Ensimmäinen julkaisu: 24 maaliskuun, 2023 |

Bussiretket ja La Caleta

Bussiretket La Caletasta

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä ennen kuin varaat bussiretket La Caletasta eri paikkoihin Teneriffalla. Olemme auttaneet asiakkaitamme valitsemaan parhaita aktiviteetteja Teneriffan lomanviettoon jo yli 15 vuoden ajan. Tiedämme, mitä tarvitset, ja olemme täällä opastamassa sinua parhailla suosituksilla.

Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita meille suoraan WhatsAppiin, jonka löydät tältä sivulta. Sieltä vastaamme kysymyksiisi ja teemme varauksesi. Lue lisää saadaksesi tietoa Teneriffan parhaista paikoista ja siitä, miten voit vierailla niissä La Caletan bussi- ja minibussimatkoilla.

La Caleta

Jos olet lomalla upealla Teneriffan saarellamme, toivomme, että sinulla on elämäsi parasta aikaa. Älä missaa tilaisuutta nauttia kaikesta, mitä meillä on tarjota. Tutustu säteileviin ja aina aurinkoisiin rantoihimme. Kävele lukemattomia luontopolkujamme pitkin ja vieraile historiallisilla muistomerkeillä. Älä unohda vierailla tulivuorillamme, kallioilla ja luonnonaltaillamme.

La Caleta on Teneriffan suuri matkailullinen ja tieteellinen nähtävyys. Se on kylä, jolla on ainutlaatuinen viehätysvoima ja kaunis ranta, jolla on runsaasti biologista monimuotoisuutta. Sen lisäksi, että nautit hyvin ansaitusta uimisesta sen rantoja kylpevissä turkooseissa vesissä, et voi lähteä nauttimatta hyvää lautasellista mereneläviä parhaaseen kanarialaiseen tyyliin. Muista, että tämä alue on kuuluisa merenelävistään, ja ne ovat ensimmäinen asia, jota sinun kannattaa maistaa vierailusi aikana.

Nyt kun olet nauttinut La Caletasta niin kuin pitääkin, on aika jatkaa Teneriffan tutkimista, ja sitä varten me olemme täällä. Viemme sinut mielellämme Teneriffan muihin kiinnostaviin paikkoihin. Meillä on erilaisia retkiä bussilla ja VIP-minibussilla, joista kerromme seuraavassa tekstissä.

Bussiretket Teidevuorelle

Bussiretket La Caletasta

Teiden kansallispuisto on saaren kaunein paikka. Sanotaan, että guanchien alkuperäiskansoilla se oli erityinen ja jumalallinen paikka. Heille se oli pyhä paikka, ja tulivuori oli heidän suojelijansa. Puistossa on erityispiirteitä, joita on vaikea löytää muualta. Täällä voit nähdä erilaisia eläin- ja kasvilajeja. Toinen Teiden etu on sen tähtitieteellinen asema, jossa voit nähdä tähtiä ja kosmoksen tähtiä. Kutsumme sinut tulemaan koko perheen kanssa katsomaan planeettoja ja tähtiä läheltä. Tutustu tähtikuvioiden kauneuteen ja hämmästy auringon pinnalla tapahtuvasta voimakkaasta toiminnasta. Tällä alueella voit myös jäädä yöksi nauttimaan miellyttävästä ja rauhallisesta yöstä ja tutustua sitten Teneriffan auringonnousun kauneuteen. Täältä löytyy köysirata kävijöille, jotka eivät halua kiivetä, ja se sopii koko perheelle, myös lapsille ja vanhuksille.

Vieraile Mascassa, Vilaflorissa ja Garachicossa

Bussiretket La Caletasta

Teneriffan lomasi aikana sinun on ehdottomasti käytävä Masca-kylässä, joka on vertaansa vailla kauneutensa ja rauhallisuutensa vuoksi. Kannattaa käydä myös Mascan rotkossa, joka on kuuluisa Teneriffan patikoijien keskuudessa. Täällä voit patikoida alas rannikolle vaikean reitin jälkeen kokeneille vaeltajille. Rotkon loppupää on paras osa, sillä sieltä pääset taianomaiselle rannalle, joka tunnetaan nimellä Bahia de Masca. Tälle rannalle pääsee vain veneellä tai kulkemalla rotkoa pitkin, ja sen hiekka on tummaa vulkaanisen toiminnan seurauksena, ja se saa Atlantin veden lempeät hyväilyt.

Vilaflor on kaupunki lähellä Teide-vuorta ja sijaitsee saaren korkeimmalla kohdalla. Tule käymään siellä nauttimaan sen historiallisista muistomerkeistä ja luonnonnähtävyyksistä. Suosittelemme sinua vierailemaan ”Paisaje Lunarissa” (kuun maisema), joka on täynnä rauhaa ja luonnon ääniä. Täällä otat hämmästyttäviä kuvia, koska tällaista maisemaa ei toisteta missään muualla.

Haluaisimme myös mainita Garachicon kaupungin, joka on kaunis kaupunki Teneriffan pohjoisosassa ja jossa on säilynyt muistoja siitä, että se oli ennen tärkeä kauppasatama. Nykyään se säilyttää sataman luonteensa yhdessä uusien kulttuuri- ja taidemuotojen kanssa. Täällä pääset tutustumaan erilaisiin historiallisiin muistomerkkeihin. Tule tutustumaan sen aukioihin, luostareihin, kirkkoihin ja muihin perinteisiin rakennuksiin.

Yksityinen retki Teneriffalla

Teneriffan aidot kaupungit ja niiden luonnonmaisemat

Teemme retken Santa Cruz de Tenerifeen, La Lagunaan ja Tagananan kauniiseen kylään. Tekstin lopussa on täydellinen luettelo opastetuista bussiretkistä, joilla voit tutustua saaremme kauneimpiin kolkkiin. Muista, että voit kirjoittaa meille WhatsAppiin aina, kun haluat tehdä varauksen ja ratkaista mahdolliset epäilyksesi.

Santa Cruz de Tenerife on erittäin tärkeä historiallinen perintö, josta voit nauttia sen siirtomaa-arkkitehtuurin kautta. Täältä löydät modernin arkkitehtuurin kehityksen, joka on ristiriidassa perinteisen kanssa. Koska se on suurimpien saarelle saapuvien risteilyalusten pysähdyspaikka, se on edelleen yksi tärkeimmistä kaupungeista matkailun kannalta.

Viemme sinut myös kiertoajelulle La Lagunaan, joka on yksi niistä kaupungeista, joita et voi jättää väliin. Sillä on maine vilkkaana kaupunkina, jonka henki on nuori ja uudistunut. Se on täydessä kehityksessä, ja viime vuosina se on asettunut muille kaupungeille esimerkkinä edistyksestä ja kehityksestä. Sen kaduilta löydät historiallisia rakennuksia ja paljon kulttuuria modernissa ja säilyneessä ilmapiirissä. Siellä sijaitsee myös Kanariansaarten ensimmäinen yliopisto, mikä auttaa täyttämään kadut vilkkailla ja hauskanpitoa rakastavilla nuorilla ihmisillä. Älä unohda sisällyttää La Lagunaa Teneriffan suunnitelmiin ja bussimatkoihin.

La Laguna - Teneriffa pohjoinen (1).min

Viimeiseksi haluaisimme puhua Anagan maaseutupuistosta. Tämä puisto sijaitsee ikivanhalla vuoristomassiivilla, jota peittävät vihreät metsät ja paljon sumua. Kävele sen mutkittelevia teitä ja taianomaisia maisemia pitkin. Sinusta tuntuu kuin koskettaisit maasta käsin taivasta. Täällä on paljon ihmisiä, jotka osaavat elää sopusoinnussa luonnon kanssa, joten maatalous on tärkein elinkeino. Kutsumme sinut tutustumaan sen kauniisiin rantoihin rotkojen juurella. Todellinen paratiisi, jonka matkailullinen kiinnostavuus on kansainvälisesti tunnustettu. Tässä kauniissa puistossa asuu erilaisia kyliä, joissa harjoitetaan maataloustoimintaa ja sopeudutaan täydellisesti maaseutumaisemaan. Yksi näistä kylistä on Taganana, johon viemme sinut bussimatkoilla, jotta voit nauttia kokemuksesta kävellä sen kaduilla ja tutustua sen kulttuuriin.

Bussikierros Teneriffalla ja sen maagisissa kylissä

On todellinen ilo viedä sinut tutustumaan Teneriffaan, sen historiaan, kulttuuriin ja perinteiseen arkkitehtuuriin. Tässä osiossa haluamme kertoa teille bussimatkoistamme viehättävien kylien ja luonnonmaisemien läpi, joilla on suuri matkailullinen arvo. Kutsumme teidät tutustumaan La Candelariaan, La Orotavaan, Icod de los Vinosiin, Garachicoon, Los Gigantesiin ja Erjosin huippuihin.

Ensiksi haluamme kertoa sinulle La Candelariasta, kauniista kaupungista Teneriffan kaakkoisosassa. Sen uskonnollinen merkitys alkoi, kun sieltä löydettiin Kanariansaarten suojeluspyhimyksen La Candelarian neitsyen kuva. Suojeluspyhimyksemme basilika vastaanottaa satoja hartaita, jotka tulevat hänen luokseen etsimään ihmeitä ja kunnioittamaan häntä.

Candelaria Tenerife (2)

Toinen Teneriffan tärkeimmistä nähtävyyksistä on La Orotava, kaunis kylä saaren pohjoisosassa ja aivan Teide-vuoren rinteillä. Sieltä löydät monia historiallisia taloja, museoita, kirkkoja, puutarhoja ja ravintoloita, joissa tarjoillaan parasta kanarialaista ruokaa. Kannattaa käydä sen ravintoloissa maistelemassa Kanarian saariston aitoja makuja. Icod de Los Vinoson kaunis kaupunki, joka on tunnettu gastronomiastaan ja kulttuuriarvostaan. Eniten turisteja tähän kaupunkiin houkuttelee kuitenkin maailman vanhin lohikäärmepuu. Täältä löytyy tunnettu Drago Milenario, joka tarjoaa pitkien elinvuosiensa ansiosta varjoa vierailijoilleen.

La Orotava - Teneriffa (9).min

Sinun ei kannata lähteä käymättä Jättiläisten kallioilla, Teneriffan ikuisilla suojelijoilla. Nämä valtavat kallioruudut ovat saaneet alkunsa muinaisista purkauksista, jotka kerrostivat sedimenttejä saaren länsirannikolle. Nykyään voimme nauttia niiden suunnattomuudesta ja upeasta kauneudesta. Sen rotkot laskevat alas mereen ja luovat joissakin paikoissa kauniita lahtia, joissa on tummaa hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä. Tämä alue on yksi tärkeimmistä matkailun ja virkistyksen kannalta. Erjos on Tenon maaseutupuistossa sijaitseva kylä, jossa on kauniita rinteitä ja maagisia polkuja. Viemme sinut tutustumaan sen laaksoihin ja rotkoihin, ja sieltä voit nähdä saaren eri näkökulmasta.

vesiskootterisafari los gigantes tenerife (1)

Makua Teneriffan makuja ja viinejä

Lopuksi haluaisimme kertoa teille vielä toisentyyppisestä bussikierroksesta La Caletassa, joka vie teidät tutustumaan Teneriffan viljelmiin läheltä. Bussikierrokseen sisältyy viininmaistelua ja Teneriffan gastronomiaa edustava ateria.

Bussimatkat La Gomeraan tutustumiseen

.
VIP-retki La Gomeralle (9)

Meillä on muitakin bussiretkiä La Caletassa, joilla voit tutustua naapurisaari La Gomeraan. Tutustu sen kyliin, kulttuuriin ja historiaan. Voit varata jaetun retken tai VIP-vaihtoehdon, jossa on ensiluokkaiset palvelut.

Yhteystiedot ja varaukset

Jos haluat tehdä bussimatkat La Caletassa, kirjoita meille WhatsAppiin, odotamme sinua selvittämään epäilyksesi ja varaamaan paikkasi. Muista ottaa meihin yhteyttä etukäteen varmistaaksesi, että voit mennä valitsemanasi päivänä, sillä saamme paljon pyyntöjä. Älä unohda, että voit tehdä yksityisiä tai jaettuja bussimatkoja. Valitset aktiviteettityypin kiinnostuksesi mukaan ja sen mukaan, matkustatko perheesi kanssa. Haluamme, että nautit Teneriffasta täysillä, tutustut sen jokaiseen nurkkaan, hengität sen metsien ilmaa ja maistat sen eloisat maut.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0