Bussiretket Playa Paraisosta

Bussiretket Playa Paraisosta

Guide

Tässä artikkelissa esittelemme paikat, joissa sinun kannattaa käydä Playa Paraison bussiretkilläsi. Olemme vieneet vierailijoitamme Teneriffan kauneimpiin paikkoihin jo yli vuosikymmenen ajan. Tarjoamme VIP-bussi- ja minibussimatkoja, joilla pääset tutustumaan Teneriffaan ja sen viehätykseen. Meillä on hyvin mietittyjä matkareittejä, jotka vievät sinut saaren houkuttelevimpiin paikkoihin, tutustu niihin täällä.

Epäilyjesi ratkaisemiseksi asetamme käytettäväksi WhatsAppimme, voit kirjoittaa meille milloin haluat auttaa sinua valitsemaan matkasuunnitelmasi ja tekemään varauksesi. Lue lisää tutustuaksesi erilaisiin vaihtoehtoihin Playa Paraison bussi- ja minibussimatkoihin viehättäviin kyliin ja maisemiin.

Bussimatkat Playa Paraisossa

Jos lomailet Teneriffalla, et voi jättää väliin mahdollisuutta tutustua saaren jokaiseen kolkkaan. Teneriffa on muutakin kuin rantoja ja veneretkiä valaiden ja delfiinien katseluun. Täältä löydät myös kulttuuria, taidetta ja perinteitä. Meillä on luettelo bussiretkistä, joilla voit tutustua historiallisiin muistomerkkeihin, tulivuoreen, kallioihin ja maistella saaren makuja. Pysy luonamme ja tutustu kaikkeen, mitä Teneriffalla on tarjottavanaan.

Playa Paraíso on Teneriffan suosikkikohde. Täällä on täydellinen ilmasto rannasta nauttimiseen ja auringonottoon. Se on paikka, jossa voit viettää rauhallisen loman perheen kanssa. Nyt Playa Paraisosta nautittuasi sinun pitäisi alkaa kiertää saaren muita osia, ja sitä varten me olemme täällä. Viemme sinut mielellämme eri paikkoihin Teneriffan pohjois- ja eteläosissa. Meillä on erilaisia retkiä bussilla ja ylellisellä minibussilla upeisiin paikkoihin, joista kerromme alla.

Bussiretket Playa Paraisosta Teide-vuorelle

Teide yöllä Teneriffalla (2)

Teiden kansallispuisto on Teneriffan suosituin matkakohde. Se oli pyhä paikka guanchien alkuperäiskansalle, näiden alueiden muinaisille asukkaille. Tämä on maaginen paikka, jossa on kauniita tulivuorimaisemia, kiehtovaa kasvistoa ja eläimistöä. Teidellä on erittäin tärkeä tähtitieteellinen asema tähtien tarkkailua varten. Tule perheesi ja ystäväsi kanssa kiertämään Teideä ja tutustumaan sen ominaispiirteisiin. Meillä on yksityinen 8 tunnin Teide-kierros, joka jättää sinut tyytyväiseksi. Asiantunteva oppaamme näyttää sinulle puiston parhaat puolet ja kertoo sen erityispiirteistä.

Kutsumme sinut myös teide-retkelle yöllä katsomaan auringonlaskua, tuijottamaan tähtiä ja tutkimaan tähtikuvioita tehokkailla kaukoputkilla. Puistossa on köysirata, jolla voit nousta avaruusasemalle ja nauttia näkymistä ja tulivuorimaisemista.

Kylät, joissa sinun on ehdottomasti käytävä Teneriffalla: Masca, Vilaflor ja Garachico

Bussiretket Playa Paraisosta

Tässä esittelemme kylät, joissa sinun kannattaa vierailla Teide-bussiretkillä. Ensinnäkin haluamme kertoa teille Mascan kylästä, joka tunnetaan kauneudestaan ja rauhallisuudestaan. Tule kävelemään sen perinteisillä kaduilla, joilla on pieniä kauppoja mukavuuksiasi varten. Yksi tämän kaupungin mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä on Barranco de Masca, kallioiden kärki, jonka polut johtavat rannikolle. Siellä on retkeilijöiden suosikkireittejä ja palkintona polun lopussa uiminen Mascan lahdessa. Tämä on toinen Mascan houkuttelevimmista paikoista, kaunis ranta rotkon juurella, jonne pääsee vain patikoimalla tai Teneriffan veneretkillä.

Toinen Teiden lähellä sijaitsevista kylistä on Vilaflor, kaunis kaupunki, joka sijaitsee saaren korkeimmalla paikalla, ja täältä avautuvat etuoikeutetut näkymät Teneriffalle. Toisaalta meillä on Garachico, toinen Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva kaupunki, joka odottaa sinua kertomaan historiastaan ja näyttämään perinteistä arkkitehtuuriaan. Garachico sijaitsee vehreässä laaksossa, ja sieltä on näköalapaikka, josta näet koko kaupungin ja Garachicon kallion meressä, lähellä rannikkoa. Tule tutustumaan sen aukioihin, luostareihin ja perinteisiin rakennuksiin.

Vieraile Teneriffan aidoissa kaupungeissa ja luonnonmaisemissa

Teneriffan bussimatkoillamme maagisiin kyliin tutustut saaren ikonisiin kaupunkeihin. Ensiksi haluamme kertoa sinulle Santa Cruz de Tenerife, saaren pääkaupungista. Se on kehittyvä kaupunki, jossa on merkittävää matkailutoimintaa. Kävele sen kaduilla ja kuvaa sen perinteistä arkkitehtuuria modernin kaupunkirakentamisen rinnalla.

Teneriffan Santa Cruz de Tenerife -ostokset

Sitten kannattaa vierailla La Lagunassa, joka on kuuluisa raikkaudestaan ja nuoresta hengestään. Täällä on todisteita kehityksestä ja edistyksestä, niin paljon, että se on vertailukaupunki muiden paikkakuntien kehitykselle. Siellä on La Lagunan yliopisto, joka puolestaan on Kanariansaarten ensimmäinen yliopisto.

La Laguna - Teneriffa pohjoinen (9).min

Näihin kauniisiin kaupunkeihin tutustumisen jälkeen viemme sinut Parque rural de Anagaan hengittämään raikasta ilmaa ja uudistamaan mielesi. Tämä puisto sijaitsee ikivanhalla ylängöllä, joka on täynnä metsiä ja monivuotista sumua. Sinne päästäkseen sinun on kuljettava mutkittelevien teiden ja kauniiden maisemien kautta, jotka auttavat sinua unohtamaan kaupungin hälinän. Puiston kylät elävät sopusoinnussa luonnon kanssa. Yksi näistä kylistä on Taganana, jonne viemme sinut Playa Paraíson bussimatkoillamme. Tagananan arkkitehtuuri on sopusoinnussa puiston maaseutumaisen olemuksen kanssa.

Bussikierros Teneriffalla ja sen maagisissa kylissä

Meillä bananapalmbay.comilla on kunnia viedä sinut tutustumaan Teneriffaan, sen historiaan, kulttuuriin, gastronomiaan ja arkkitehtuuriin. Tässä osiossa kerromme Playa Paraisossa järjestettävästä bussikierroksestamme, joka vie sinut La Candelariaan, La Orotavaan, Icod de los Vinosiin, Garachicoon, Los Gigantesiin ja Erjosin huippuihin. Muista, että tekstin lopussa on luettelo bussiretkistä, joista voit tehdä varauksen.

Playa los gigantes tenerife

Ensimmäinen kaupunki, josta haluamme kertoa teille, on La Candelaria, kaunis kaupunki, jossa on paljon henkisyyttä. Se on paikka, josta löydettiin La Candelarian neitsyen kuva, joten sen kirkko rakennettiin sinne. La Candelarian neitsyt on Kanariansaarten suojeluspyhimys, ja hänet tunnetaan myös nimellä ”La Morenita”.

Toinen kaupunki, jota ei kannata jättää väliin, on La Orotava. Se on kaunis kaupunki Teide-vuoren rinteillä Teneriffan pohjoisosassa. Sen kaduilta löydät historiallisia rakennuksia, museoita, kirkkoja ja puutarhoja. La Orotavassa on monia ravintoloita, joissa tarjoillaan kanarialaisen gastronomian parhaita ruokia.

Icod de Los Vinosissa voit nauttia kulttuurista ja historiasta. Se on kaupunki, joka on tunnettu aidoista mauistaan. Tästä kylästä löydät maailman vanhimman lohikäärmepuun yksilön, joka tunnetaan nimellä ”Drago Milenario”. Tule käymään siellä ja ota vastaan sen siunaus.La Orotava - Teneriffa (6).min

Nyt puhutaan Teneriffan luonnonperinnöistä. Ensinnäkin mainitsemme Acantilado de los Gigantesin. Tämä on Teneriffan länsirannikon keskeinen nähtävyys. Jyrkänteiden valtavuus luo upeita maisemia ja ekosysteemejä, joissa on runsaasti biologista monimuotoisuutta. Jyrkänteiden meriympäristössä elää elämää poikkeuksellisella tavalla. Tämän lisäksi se edistää voimakasta matkailutoimintaa. Tälle alueelle saapuu paljon veneitä, joilla on ihmisiä, jotka nauttivat kävelystä kallioita pitkin, valaiden tarkkailusta ja uimisesta Masca Bayssä tai jossakin muussa rannikon lahdessa. Voit myös vuokrata Playa Paraíson veneretkemme, jotta voit kävellä meren rannalla ja tutustua Teneriffaan toisesta näkökulmasta.

Lopuksi viemme sinut Erjosiin, kaupunkiin, joka on täynnä taikaa ja luonnon energiaa. Täällä, laaksojen ja vuorten välissä, voit katsella Teneriffaa ja Teideä.

Bussimatkat_maistamaan_Viinit_Tenerifeltä

Tämä on toinen retki, joka löytyy verkkosivuiltamme. Viemme sinut tutustumaan Teneriffan viiniviljelmiin. Retkeen sisältyy vierailu viinitiloille, joissa opit viininvalmistusprosessista. Voit tietenkin maistella viinejä ja ilahduttaa makusi niiden mauilla. Retkeen sisältyy myös kanarialainen lounas.

Retket Playa Paraisossa tutustumaan La Gomeraan

VIP-retki La Gomeralle (14)

Meillä on muitakin bussiretkiä Playa Paraísossa, joilla voit tutustua La Gomeran saareen. Viemme sinut tutustumaan sen kyliin, kulttuuriin ja historiaan. Varaa Laivamatka La Gomeralle jaetulla tavalla tai VIP-vaihtoehto ensiluokkaisilla palveluilla.

Yhteystiedot ja varaus

Tähän päättyy artikkelimme Playa Paraison bussimatkoista, joka auttaa sinua valitsemaan tarvitsemasi matkan. Muista, että Teneriffa on erittäin suosittu matkakohde, joten varaukset kannattaa tehdä etukäteen. Kirjoita meille WhatsAppiin valitaksesi jaetun tai yksityisen bussiretken tyypin. Kutsumme sinut tutustumaan Teneriffaan, tule perheesi ja ystäviesi kanssa. Nauti sen metsistä ja sen historiallisten muistomerkkien kauneudesta.

Bussiretket ja Playa Paraiso

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Rannat vuonna Playa Paraiso