Busudflugter fra Playa Paraiso

Busudflugter fra Playa Paraiso

Guide

I denne artikel præsenterer vi dig for de steder, du bør besøge på dine busudflugter fra Playa Paraiso. Vi har taget vores besøgende med til de smukkeste steder på Tenerife i mere end et årti. Vi tilbyder VIP-bus- og minibusudflugter for at lære Tenerife og dens charme at kende. Vi har gennemtænkte ruter, der tager dig med til de mest attraktive steder på øen, se dem her.

For at løse dine tvivlsspørgsmål stiller vi vores WhatsApp til rådighed, du kan skrive til os når du vil, så vi kan hjælpe dig med at vælge din rejseplan og foretage dine reservationer. Læs videre for at lære om de forskellige muligheder for bus- og minibusudflugter i Playa Paraiso til charmerende landsbyer og landskaber.

Busture i Playa Paraiso

Hvis du er på ferie på Tenerife, må du ikke gå glip af muligheden for at lære alle hjørner af øen at kende. Tenerife er mere end blot strande og bådture for at se hvaler og delfiner. Her finder du også kultur, kunst og traditioner. Vi har en liste over busudflugter, hvor du kan opleve historiske monumenter, vulkaner, klipper og smage på øens smagsoplevelser. Bo hos os for at opleve alt det, som Tenerife har at byde på.

Playa Paraíso er et yndet rejsemål på Tenerife. Her finder du et perfekt klima til at nyde stranden og solbadning. Det er et sted at tilbringe en fredelig ferie med familien. Når du nu har nydt Playa Paraiso, bør du begynde at gå rundt på resten af øen, og det er det, vi er her for. Vi tager dig gerne med til forskellige steder i den nordlige og sydlige del af Tenerife. Vi har forskellige udflugter med bus og luksusminibus til fantastiske steder, som vi vil fortælle om nedenfor.

Busudflugter til Teide-bjerget fra Playa Paraiso

Teide by Night Tenerife (2)

Teide Nationalpark er det mest populære sted for rejsende på Tenerife. Det var et helligt sted for de indfødte Guanches, de gamle indbyggere i disse områder. Det er et magisk sted med smukke vulkanske landskaber og en fascinerende flora og fauna. På Teide er der en meget vigtig astronomisk station, hvor man kan observere stjernerne. Kom sammen med din familie og venner og gå rundt om Teide og lær dens karakteristika at kende. Vi har en privat Teide-tur på 8 timer, som vil gøre dig tilfreds. Vores ekspertguide vil vise dig det bedste af parken og fortælle om dens særlige kendetegn.

Vi inviterer dig også til at tage på Teide-udflugt om natten for at se solnedgangen, stirre på stjernerne og udforske stjernebillederne med de kraftige teleskoper. I parken er der en svævebane, hvor du kan køre op til rumstationen og nyde udsigten og det vulkanske landskab.

Byer, du skal besøge på Tenerife: Masca, Vilaflor og Garachico

Busudflugter fra Playa Paraiso

Her præsenterer vi dig for de landsbyer, som du bør besøge med Teide-busudflugter. Først og fremmest vil vi gerne fortælle dig om landsbyen Masca, der er kendt for sin skønhed og ro. Kom og slentre gennem dens traditionelle gader med små butikker til din komfort. En af de mest interessante turistattraktioner i denne by er Barranco de Masca, et punkt på klipperne med stier, der fører til kysten. Den har yndlingsruter for vandrere og en præmie for enden af stien, nemlig en svømmetur i Masca-bugten. Dette er et andet af de mest attraktive steder i Masca, en smuk strand ved foden af kløften, som man kun kan nå ved at vandre eller på bådudflugter på Tenerife.

En anden af landsbyerne nær Teide er Vilaflor, en smuk by beliggende i den højeste del af øen, herfra kan du få en privilegeret udsigt over Tenerife. På den anden side har vi Garachico, en anden by i den nordlige del af Tenerife, som venter på at fortælle dig om sin historie og vise dig sin traditionelle arkitektur. Garachico ligger i en frodig dal og har et udsigtspunkt, hvorfra du kan se hele byen og Garachico-klippen i havet tæt på kysten. Kom og besøg dens pladser, klostre og traditionelle bygninger.

Besøg Tenerifes autentiske byer og naturlandskaber

Med vores busture til magiske landsbyer på Tenerife lærer du øens ikoniske byer at kende. Først og fremmest vil vi gerne fortælle dig om Santa Cruz de Tenerife, øens hovedstad. Det er en by i udvikling med betydelig turistaktivitet. Gå en tur gennem dens gader for at fotografere dens traditionelle arkitektur sammen med den moderne byudvikling.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

Derefter bør du besøge La Laguna, en by, der er berømt for sin friskhed og unge ånd. Her er der tegn på udvikling og fremskridt, så meget, at det er en referenceby for udviklingen af andre lokaliteter. Den har universitetet i La Laguna, som igen er det første universitet på De Kanariske Øer.

La Laguna - Tenerife North (9).min

Efter at have besøgt disse smukke byer tager vi dig med til Parque rural de Anaga for at indånde frisk luft og forny din ånd. Denne park er beliggende på et gammelt bjergmassiv fuld af skove og flerårig tåge. For at komme dertil skal du passere gennem kurvede veje og smukke landskaber, der hjælper dig med at glemme byens travlhed. Landsbyerne i parken lever i harmoni med naturen. En af disse landsbyer er Taganana, som vi tager dig med til med vores busrejser i Playa Paraíso. Arkitekturen i Taganana er i overensstemmelse med parkens landlige essens.

Bustur på Tenerife og dens magiske landsbyer

Hos bananapalmbay.com er det en ære at tage dig med på opdagelse på Tenerife, dens historie, kultur, gastronomi og arkitektur. I dette afsnit vil vi fortælle dig om vores bustur i Playa Paraiso, der tager dig til La Candelaria, La Orotava, Icod de los Vinos, Garachico, Los Gigantes og Erjos-toppene. Husk, at du i slutningen af teksten finder listen over busudflugter, så du kan foretage din booking.

Playa los gigantes tenerife

Den første by vi vil fortælle dig om er La Candelaria, en smuk by med en masse spiritualitet. Det er det sted, hvor billedet af jomfruen La Candelaria blev fundet, så dens kirke blev bygget der. Jomfruen af La Candelaria er de Kanariske Øers skytshelgen og er også kendt som “La Morenita”.

En anden by, du ikke bør gå glip af, er La Orotava. Det er en smuk by på skråningerne af Teide-bjerget i den nordlige del af Tenerife. I dens gader finder du historiske bygninger, museer, kirker og haver. I La Orotava finder du mange restauranter, der serverer retter med det bedste fra den kanariske gastronomi.

I Icod de Los Vinos kan du nyde kultur og historie. Det er en by, der er kendt for sine autentiske smagsoplevelser. I denne landsby finder du det ældste eksemplar af dragetræ i verden, kendt som “Drago Milenario”. Kom og besøg det og modtag dets velsignelse.La Orotava - Tenerife (6).min

Lad os nu tale om naturarven på Tenerife. Først og fremmest nævner vi Acantilado de los GigantesDette er den centrale attraktion på Tenerifes vestkyst. Klippernes umådelige størrelse skaber fantastiske landskaber og økosystemer, der er rige på biodiversitet. Klippernes havmiljø huser liv på en ekstraordinær måde. Derudover driver det en intens turistaktivitet. Der kommer mange både til dette område med folk, der nyder at gå langs klipperne, observere hvaler og bade i Masca-bugten eller andre bugter langs kysten. Du kan også leje vores bådture i Playa Paraíso for at tage en tur langs havet og lære Tenerife at kende fra et andet perspektiv.

Endelig tager vi dig med til Erjos, en by fuld af magi og naturlig energi. Her, mellem dale og bjerge, vil du kunne betragte Tenerife og Teide.

Busture til smagsprøver på vinene på Tenerife

Dette er en anden udflugt, som vi har på vores hjemmeside. Vi tager dig med på opdagelse i plantagerne på Tenerife. Turen omfatter et besøg på vingårdene, hvor du lærer om vinfremstillingsprocessen. Du kan naturligvis smage på vinene og glæde din gane med deres smag. Turen omfatter også en kanarisk frokost.

Udflugter i Playa Paraiso for at lære La Gomera at kende

VIP-udflugt La Gomera (14)

Vi har andre busudflugter i Playa Paraíso for at lære øen La Gomera at kende. Vi tager dig med til at besøge dens landsbyer, kultur og historie. Book Bådsudflugten til La Gomera på en delt måde eller VIP-varianten med førsteklasses service.

Kontakt og booking

Dette afslutter vores artikel om busture i Playa Paraiso for at hjælpe dig med at vælge den tur, du har brug for. Husk, at Tenerife er en meget populær destination, så du bør foretage dine reservationer på forhånd. Skriv til os på WhatsApp for at vælge din type delt eller privat busudflugt. Vi inviterer dig til at lære Tenerife at kende, kom med din familie og venner. Nyd dens skove og skønheden i dens historiske monumenter.

Busudflugter på Playa Paraiso

Hvad vores kunder siger:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Relaterede artikler:

Strande i Playa Paraiso