Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Bådcharter på La Caleta
Bådture på La Caleta
Udlejning af både på La Caleta
Bådture fra La Caleta Tenerife

Book nemt vores bådture fra La Caleta på vores hjemmeside. Vi har specialiseret os i at levere kvalitetsservice til glæde for turisterne. Vi har fantastiske bådture, hvor du kan slentre rundt i bugten, nyde udsigten og tage en forfriskende dukkert i havet. De bådture, vi tilbyder i denne tekst, inkluderer transport med afhentning og aflevering i La Caleta. Læs videre for at finde ud af, hvilke muligheder der er, og hvordan du booker dem. Skriv til vores WhatsApp, det er os en fornøjelse at besvare dine spørgsmål og foretage dine reservationer.

Delte bådudflugter fra La Caleta

Delte udflugter giver dig mulighed for at nyde havet på en behagelig måde og i hænderne på en ekspertbesætning. Under bådturene fra La Caleta kan du solbade, slappe af i skyggen og beundre den smukke udsigt over bugten.

katamaran tur i tenerife privat og delt (1).min

Tenerife er et af de bedste steder i verden at se hvaler i deres naturlige habitat. Vores bådture fra La Caleta inkluderer hval- og delfinsafari, som er en fascinerende og populær aktivitet blandt turister. Der er mange arter, som kan ses på alle tider af året, men hver art dukker op på en bestemt årstid. Hvis vi er heldige, kan vi se de fleste af de hvaler, der lever i farvandene omkring Tenerife, eller som er på gennemrejse på deres vandringsrute.

Delfiner springer i Tenerife Syd

Efter hvalsafari dirigerer kaptajnen båden til en smuk bugt, hvor vi går ned for at køle af. Benyt lejligheden til at solbade og have det sjovt med vennerne. Atlanterhavets vand er blåt og krystalklart og indbyder til en dukkert. Tag din snorkelmaske på, og udforsk havets hemmeligheder, som gemmer sig under overfladen.

Nyd en anderledes dag på havet med dine venner og familie. Bådturene fra La Caleta byder på snacks, frokost og forfriskende drikkevarer. Se de delte bådture sidst i teksten for at kende deres karakteristika. Husk, at vi efterlader vores WhatsApp, så du kan skrive til os, når du vil, og foretage din reservation med angivelse af den aktivitet, du ønsker, dato og varighed af udflugten.

Private udflugter med båd fra La Caleta

bådcharter tenerife 18

Vi tilbyder også private bådture for en mere eksklusiv oplevelse. Glem alt om at dele med fremmede, private bådture fra La Caleta er kun for dig og din gruppe af gæster. Vi har en enestående besætning med fuld viden om havet og båden. Kaptajnen vil tage dig med til de mest interessante steder i bugten, så du kan betragte dens skønhed og nyde dens charme. Nyd turen uden at bekymre dig om noget, dediker dig selv til at være lykkelig på havet.

Fejring af særlige begivenheder

tenerife hen-do-stag-do

Private bådture er perfekte til at fejre særlige begivenheder om bord. Mange af vores kunder lejer vores både til at fejre fødselsdage og polterabender. Inviter dine venner, forretningsforbindelser og familie til en berigende oplevelse på havet. Det er også almindeligt at leje både fra La Caleta til at fejre bryllupsdage, forretningsafslutninger, dimissioner og meget mere. Skriv til vores WhatsApp og fortæl os om dine præferencer. Vi tilpasser os dine krav, bare skriv til os og fortæl os gruppens størrelse, de steder, du ønsker at besøge, og den valgte dato. Vi vil med glæde hjælpe dig og svare på den bedste måde på din anmodning.

Både til rådighed til private udflugter

Hvis du er interesseret i at booke private bådture fra La Caleta, er her en oversigt over vores tilgængelige både. Nogle af disse vil være tilgængelige for privat eller delt charter. Spørg venligst vores WhatsApp om tilgængeligheden af din valgte båd.

  • Luksusyachter: Vores luksusyachter tilbyder specielle funktioner til en behagelig tur, op til den mest krævende smag. Luksusyachterne er professionelt indrettet med førsteklasses materialer. Nyd komfortable kahytter med eget brusebad, luksuriøs kabys, rummelige lounges og åbne områder med polstrede møbler.
  • Katamaraner: Disse bådtyper har masser af udendørs plads til at solbade, danse og nyde tiden med vennerne. Del forfriskende drinks, og lad dig forføre af energien i Atlanterhavet.
  • Motorbåde: Dette er små både til små grupper. Del med dine nærmeste venner, og nyd glæden ved havet. Benyt lejligheden til at tage din partner med og dele en romantisk ferie i bugten.
  • Fiskebåde: Dette er både udstyret med alt det nødvendige udstyr til at fiske på åbent hav. Fang smukke, store fisk, som du kan vise frem til dine kolleger. Nyd følelsen af at spise en grillmad med friskfanget fisk.

Hvis du har lyst til at se på bådturene fra La Caleta, kan du læse mere i slutningen af teksten. Der finder du en liste med alle de tilgængelige både og udflugtens karakteristika. Hvis du ønsker at booke, bedes du udfylde kontaktformularen, der er knyttet til hver aktivitet. Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at vælge den bådtype, du vil nyde på havet i din ferie. Glem ikke at skrive til os på WhatsApp, hvis du er i tvivl om noget.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: