Prva objava: 21 marca, 2024 |

Opazovanje kitov na Južni Tenerife
Opazovanje delfinov in kitov na južnem Tenerifu

Opazovanje delfinov in kitov na južnem Tenerifu je ena najbolj priljubljenih dejavnosti med turisti. Pri bananapalmbay.com smo specializirani za zagotavljanje različnih dejavnosti za senzacionalne počitnice. Ponujamo udobne in varne čolne za prijetno vožnjo po morju. Zato si preberite več o naših možnostih opazovanja kitov.

Na voljo vam puščamo naš WhatsApp, da lahko opravite rezervacijo ali nam pišete in razjasnite morebitne dvome. Prav tako vam lahko svetujemo pri izbiri dejavnosti, ki vam najbolj ustreza glede na velikost vaše skupine in doživetja, ki jih želite doživeti. Že več kot 15 let ponujamo intenzivna čustva v morju. Pripravili smo itinerarje, ki so zasnovani tako, da je dejavnost za vse bolj donosna.

Izleti za opazovanje kitov in delfinov na južnem Tenerifu

ste vedeli, da je južni del Tenerifov privilegiran kraj na svetu za opazovanje kitov in delfinov v njihovem naravnem okolju? Razlog je zelo preprost. Vode med Tenerifi in sosednjim otokom La Gomera so naravni rezervoar za več deset morskih vrst.

Nekatere vrste na tem območju živijo vse leto, druge pa so tu le na poti, saj so Tenerife del selitvene poti številnih kitov. Z veliko sreče in odvisno od letnega časa lahko vidite več vrst, ki se sprehajajo okoli čolna. Delfini in pilotski kiti so dve vrsti, ki v teh vodah živijo neprekinjeno in jih je zato mogoče opazovati vse leto. Spermski kiti, grobozobi delfini in atlantski pegasti delfini se pojavljajo le občasno. Navsezadnje se navadni delfin in lažni kit ubijalec pojavljata le v določenih letnih časih.

kraljevski delfin tenerife los gigantes (59)

Izleti z ladjo vas bodo popeljali daleč stran od celine, kjer ni težav in skrbi. Naj vas morje napolni s svojo energijo in vdihnite slasten morski vetrič, ki boža ladjo. Ne pozabite s seboj vzeti otrok in jim podarite nepozaben dan z delfini in kiti. Srčno je videti njihove navdušene obraze, ko opazujejo kite in delfine, ki plujejo mimo. Ne pozabite spakirati fotoaparata za fotografiranje in snemanje piruet in obratov, ki jih kiti izvajajo, da bi pritegnili pozornost. Tako so se navadili na ladje, da se z veseljem približujejo kitom in iščejo pozdrave in nasmehe.

Dejavnosti, ki so na voljo za ogled kitov v naravi

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Ponujamo različne izlete in načrte za opazovanje kitov in delfinov na južnem Tenerifu. Izleti z ladjo v skupni rabi vam omogočajo, da za ugodno ceno križarite po zalivu in uživate v morskih užitkih. Ponujamo udobne in prostorne čolne z različnimi storitvami, v katerih lahko uživate vsi. To je odlična dejavnost, s katero se lahko z družino odklopite od vsakdanjega vrveža. Po ogledu se ladja zasidra v zalivu, kjer se potniki lahko spustijo na kopanje in potapljanje. Rezervirajte izlet z ladjo na južnem Tenerifu zdaj!

Ponujamo tudi najem zasebnega čolna za ekskluzivni izlet z ladjo za vas in vaše goste. V tem primeru vam vožnje ne bo treba deliti z neznanci. Samo vi, vaša izbrana skupina prijateljev in naša posadka strokovnjakov za morje. Omogočamo vam, da prilagodite načrt potovanja glede na svoj okus ali želje.

Na koncu besedila boste našli različne možnosti, ki so na voljo za najem motornih čolnov, jadrnic, jaht in drugih. Ne pozabite nas kontaktirati prek aplikacije WhatsApp, če imate kakršna koli vprašanja ali želite neposredno rezervirati.

Pomoč in rezervacije

Večina naših dejavnosti opazovanja kitov in delfinov na južnem Tenerifu vključuje prevoz do najpomembnejših letovišč v regiji. Samo pišite nam in nam sporočite, kje ste nastanjeni, in mi vas bomo pobrali. Če imate kakršnakoli vprašanja, nam takoj pišite na WhatsApp, rezervacijo pa lahko opravite tudi tako, da izpolnite kontaktni obrazec, ki je priložen vsaki dejavnosti, čakamo vas!

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: