Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Veneen rahtaukset ja La Caleta
Veneen vuokraus ja La Caleta
Veneretket ja La Caleta
Laivamatkat La Caletasta Teneriffalle

Varaa laivamatkat La Caletasta helposti verkkosivuillamme. Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita palveluja matkailijoiden iloksi. Meillä on upeita veneretkiä, joilla voit kierrellä lahdella, nauttia maisemista ja pulahtaa virkistävään mereen. Tässä tekstissä tarjoamamme venematkat sisältävät kuljetuksen, johon sisältyy nouto ja jättö La Caletasta. Lue lisää saadaksesi selville, mitä vaihtoehtoja on tarjolla ja miten ne varataan. Kirjoita WhatsAppiin, vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja teemme varaukset.

Jaketut veneretket La Caletasta

Jaetuilla retkillä voit nauttia merestä miellyttävällä tavalla ja asiantuntevan miehistön käsissä. La Caletasta lähtevien veneretkien aikana voit ottaa aurinkoa, rentoutua varjossa ja ihailla kauniita näkymiä lahdelle.

katamaraaniretki tenerife yksityinen ja jaettu (1).min

Teneriffa on yksi maailman parhaista paikoista nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä. La Caletasta lähteviin laivamatkoihimme kuuluu valaiden ja delfiinien tarkkailu, joka on kiehtovaa ja suosittua toimintaa matkailijoiden keskuudessa. On monia lajeja, joita voi nähdä mihin aikaan vuodesta tahansa, mutta kukin laji esiintyy kuitenkin tiettyyn vuodenaikaan. Jos olemme onnekkaita, voimme nähdä useimmat Teneriffan vesillä asuvat tai vaellusreitillään kulkevat valaat.

Delfiinit hyppivät Teneriffan eteläosassa

Valasbongauksen jälkeen kapteeni ohjaa veneen kauniiseen poukamaan, jonne mennään vilvoittelemaan. Käyttäkää tilaisuutta hyväksenne auringonottoon ja hauskanpitoon ystävien kanssa. Atlantin vedet ovat siniset ja kristallinkirkkaat, ja ne kutsuvat sinua pulahtamaan. Laita snorklausmaski päähäsi ja tutki pinnan alla piileviä meren salaisuuksia.

Nauti erilaisesta meripäivästä ystävien ja perheen kanssa. La Caletasta lähtevillä veneretkillä on tarjolla välipaloja, lounasta ja virkistäviä juomia. Katso tekstin lopusta yhteiset veneretket ja tutustu niiden ominaisuuksiin. Muista, että jätämme WhatsAppin, jotta voit kirjoittaa meille milloin haluat, tehdä varauksen ilmoittaen haluamasi aktiviteetin, retken päivämäärän ja keston.

yksityiset veneretket La Caletasta

veneen vuokraus tenerife 18

Tarjoamme myös yksityisiä veneretkiä eksklusiivisempaa kokemusta varten. Unohda tuntemattomien kanssa jakaminen, yksityiset veneretket La Caletasta ovat vain sinulle ja vierasryhmällesi. Meillä on poikkeuksellinen miehistö, jolla on täydellinen tietämys merestä ja veneestä. Kapteeni vie teidät lahden mielenkiintoisimpiin paikkoihin pohtimaan sen kauneutta ja nauttimaan sen viehätyksestä. Nauti kyydistä murehtimatta mistään, omistaudu olemaan onnellinen merellä.

Erikoistapahtumien juhliminen

tenerife hen-do-stag-do

Yksityiset veneretket sopivat erinomaisesti erityisten tapahtumien juhlimiseen laivalla. Monet asiakkaamme vuokraavat veneemme syntymäpäivien ja polttareiden viettoon. Kutsu ystäväsi, liikekumppanisi ja perheesi mukaan rikastuttavaan kokemukseen merellä. La Caletasta vuokrataan usein veneitä myös hääpäivien, yritystoiminnan päättymisen, valmistumisen ja muiden juhlien viettoon. Kirjoita WhatsAppiin ja kerro meille mieltymyksesi. Mukautumme tarpeisiisi, kirjoita meille vain kertoen ryhmän koko, paikat, joissa haluatte vierailla ja valittu päivämäärä. Autamme sinua mielellämme ja vastaamme parhaalla mahdollisella tavalla pyyntöösi.

Varattavissa olevat veneet yksityisretkiä varten

Jos olet kiinnostunut varaamaan yksityisiä veneretkiä La Caletasta, tässä on yhteenveto käytettävissä olevista veneistämme. Osa näistä on käytettävissä yksityiseen tai jaettuun rahtaukseen. Kysy haluamasi veneen saatavuutta WhatsAppissamme.

  • Luksusluokan jahdit: Luksusluokan jahtimme tarjoavat erikoisominaisuuksia mukavaan kyytiin, jopa vaativimpaan makuun. Ylellisyysveneet on sisustettu ammattimaisesti ensiluokkaisilla materiaaleilla. Nauti mukavista hytteistä, joissa on oma suihku, ylellisestä keittiöstä, tilavista oleskelutiloista ja avoimista tiloista, joissa on pehmustetut kalusteet.
  • Katamaraanit: Näissä venetyypeissä on runsaasti ulkotilaa auringonottoon, tanssimiseen ja ajanviettoon ystävien kanssa. Jaa virkistäviä juomia ja anna Atlantin valtameren energian vietellä itsesi.
  • Moottoriveneet: Nämä ovat pieniä veneitä pienille ryhmille. Jaa lähimpien ystäviesi kanssa ja nauti meren onnesta. Tartu tilaisuuteen ja ota kumppanisi mukaan ja jaa romanttinen pakomatka lahdella.
  • Kalastusveneet: Nämä ovat veneet, jotka on varustettu kaikilla tarvittavilla varusteilla kalastusta varten avomerellä. Pyydä kauniita isoja kaloja, joita voit esitellä kollegoillesi. Nauti siitä tunteesta, kun syöt grillatessasi vastapyydettyä kalaa.

Jos haluat tutustua La Caletasta lähteviin veneretkiin, katso tekstin lopusta. Löydät luettelon, jossa on kaikki saatavilla olevat veneet ja retken ominaisuudet. Jos haluat tehdä varauksen, täytä kunkin aktiviteetin yhteydessä oleva yhteydenottolomake. Toivottavasti tämä opas auttoi sinua valitsemaan veneen, jolla haluat nauttia merestä tällä lomalla. Älä unohda kirjoittaa meille WhatsAppiin selvittääksesi epäilyksesi.

 

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: