitarhoilla

viiniköynnösmaistiaiset tenerfeellä (2)
Meillä on opastettuja retkiä, joilla pääset kosketuksiin luonnon kanssa ja opit hieman lisää Teneriffan maatalousprosesseista. Viemme sinut myös tutustumaan Teneriffan viinien valmistusprosessiin, jotka ovat maailmanlaajuisesti tunnustettuja erinomaisesta laadustaan. Retki huipentuu viininmaisteluun, jonka eloisat maut ilahduttavat kaikkia aistejasi.

Veneajelut Teneriffalla

white paradise tenerife katamaraani valaan- ja delfiinikuuntelukierros
Teneriffan-loma ei ole täydellinen, jos et anna itsellesi mahdollisuutta kierrellä lahdella ja nauttia merestä upean veneen kyydissä. Teneriffan veneretkillämme voit nauttia upeista ajeluista tilavilla ja mukavilla katamaraaneillamme. Varaa päivä aikaa tuntea merituuli kasvoillasi lepäillessäsi veneen kannella. Kutsu ystäväsi viettämään miellyttäviä hetkiä nauraen, tanssien ja jakamalla virkistäviä juomia. Elämä on kauniimpaa merellä.

eden catamaran tour tenerife
Teneriffan veneretkiin kuuluu valaiden tarkkailu niiden luonnollisessa ympäristössä ja vierailu lahden mielenkiintoisimpiin paikkoihin, kuten Jättiläiskallioille ja Mascan lahdelle. Meillä on hyvin mietittyjä reittejä kaikkien nautittavaksi, joten tule ja nauti tästä uskomattomasta seikkailusta merellä Teneriffan säteilevän auringon alla.

CAPELLI TEMPEST-770 - Veneenvuokraus Mallorcalla ajokortilla ilman kipparia (7).min
Voit myös vuokrata yksityisiä veneretkiä nauttiaksesi seikkailusta eksklusiivisella tavalla. Tarjoamme sinulle ylellisiä jahteja, purjeveneitä ja muita veneitä, joilla voit risteillä lahdella rakkaidesi kanssa ja ilman vieraiden läsnäoloa aluksella. Tutustu tekstin lopussa olevaan oppaaseen, josta löydät kaikki Teneriffan lahden retkille saatavilla olevat veneet. Pakkaa mukaan uimapukusi, aurinkolasisi ja halusi pitää hauskaa ja pulahda virkistävään uimaan Atlantin valtameren vesille.

Apu ja kuljetus

Jos pidit opastetuista retkistämme ja retkistämme Teneriffalla, älä epäröi kirjoittaa meille WhatsAppiin tehdäksesi varauksia. Muista, että Teneriffa on saari, jolla on paljon matkailua, joten käsittelemme monia pyyntöjä. Pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä useita päiviä etukäteen, jotta voit varmistaa, että löydät haluamasi aktiviteetin valitulle päivälle. Kiitos, että luotat meihin nauttiaksesi Teneriffan nautinnoista. Muistakaa, että meillä on kuljetus Teneriffan etelän tärkeimpiin matkailukeskuksiin ja joihinkin pohjoisen paikkoihin. Kirjoita meille WhatsAppiin ilmoittamalla sijaintisi, jotta voit vahvistaa kuljetuksen saatavuuden. Nauti lomastasi Teneriffalla ja toivomme, että sinulla on hauskaa.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: