Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Veneen rahtaukset ja Playa Paraiso
Veneen vuokraus ja Playa Paraiso
Veneen vuokraus ilman venelupaa ja Playa Paraiso
Veneiden vuokraus ilman kipparia ja Playa Paraiso
Venevuokraus lähellä kohdetta Playa Paraiso Tenerife

Tällä kertaa haluamme kertoa sinulle vaihtoehdoistamme venevuokraukseen Playa Paraison lähellä. Lue lisää saadaksesi selville, millaisia veneitä meillä on saatavilla ja millaisista aktiviteeteista voit nauttia matkan aikana. Kirjoita meille WhatsAppiin juuri nyt, jotta voimme tehdä varaukset ja antaa sinulle suosituksia. Me sopeudumme makusi ja tarpeidesi mukaan. On kunnia olla luotettava yrityksesi varaamaan seuraavat matkasi Teneriffan merellä.

Marinat lähellä Playa Paraisoa

Puerto Colon, Costa Adejen pääsatama, jossa voit tehdä veneretken

Tässä osiossa kerromme lyhyesti satamista, jotka sijaitsevat lähellä Playa Paraísoa ja joihin pääset muutamassa minuutissa taksilla.

Ensinnäkin meillä on Puerto Colón, josta lähtee suurin osa Playa Paraíson lähellä sijaitsevan veneenvuokraussivustomme tarjoamista aktiviteeteista. Meillä on myös Puerto de las Galletas, joka sijaitsee 23 minuutin matkan päässä ja jossa on erilaisia vesiaktiviteetteja ja monia vaihtoehtoja veneenvuokraukseen. Puerto de los Gigantes tarjoaa upeat näkymät Los Gigantesin kallioille ja erilaisia vaihtoehtoja nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Venevuokraus lähellä kohdetta Playa Paraiso Tenerife

Kannattaa myös vierailla Los Cristianosin satamassa, joka on yksi Teneriffan tärkeimmistä satamista ja jossa on monia mahdollisuuksia purjehtia lahdella. Se on vain 16 minuutin päässä Playa Paraísosta. Lopuksi meillä on Puerto Santiago, 25 minuutin päässä kaupungista, josta voit nähdä kallioita, ihailla kauniita näkymiä rannikolle ja vuokrata veneitä rentoutumiseen merellä.

Mitä voit tehdä Playa Paraíson lähellä sijaitsevilla venevuokraamoilla

mallorca veneenvuokraus luxury (1)22

Nauti perheesi ja ystäväsi kanssa ainutlaatuisesta ja unohtumattomasta kokemuksesta mukavilla veneillä, joissa on ystävällinen ilmapiiri. Jaa virkistäviä juomia, tunne tuuli kasvoillasi ja rusketa ihoasi Teneriffan kirkkaan auringon alla.

Ne, jotka etsivät rentoutumista ja rauhaa, lepäävät yleensä veneen varjostetulla alueella ihaillakseen Atlantin upeutta ja antaakseen meren viedä huolet pois. Pyydämme sinua tutustumaan tekstin lopussa olevaan aktiviteettioppaaseen, josta löydät lisätietoja eri aktiviteeteista. Kirjoita meille WhatsAppiin selvittääksesi epäilyksesi ja tehdäksesi varauksesi.

Royal Delfin Teneriffan katamaraanikierros kuljetuksella (7)

Veneretkillämme voit nähdä delfiinejä ja valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä. Ota kauniita kuvia näistä ystävällisistä eläimistä, jotka uivat lähellä venettä. Valasbongauksen jälkeen vene suuntaa poukamaan lahteen, jossa matkustajat pääsevät virkistävään uimaan Atlantin vesissä. Laita snorklausmaski päähäsi ja tutustu Teneriffan merenpohjaan ja sen salaisuuksiin.

Kippariveneen vuokraus

Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter

Vuokraamalla yksityisen veneen kipparilla sinulla on mahdollisuus nauttia merestä eksklusiivisella tavalla. Se on ihana vaihtoehto jakaa rakkaidesi kanssa ilman vieraiden läsnäoloa aluksella.

Mikä tahansa syy on pätevä vuokrata vene ja lähteä risteilylle lahdelle. Monet asiakkaamme vuokraavat usein veneen Playa Paraison läheltä juhliakseen syntymäpäiviä, hääpäiviä, polttareita ja muita tärkeitä tapahtumia. Vie kumppanisi romanttiselle lomalle merelle. Kapteenimme pitää huolen siitä, että kaikki on hallinnassa ja että nautitte toiminnasta täysillä.

azimut 60 tenerife luxury motor yacht charter (1)

Kipparoidun jahdin vuokraukseen tarjoamme luksusjahteja vaativaan makuun. Tarjoamme myös viihtyisiä purjevenejä, tilavia katamaraaneja ja kalastusveneitä Teneriffan merellä purjehtimiseen.

Jahdin vuokraus ilman kipparia

tenerife-purjeveneiden-vuokraus-valkama-tenerife (5)

Jos sinulla on veneenajokortti, voit vuokrata veneen ilman kipparia, jolloin voit itse johtaa matkaa. Aseta reitti, jota seuraat, ja purjehdi vapaana kuin kalat meressä. Kun johdat matkaa, sinulla on valta valita, minne mennään ja kuinka kauan kullakin pysähdyspaikalla kestää.

Vuokrataksesi veneen ilman kipparia sinun on oltava yli 18-vuotias ja esitettävä veneen ajokortti. Sinun on myös maksettava takuumaksu ennen purjehdusta, joka palautetaan sinulle, kun olet palannut matkalta.

Veneen vuokraus ilman ajokorttia

CAPELLI TEMPEST-770 - Veneenvuokraus Mallorcalla ajokortilla ilman kipparia (2).min

Jos sinulla ei ole venelupakirjaa, voit ajaa yhtä pienveneistämme enintään seitsemälle hengelle. Ota ystäväsi mukaan erilaiseen meripäivään ja näytä heille veneenajotaitosi.

Osa verkkosivustollamme olevista veneistä on saatavana yhteis- ja yksityisvuokraukseen. Jos haluat selventää epäilyksiäsi, kirjoita meille WhatsAppiin, niin autamme sinua mielellämme.

Veneenvuokraus lähellä Playa Paraisoa on helppo tehdä verkkosivujemme kautta. Tiedämme, että oikean veneen valitseminen voi olla monimutkainen tehtävä, mutta voimme auttaa sinua antamalla joitakin ehdotuksia. Kannattaa ottaa huomioon toiminnan hinta, venetyyppi, veneen kapasiteetti, kesto ja tarjotut palvelut. Kirjoita meille heti WhatsAppiin löytääksesi sinulle parhaiten sopivan aktiviteetin. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, joka on liitetty kuhunkin aktiviteettiin tekstin lopussa. Toivomme, että nautit lomastasi Playa Paraisossa ja tutustut meren ihmeisiin upeiden veneidemme kyydissä Teneriffalla.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: