Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Bådcharter på Playa Paraiso
Bådudlejning uden bådcertifikat på Playa Paraiso
Udlejning af både på Playa Paraiso
Udlejning af både uden skipper på Playa Paraiso
Bådudlejning nær Playa Paraiso Tenerife

Denne gang vil vi gerne fortælle dig om vores muligheder for bådudlejning nær Playa Paraiso. Læs videre for at finde ud af, hvilke typer både vi har til rådighed, og hvilke aktiviteter du kan nyde under turen. Skriv til os på WhatsApp lige nu, så reserverer vi og giver dig nogle anbefalinger. Vi tilpasser os din smag og dine behov. Det er en ære at være dit betroede firma til at booke dine næste ture på havet på Tenerife.

Marinas i nærheden af Playa Paraiso

Puerto Colon, den vigtigste havn i Costa Adeje til en bådtur

I dette afsnit giver vi dig en kort oversigt over de marinaer, der ligger tæt på Playa Paraíso, og som du kan nå på blot et par minutter med taxa.

Først og fremmest har vi Puerto Colón, hvorfra de fleste af de aktiviteter, der er tilgængelige på vores hjemmeside for bådudlejning nær Playa Paraíso, afgår. Vi har også Puerto de las Galletas, 23 minutter væk, med forskellige vandaktiviteter og mange muligheder for bådudlejning. Puerto de los Gigantes byder på en storslået udsigt over Los Gigantes-klipperne og forskellige muligheder for at se hvaler i deres naturlige habitat.

Bådudlejning nær Playa Paraiso Tenerife

Du bør også besøge havnen i Los Cristianos, en af de vigtigste havne på Tenerife med mange muligheder for at sejle i bugten. Den ligger kun 16 minutter væk fra Playa Paraíso. Endelig har vi Puerto Santiago, 25 minutter fra byen, hvorfra du kan se klipperne, beundre den smukke udsigt over kysten og leje både for at slappe af i havet.

Hvad du kan gøre med bådudlejning nær Playa Paraíso

mallorca boat charter luxury (1)22

Nyd sammen med din familie og venner en unik og uforglemmelig oplevelse ombord på komfortable både med en venlig atmosfære. Drik forfriskende drinks, mærk vinden i ansigtet, og bliv brun i huden under Tenerifes skarpe sol.

De, der søger afslapning og ro, hviler sig normalt i bådens skyggefulde område for at beundre Atlanterhavets storslåethed og lade havet fjerne dine bekymringer. Vi inviterer dig til at se aktivitetsguiden i slutningen af teksten for detaljer om de forskellige aktiviteter. Skriv til os på WhatsApp for at afklare din tvivl og foretage dine reservationer.

Royal Delfin Tenerife Katamaran-tur med transport (7)

Med vores bådture kan du se delfiner og hvaler i deres naturlige habitat. Tag smukke billeder af disse venlige dyr, der svømmer tæt på båden. Efter hvalsafari sejler båden til en bugt, hvor passagererne kan tage en forfriskende svømmetur i Atlanterhavet. Tag din snorkelmaske på og udforsk Tenerifes havbund og dens hemmeligheder.

Charter med skipperbåd

Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter

Ved at leje en privat båd med skipper får du mulighed for at nyde havet på en eksklusiv måde. Det er en vidunderlig mulighed at dele med dem, du holder af, uden at der er fremmede om bord.

Enhver grund er gyldig til at leje en båd og tage på krydstogt i bugten. Mange af vores kunder lejer ofte en båd nær Playa Paraiso for at fejre fødselsdage, bryllupper, polterabender og andre vigtige begivenheder. Tag din partner med på en romantisk tur på havet. Vores kaptajn vil sørge for, at alt er under kontrol, og at I nyder aktiviteten i fulde drag.

azimut 60 tenerife luxury motor yacht charter (1)

Til yachtcharter med skipper tilbyder vi luksusyachter til den kræsne smag. Vi tilbyder også komfortable sejlbåde, rummelige katamaraner og fiskerbåde til sejlads på Tenerifes hav.

Yacht charter uden skipper

tenerife-sejlbåd-charter-hvid-tenerife (5)

Hvis du har et bådkørekort, kan du chartre en båd uden skipper, så du kan lede turen. Du bestemmer ruten og sejler med samme frihed som fiskene i havet. Når du leder turen, har du magten til at vælge, hvor du vil hen, og hvor lang tid det skal tage ved hvert stop.

For at leje en båd uden skipper skal du være over 18 år og fremvise dit bådkørekort. Du skal også betale et depositum, før du sejler ud, som du får tilbage, når du er kommet hjem fra turen.

Bådudlejning uden kørekort

CAPELLI TEMPEST-770 - Bådudlejning på Mallorca med kørekort uden skipper (2).min

Hvis du ikke har bådkørekort, kan du sejle en af vores små både med plads til op til syv personer. Tag dine venner med ud på en anderledes dag på havet, og vis dem dine evner som bådfører.

Nogle af de både, der er tilgængelige på vores hjemmeside, kan lejes både privat og til deling. Hvis du er i tvivl om noget, så skriv til os på WhatsApp, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Bådudlejning nær Playa Paraiso er let at gøre via vores hjemmeside. Vi ved, at det kan være en kompliceret opgave at vælge den rigtige båd, men vi kan hjælpe dig ved at give dig nogle forslag. Du bør overveje prisen på aktiviteten, bådtypen, dens kapacitet, varighed og de tjenester, der tilbydes. Skriv til os lige nu på vores WhatsApp for at finde den bedste aktivitet for dig. Du kan også udfylde den kontaktformular, der er knyttet til hver aktivitet i slutningen af teksten. Vi håber, at du nyder dit ophold i Playa Paraiso og lærer havets vidundere at kende ombord på vores storslåede både på Tenerife.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: