Ensimmäinen julkaisu: 1 kesäkuun, 2022 |

Tekemistä ja vierailukohteita Fuerteventurassa

Tässä tilaisuudessa esittelemme sinulle kattavimmat tiedot vierailukohteista ja parhaista aktiviteeteista Fuerteventuralla, Kanariansaarten toiseksi suurimmalla saarella Teneriffan jälkeen. Yrityksessämme olemme erikoistuneet venevuokraukseen, retkiin ja parhaisiin paikkoihin, joissa kannattaa vierailla oleskelusi aikana tällä viehättävällä Espanjan saarella. Älä missaa kaikkea, mitä tässä postauksessa on sinulle tarjolla, ja jos sinusta tuntuu, että sinun pitäisi vierailla Fuerteventuralla seuraavalla matkallasi, tarjoamme sinulle kaiken tarvitsemasi avun aktiviteettien järjestämiseen ja loman hyödyntämiseen.

Ensinnäkin haluamme kertoa, että tällä saarella voit viettää ihania päiviä rannalla ja nauttia kauniista luonnonmaisemista, sillä saarella on laajoja suojeltuja luontoalueita. Fuerteventura on kuitenkin muutakin kuin rantaa, aurinkoa ja hiekkaa, sillä löydät upeita maisemia myös saaren sisäosista. Kävele sen kaduilla ja nauti viihtyisästä ja rauhallisesta ilmapiiristä. Sen rannikkokylissä voit nauttia Kanarian parhaasta gastronomiasta.

Tekemistä Fuerteventuralla

Näitä aktiviteetteja voit tehdä saarella ollessasi:

Veneenvuokraus

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Tämä on yksi parhaista tavoista tutustua saareen ja löytää kaikki sen viehätysvoimat. Jos lähdet katamaraaniretkelle Fuerteventuralla, voit tutustua upeisiin paikkoihin. Purjehdit pitkin kauniita dyynikenttien ympäröimiä rannikoita ja nautit värikkäimmistä riutoista.

Matkan aikana tutustut piilossa oleviin rantoihin, jotka kätkevät sisäänsä suurenmoisia viehätyksiä ja joihin kannattaa ehdottomasti mennä. Sinulla on myös mahdollisuus vierailla pienillä saarilla, joissa voit nauttia ihanista hetkistä.

Valaan ja delfiinin tarkkailu

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Valas- ja delfiinintarkkailuveneajelut ovat yksi Fuerteventuran suosituimmista aktiviteeteista.

Yksi Kanariansaarilla lomailun eduista on se, että sinulla on suuri mahdollisuus nähdä valaita ja delfiinejä luonnossa erilaisilla veneretkillä. Veneissä on mukana alan asiantuntijoita, jotka antavat sinulle runsaasti tietoa merieläimistöstä, mikä rikastuttaa kokemustasi entisestään.

Voit myös uida suoraan näiden kauniiden eläinten kanssa snorklaamalla, mikä on vielä uskomattomampaa ja jännittävämpää.

Pääset katsomaan läheltä arvoituksellista pullonokkadelfiiniä, kun se kulkee Välimeren vesillä. Sinulla on myös hyvät mahdollisuudet nähdä luotovalas, joka on saaristossa yleinen laji ja joka tulee mielellään esiin tervehtimään turisteja. Muita alueella eläviä lajeja ovat muun muassa ryhävalaat, sinivalaat, suomenvalaat ja siitinvalaat, mutta niiden näkeminen on epätodennäköisempää riippuen vuodenajasta ja veneen valitsemasta reitistä.

Vesiaktiviteetit

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

Monet urheilijat kaikkialta maailmasta tulevat saarelle harrastamaan leijalautailun, melonnan, purjelautailun ja surffauksen kaltaisia lajeja. Saarella on etuoikeutettu ilmasto ympäri vuoden. Voit nauttia säteilevästä auringonpaisteesta, aalloista, jotka ovat valmiina nauttimaan parhaista kokemuksista, ja erinomaisista sääolosuhteista, joissa lämpötila on noin 24 astetta.

Saarelta löydät erikoistuneita kouluja, joissa pääset aloittamaan surffauksen, joten jos olet ajatellut nousta laudan selkään, nyt on tilaisuutesi. Alueen eri yrityksistä löydät kaiken tarvitsemasi, jotta voit lähteä merelle, aina materiaaleista koulutukseen.

Kutsumme sinut nauttimaan purjelautailun ja leijalautailun maailmanmestaruuskilpailuista, jotka järjestetään Jandian rannoilla. Täällä voit ihailla maailmanluokan urheilijoita, jotka tekevät sitä, mitä he parhaiten osaavat: nousevat laudan selkään ja kesyttävät meren aallot.

Yötaivaan katselu

Star Gazing Fuerteventura.min (2)

Fuerteventuralla on parhaat olosuhteet nauttia kosmoksesta. Se on Kanariansaarilla sijaitseva Starlight Reserve. Tämän suojelualueen sisällä on Sicasumbren tähtitieteellinen näköalapaikka, josta voit nähdä komeettoja, planeettoja ja tähtiä täydellisen kirkkaasti. Fuerteventuralla löydät yötaivaasta nauttimiseen oikeat olosuhteet, joita et löydä mistään muualta maailmasta.

Vierailukohteet

Nämä ovat Fuerteventuran tärkeimmät paikat, joissa kannattaa käydä, jotta saaren parhaat muistot jäävät kotiin.

Jandian rannat

Playa de Jandia Beach - Fuerteventura

Jandia on Fuerteventuran sisällä sijaitseva erillisalue, josta löydät koskemattomia rantoja ja geologisia ihmeitä. Se vastaanottaa satoja kävijöitä, joita sen rantojen viehätysvoima ja erilaiset matkailunähtävyydet houkuttelevat.

Sen rannoilta löydät todellisen maanpäällisen paratiisin, jossa voit harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja pasaatituulen hyväillessä kasvojasi. Tässä matkailukeskuksessa on monia ravintoloita, asuntoja ja hotelleja.

Sen rannoilta löydät todellisen maanpäällisen paratiisin, jossa voit harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja pasaatituulen hyväillessä kasvojasi. Tässä matkailukompleksissa on monia ravintoloita, asuntoja ja hotelleja, ja teillä on käytettävissänne kaikki, mitä tarvitsette elääksenne parhaita elämyksiä oleskellessanne Fuerteventuralla.

La Conchan ranta

Las Conchas Beach Fuerteventura.min

Se on ihana ranta, jossa on turkoosia vettä, ja vaikka se on pieni, se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset rentoutumiseen, hauskanpitoon ja parhaiden kuvien ottamiseen. Rannan jälkeen löydät Tostónin majakan, josta voit ihailla El Cotillon kauneimpia poukamia.

Cofeten ranta

Cofete Beach Fuerteventura.min

Se on säteilevä ranta, jolla on villejä piirteitä seikkailunhaluisimmille ja luonnon ystäville. Sitä ympäröivät vuoret, ja se on ihanteellinen niille, jotka haluavat rentoutua ja päästä pois väkijoukoista ja melusta.

Corralejo

Corralejo Beach Fuerteventura.min

Tämä on saaren pohjoisosassa sijaitseva kaupunki, jonka kaduilta löydät paljon hauskanpitoa, viihdettä ja vesipuistoja, joissa on upeita nähtävyyksiä. Siellä on myös monia kauppoja, diskoja, ravintoloita ja terasseja, joilla voi viettää upeita iltapäiviä ja iltoja.

Fuerteventuran kuriositeetit

Fuerteventuran sanotaan olevan Kanariansaarista ensimmäinen, joka nousi merestä miljoonia vuosia sitten. Nykyään se on biosfäärialue ja luonnonjalokivi, joka on kaikkien ulottuvilla.

Jos et tiennyt, Fuerteventura on ansainnut maineen maailmankuulujen juustojensa ansiosta, puhumme Majorero-juustosta, joka on poikkeuksellinen juusto, joka valmistetaan perinteisin menetelmin.

Kuten huomaat, Fuerteventuralla on kaikkea, mitä turisti etsii irrottautuakseen työstressistä ja nopeatempoisesta elämästä. Jos haluat vierailla, tarjoamme monenlaista tekemistä, sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä WhatsAppin tai sähköpostin kautta varmistaaksesi paikkasi seuraavalla retkellä tai kiertueella. Täytä yhteydenottolomakkeemme kaikki kysymyksesi, vastaamme mahdollisimman pian, koska ilomme on auttaa sinua elämään parhaita kokemuksia lomasi aikana.

Varaa WhatsAppin kautta

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.