day trips in costa adeje

Informasjon for turister om Costa Adeje, den komplette guiden

Costa Adeje er et av de viktigste turiststedene på Tenerife, kjent for sine strender, forskjellige fritidsmuligheter og gode klima. Med mer enn 300 soldager i året er Costa Adeje det perfekte stedet å utøve vannsport, sole seg og nyte havet og stranden. Denne delen av Tenerife har et moderne hotelltilbud og mange kjøpesentre. Det er mange butikker med internasjonale merkevarer der glamour og god smak er tydelig.

Denne byen ligger sør på Tenerife, i regionen med de beste strendene på øya og til og med i den kanariske øygruppen. Den har alt du trenger for en drømmeferie. Finn ut hva du kan gjøre i Costa Adeje nedenfor.

Nytt en dag i solen på de frodige strendene

Costa Adeje har 25 kilometer kystlinje full av fantastiske bukter og strender. De fleste er forbundet med en promenade som fører til forskjellige butikker og restauranter.

Noen har mørk sand med mange stille bukter og andre har gyllen sand, strendene på Costa Adeje er fortryllende. Her er noen av de mest populære og ikke gå glipp av i løpet av ferien.

Playa de Troya-stranden

Playa Troya - Costa Adeje-stranden (5).

Den er delt inn i strendene Troya I og II, og er den eldste i turistsenteret Costa Adeje. Den kjennetegnes av sin mørke sand og en rekke tjenester for en flott dag ute. Promenaden forbinder med mange butikker og restauranter for de besøkendes komfort. Det har også et turistkontor for råd om alt Costa Adeje har å tilby.

Stranden i Fañabé

Playa de Fañabe

Det er en strand med gyllen sand, rolig vann og flere vannsporter. Det er ideelt å gå med hele familien på grunn av roen i vannet. Det tilbyr alle nødvendige tjenester for badegjester, samt mange strandbarer og tilgang til restauranter, barer og butikker. Den har en praktisk promenade som igjen tilbyr vakker utsikt over Atlanterhavet.

Torviscas-stranden

playa-fanabe-tenerife-south-tenerife

Den ligger ved siden av Fañabé-stranden. Den har alle fasiliteter for badende og er derfor veldig populær. Det er en strand med mørk sand og rolig vann, perfekt for barn. Det ligger ved siden av det urbane komplekset med mange restauranter og butikker.

Playa del Duque-stranden

Playa del Duque Costa Adeje Hotel El Duque

Det er en strålende hvit sandstrand med krystallklart vann med en eksklusiv beliggenhet i Costa Adeje. Nyt havet i en distingvert atmosfære. Playa del Duque er omgitt av kommersielle lokaler med tjenester av topp kvalitet.

Puerto Colón
Puerto Colon, den viktigste havnen i Costa Adeje for å gjøre en båttur

Dette er en stor marina med en strand med samme navn. Her er det mulig å utøve vannsport, og herfra kan du ta en rekke båter ut på en tur på havet. På yachtklubben kan du nyte fengslende solnedganger og vakker utsikt over stranden.  Promenaden i Puerto Colon gir deg tilgang til forskjellige hoteller, restauranter, barer og puber for å ha det bra.

Stranden ved Puerto Colon er fantastisk, med en hyggelig atmosfære og utsikt over fjellene. Den tilbyr alle tjenester for svømmere som solsenger, badevakter, restauranter og kafeer.

Se hvaler og delfiner i deres naturlige habitat

Informasjon for turister om Costa Adeje, den komplette guiden

Delfin- og hvalsafari er en av Costa Adejes mest populære aktiviteter. Fra havnen i Puerto Colon seiler forskjellige båter ut til områdene der hvalene svømmer fritt. Du kan gå ombord på en katamaran eller en luksusyacht for å se hvaler. Når du er der, kan du se, høre og ta bilder av dem. Noen utflukter inkluderer muligheten til å svømme i havet og snorkle.

Besøk vannparkene

Her finner du fantastiske alternativer for en flott tid med hele familien. Nyt gigantiske sklier og morsomme vannrutsjebaner.

Siam Park
Siam Park, vannpark i Tenerife Sør

Dette er en flott park å besøke med hele familien. Den er designet med et thailandsk tema og tilbyr flotte attraksjoner for enhver smak. Det tilbyr elver og menneskeskapte strender for å slappe av og glemme bekymringene dine. Skliene i Siam Park er ekstreme og spennende, og når utrolige hastigheter når du kjenner adrenalinet pumpe til det ytterste.

Aqualand

Det tilbyr forskjellige alternativer for moro skyld. Det har utrolige vannattraksjoner å få mest mulig ut av med familien. Det har også et av de mest populære delfinariene på Tenerife med delfinshow hver dag.

Praksis vannsport

Jetski i tenerife sør.

Costa Adeje har en flott kystlinje som er perfekt for å nyte solen og bølgene. Her kan du føle adrenalinet og nyte vinden i ansiktet. Del med vennene dine på de fantastiske vannscooterne for å ri fritt rundt bukten. Du kan også drive med FlyBoarding, vannski og paraseiling. Under havoverflaten finner du en verden full av farger og marint liv, du kan snorkle og dykke til havbunnen og bli kjent med skapningene som lever i dypet. Hvis du ikke vil gå så langt ned, kan du ta på deg en snorkelmaske for å svømme nær skilpaddene og de fargerike fiskene.

Besøk Giant’s Cliffs

Båttur til Los Gigantes på Tenerife.

Selv om de ikke akkurat ligger i Costa Adeje, besøkes de av de fleste turistene som kommer hit. De ligger bare 2 kilometer unna, og du kan bli kjent med dem på en båttur på havet.

Paragliding

Tandem paragliding i Tenerife Sør

Nyt en hyggelig flytur over sørkysten av Tenerife. I Costa Adeje kan du finne forskjellige paraglidingskoler som gir deg muligheten til å hoppe i selskap med en ekspertguide. Flyturen er stabil og lar deg beundre storslåttheten til fjellene på denne siden av øya.

Spill golf

golf-playing-tenerife.

Men det er ikke bare strand og vannsport i Costa Adeje. Her finner du noen golfbaner for å nyte din lidenskap for golf med vakker utsikt over havet og det slående Teide-fjellet.

Overnattings- og spisesteder i Costa Adeje

Å være et moderne og veldig viktig turistsenter, har det et omfattende hotelltilbud av overlegen kvalitet. Tenerifes mest luksuriøse hotellkjeder er i Costa Adeje for å gi deg førsteklasses service. Her finner du noen av de mest moderne hotellene i Europa, bygget for mindre enn to tiår siden.

Når det gjelder mat, finner du utmerkede restauranter både i innlandet og ved kysten. Nyt deilig kjøtt, fisk og sjømat i lokale og internasjonale retter. Ved stranden kan du nyte god mat på en rekke restauranter, noen med svømmebasseng og underholdningsområder. Kjøpesentrene tilbyr et bredt spekter av forskjellige priser og rikelig med underholdning, restauranter og butikker.

vinsmaking i tenerfe (3)

Costa Adeje har alt du ønsker deg for en ferie, frodige strender, båtturer, badeland og utmerkede fritids-, avslapnings- og overnattingsmuligheter. Nyt en uforglemmelig ferie i Tenerifes mest luksuriøse og eksklusive feriested.

Locations: